Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?

Aizsāka Madara_ 

Labdien! Vēršos pie Jums ar lielu lūgumu! Uztaisīju asins analīzes, bet diemžēl pie ģ-ārsta netieku! Braucu atpakaļ uz ārzemēm!
Analīzes nav labas ,cik nu es no tā visa saprotu! Gribēju jautāt kādam zinošam cilvēkam ko es pati varu darīt savā labā? Diēta uc!?

1. ALAT- 38.05
2. Kopējais holesterīns - 6.39
3 TSH- 2.68
4. Dvitamins- nepietiekams
5. ZBL holesterins - 3.99

Mans vecums 43 gadi, svars 80kg! Svars ir krietni par daudz. 4 gadus atapakal no lieliem stresiem un arsta izrakstitam nervu zalem pienemos svaraa par 15kg!

Būsu ļoti pateiciga par Jūsu viedokliem un ieteikumiem!
Paldies
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
16.01.2016 15:03
Kādas iespējas iet ārzemēs pie ārsta?

Un vēl vajadzētu no analīzēm references intervālu (normu), kas katrai laboratorijai ir cita.
Man nav polises tāpēc pie ārsta nevaru aiziet? Vai diēta varētu palidzet? Ko es no svas puses varu darit lietas labaa?
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
16.01.2016 15:54
...tīri fizioloģiski... zinu, ka ir iespējams, ka no stresa palielinās katabolisko procesu intensitāte.. attiecīgi to var redzēt arī asinsanalīzēs ka piemēram kreatinkineazes rādītāju kāpumu... svars krīt... strauji... man tā negribot sanāca no 12kg atbrīvoties (ne jau tauku, tie tik viegli nezūd)... bet uzņemt svaru no stresa??? Ka tas, fizioloģiski iespējams? Varbūt vnk no stresa paradās nepārvarama tieksme ēst monosaharīdiem, piesātinātām taukskābēm un transtaukiem bagātus produktus? Tad gan viss likumsakarīgi... to ari sev kādreiz esmu novērojis. Bet ātri iemācījos disciplinēt... Respektīvi - es teiktu ka nepareizas ripas piemeklētas...

Kas gudrāks pastāstiet man... tas taču ir tikai un vienīgi psiholoģija? Fizioloģiski vielmaiņa nespēj tā strādāt?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
16.01.2016 16:04
Ir divu tipu cilvēki -- vieni no stresa rij, otri -- izkrītas svarā. Jautājums ir par intensitāti, bet daļai cilvēku daži antidepresanti nomāc sāta sajūtu, pēc nervu sabrukumiem viens otrs no slimnīcas aiziet mājās trenūzenēs, jo nekas cits vairs neder, un tā vairāk ir zāļu blakne -- cilvēks ēd un ēd. Tiesa, var būt, ka iepriekš ir ļoti izkrities.

Daļa no liela stresa vemj, daļa -- ģībst. Atkal atšķirīgas reakcijas.

Es domāju, ka te vienkārši ir risinājums ēst tā, lai nekāds svars nepieaug un arī nezūd tas, kas vajadzīgs. Neesmu diētu fane, vienkārši kaut kas kardināli ir jāmaina.

Domāju, ka te bumba atkal Mateus un citu ļaužu pusē :) , jo es ēdu diezgan dalītu uzturu, bet ar kaloriju skaitīšanu ļoti neaizraujos.

Un vēl -- vai lielie stresi ir pārgājuši?

Man ir kaut kāda aizekrāna sajūta, ka Tu, Madara, vispār esi tāds panervozs cilvēciņš? Vai tā ir?
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
16.01.2016 16:12
Nu es kalorijas tagad neskaitu, jo netrenējos tik nopietni.
Piedomāju pie tā, lai uzturā ir pēc iespējas mazāk tauku (piesātinātās taukskābes), monosaharīdi un transtauki. No šiem 3 bīstamākie ir transtauki, otra vieta monosaharīdi, pēc tam speķis. Attiecīgi nekas pārlieku daudz nemēdz uzaugt. Bet ja palielinās katabolisma intensitāte tur maz ko līdzēt var... nu tur BCAA aminoskābes daudz DAUDZ ok. Bet tā... tik un ta kaut ko sanāks nodedzināt.

Bet kalorijas ir jāskaita tiem, kuri domā ka uzbarojas ēdot maz... un otrādi, tiem kuri nekādi neuzbarojas, bet domā ka ēd daudz. Tiko sāc skaitīt 100% izrādas ka viens ēd par daudz un nepareizi, bet otrs par maz un arī nepareizās proporcijās.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Jā, Runcene Tev taissnība! Esmu viens nervu kamols, un pēdējos 5 gadus dzivoju nenormālā stresā! Bet, kā tad paliek ar tām analīzēm, jā ir liekais svars, bet ir taču cilvēki ar daudz lielāku svaru un analīzes ir labas! Ko man darīt ar ko man sākt?
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
17.01.2016 11:30
Madara_! Gribu gan oponēt, ka no stresa un nervu zālēm, kā minēts 1. postā svarā nepieņemas par 15 kg. Tikai un vienīgi no nepareizas ēšanas- uzņem vairāk, kā iztērē. Analīzēs paaugtināts holesterīns, ir liels svars tātad atbilstoša diēta- interneta resursos var atrast daudz informācijas, ja pati netiec ar to galā, tad jāapmeklē uztura speciālists.
Ar analīzēm darīt nevajag neko, jāsāk ar savas dzīves analīzi.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
17.01.2016 13:04
Problēma ir ar dažu antidepresantu aktīvo sāta sajūtas nokaušanu! Turklāt ne visiem, bet daļai cilvēku.

Un tas nav nekāds humors, tam nav iespējams turēties pretī nedz ar prātu, nedz neprātu. Vienkārši zāles jāmaina, ja citādi nevar un tās vispār grib lietot.

Un no stresa arī uzrijas bezjēgā, tā ir psihiatrijas ikdiena.

Kur nu par pilnīgi parastām ikdienas situācijām, piemēram, ar meitenēm, kas uzrijas sesijas laikā. Vai tieši pretēji -- izkrītas svarā. Uzēšanās vai izkrišanās atkarīga no psiholoģiskās bildes, personības tipa.

Es domāju, ka tagad nekādas diētas neko nedos, jo uzvilcies cilvēks grūti organizējas. Jātiek galā ar to, kas notiek galvā. Un tas ir ļoti nopietns un ilgs darbs. Vai mītnes zemē nav neviena psihologa par ciešamām naudiņām? Rietumvalstīs ir klīnikas psiholoģijas studentu praksēm, sākumam pilnībā pietiktu.
Paldies Jums meitenes par atbildēm!
Stella_ ir viens bet! Manā gadījumā es tiešām uzbarojos no zālēm! Tas notiek nemanot, vienkārši zāles rada ārprātīgu apetīti! Pazūd sāta sajūta, varu ēst kā zirgs! Šad tad pat naktī ceļos augšā un eju ēst!
Protams katram ir individuāli viens no stresa izdilst, cits pieņemas svarā!
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
18.01.2016 13:56
Nejauc lietas... neapgalvo, ka uzbarojies no zālēm... Tu uzbarojies no pārēšanas.
apetīte ir tikai blakne. Bet no zālēm neviens neuzbarojas. Protams, šādi rodas urbānās leģendas.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
18.01.2016 14:57
Šī tēma ir pretrunīga, jā, protams, zāles/antidepresanti/nerioleptikas/benzodiazepīni tieši neko klāt neaudzē, bet psihiatri, neirologi un ģimenes ārsti reti izskaidro cilvēkiem, kā šis mehānisms strādā. Turklāt ārsti paši bieži saka, ka no zālēm, lūk, pieaugot svars. Pati to esmu dzirdējusi, bet tas ir absurds.

Ir sāta zuduma blakne un ir fakts, ka trauksmaini cilvēki no AD kļūst mierīgāki un mazkustīgāki. Vēl viens "bonuss".

Bet arī to cilvēki nepamana, jo jūtas labāk. Un atkal viņiem to neviens nepasaka. Rezultātā reizēm notiek tā, ka viens otrs, kam zāles palīdzētu, no tām bēg, jo neprot izsekot kopsakarībām un cēloņiem/sekām.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
18.01.2016 15:59
Diemžēl ir zāļu grupa, no kurām cilvēki aptaukojas. Pie tam neglābjami uz visu mūžu. Tas ir norādīts instrukcijās. Piemēram prednizolona preperāti. Ārsti to zina bet iet uz to lai glābtu cilvēka dzīvību vai atjaunotu organisma funkcionalitāti. Piekrītu arī Runcenei. Antidepresanti noņem vēlmi "traukties", uztraukties.Sekas- svara pieaugums.
Madara
Man, personīgi, tracina šitie pargudrie psiholoģiskie skaidrojumi. Bet analizēs nekā šausmīga nav, tas ir paasinajums no nepareizas pārtikas un lieka svara. 2kārt ļoti slikti, ka trūkst Dvit, aptiekā vajadzētu paņemt Dvit un Bvit palietot, pie stresiem tas ātri pazūd, 3kārt obligāti jāskatās, ko un kā ēd. Organisms neatjaunojas, tādēļ jāseko ļoti pakaļ. Lieto vairāk sarmainus produktus, daudz svaiga gaisa, sportinu, un met nost visas zāles, tas bojā visu vēl vairāk? Un vaitad ņo viņam esi super mierīga?
Un vēl, ļoti labas ir linseklas, nemaltas, palīdz tievet un uzlabot veselību. Katru rītu, tukša duša, pie bio jogurta, biezpiena vai zaļajiem salātiem. Un ūdeni obligāti 2L, ar pievienotu laimu, ka no gultas ārā, pirms maltītes un zobu tīrīšanas, glazi laima ūdeni un tad ēd, pārējo dzer dienas laikā. Tas iekustina vielmaiņu, kas šajā gadījumā ļoti vajadzīgs
Es kā līdzīga vecuma sieviete (45 g), bet tikai ar svārstīgu svaru 56- 59 kilogrami (aug 173) silti iesaku vai nu mobilajā, vai datorā palietot aplikāciju MyfitnessPal.com un samest tikai vienas dienas patērēto pārtiku. Būsiet pārsteigti, ka "neko neēdot" var sasniegt ļoti lielu kaloriju daudzumu. Sievietei pēc 40 max būtu 1500 kalorijas (bet to var parēķināt sīkāk). Līdz ar to jums vairs nesavajadzēsies vainot zāles, stresu un ko tik vēl.
Es dažās dienas atpakaļ sāku lietot un 1200 kalorijas savācas pa trim ēdienreizēm un kur nu vēl tur zefīriņš, tur konfekte un tur latte kafija.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
19.01.2016 11:45
Par prednizolonu es tādu atradu... neskaitāmās vietās...

"Weight gain is a common side effect of prednisone. Prednisone can also cause a redistribution of fat to the face, back of the neck and the abdomen, although these changes vary from person to person. Generally speaking, the higher the dose and the longer the treatment, the greater the changes.

Weight gain while taking prednisone is typically due to fluid retention and increased calorie intake because of increased appetite. In addition, those with lung disease have more difficulty maintaining physical activity."

1. ūdens aizture
2. apetītes pieaugums (te nu jāsāk darbities ar kaloriju skaitīšanu, lai par daudz neapēd...vai arī jāēd tas, no kā nevar izveidot tauku rezerves)
3. pie plaušu slimībām, samazināta fiziskā aktivitāte.

Bet Mazdakteris vārds vārda saka:"Diemžēl ir zāļu grupa, no kurām cilvēki aptaukojas. Pie tam neglābjami uz visu mūžu. Tas ir norādīts instrukcijās. Piemēram prednizolona preperāti." ...no preparāta NEAPTAUKOJAS... ne no vienas zāļu grupas neaptaukojas... tāpat kā, pretēji Tavai pārliecībai, lietojot steroīdus neviens nekļūst par slepkavu un psihopātu. Bet kādā veidā, cilvēks kļūst pat demagogu... to es labprār uzzinātu :)

Es vienmēr esmu teicis, ka cilvēkiem ar svara problēmām (vienalga kurā virzienā), jāsāk ir ar to, ka vnk paskaita patērētās kalorijas un uztura proporcijas.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
19.01.2016 12:13
Prednizolons nav salīdzināms ar antidepresantiem un to iedarbību. Dažas neiroleptikas gan ir baigie draņķi, bet man nešķita, ka te runa par tik nopietnām zālēm. Tad cilvēki parasti vairs nespēj strādāt, kur nu vēl ārzemēs.

AD vienkārši liek cilvēkam justies izsalkušam un pārēsties, jo visu laiku ir izsalkuma sajūta. Protams, nav runa par visiem AD un visiem cilvēkiem. Turklāt, ja tēmas autore zāles pašlaik nelieto, tad nekas, kas attiecas uz šīm zālēm tādā līmenī, vairs nav spēkā. Tas, kas to lietošanas laikā ir uzēsts, ir dabūjams nost. Tas nav uz mūžu!!!

Ja cilvēks ir uzvilcies, nedarbojas nekas no tā, ko kāds iesaka -- vai darbojas mazefektīvi.

Un, kā te jau teica, ir laba doma sākt ar vitamīniem, bet tas ir tikai zināms balsts.

Kad man savulaik bija depresija, draugi un radi bija piestiepuši pilnu māju ar visveselīgāko paiku un ēšanas shēmām (man strauji zuda svars) un vitamīniem no nez kādām aizokeāna zemēm. Tas bija 90. gadu vidū, kad te daudzu lietu vēl nebija. Bet diemžēl tā tas nedarbojās. Vēl sliktāk -- es jutos galēji draņķīgi, ka visi iegulda tādas pūles, bet no manis ne jēgas :( .

Sevi ietekmēt var divos virzienos -- inside out & otside in. Inside out ir galvas sakārtošana, bet outside in ir kaut vai mierīgs tējas dzeršanas rituāls, kam ir nomierinošs efekts.

Un katram pašam galu galā ir jāredz, vai tas viņam iedarbojas vai nē -- un kas iedarbojas. Mūsu padomi ir tikai pašu pieredze, un katrs ir pilnīgi citāds.

Bet, ja Tev, Madara, visu laiku ir stress, baiļu un trauksmes sajūta, tad gan jāsaprot, no kā tas ir, un ar to kaut kas ir jādara, jo ar laiku kaitējums organismam var būt jo liels. Pāris ieteikumu jau rakstīju iepriekš. Mazliet nolaižot tvaiku, būs arī vieglāk ievērot visus saprāta padomus par svara nomešanu, kas doti gan te, gan atrodami tīmeklī.

Turklāt Tev nav jāuztraucas par savu svaru, ja par to uztraucas tikai citi apkārtējie :) . Varbūt tad būs vēl vieglāk.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
19.01.2016 21:07
Nu ko citi domā par indivīda svaru..vispār var ignorēt. Galvenais pašam labi justies sava ķermenī. Tas nu ir 100%

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Vēlējos Jums visiem pateikt sirsnīgu paldies par viedokļiem un ieteikumiem! Jāsaka, ka esmu "smags" gadījums , jo esmu atkarīga no Lexotanila, jau desmit gadus! Un, kā teica ārsts, ka vienīgais ceļs ka man no tā tikt vaļā ir iet slimnīcā! Esmu gadiem neveiksmīgi no tā centusies pašas spēkiem tikt vaļā, bet neveiksmīgi! Man uzstādija diagnozi- klīniska depresija+ atkariba no lexot, un pretsāpju līdzekliem. Jo teju katru dienu sāp galva!
Citas izejas man nav, ir jāiet slimnicā, par ko man ir bail! Bail no tā kā mani tur ārstēs , un kādas man dos zāles!??
Kur tad tev jāiet slimnīcā - Latvijā vai ārzemēs? Gan vienā, gan otrā vietā ir iespējas ārstam parādīt analīzes un iztaujāt. Es tikai brīnos, kā ar tādu dg var noturēties darba tirgū.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 10:55
Slimnīcā? Jēzzzzus... šajā gadījumā ir runa par psiheni. Ej tak pie psihologa vai psihoterapeita, klausi vecai "narkomānei" :).

Egle1, gribi zināt, kādas man ir bijušas diagnozes? Ak, Dievs... :D Viņi tikai prot taisīt traģēdijas, lai iemanipulētu, ka esi dumš un neko bez viņiem nevarēsi. Tās viņu diagnozes ir bulšits, vienkārši cilvēkam zems pašvērtējums, maza drošība un pārliecība par sevi no vecākiem dzīvei, un viss. Mūsu paaudzes vecāki ir kara bērni.

Bet darba tirgū labi funkcionē arī šizofrēnija ar halucinācijām, mani ir pāris paziņas, kam ir pat savs bizness, bet tas nav Latvijā, kur psihiatri karas virsū ar diagnozēm un nolīdzina cilvēku līdz ar zemi.

Psihenē nevienu neinteresē analīzes. Turklāt psihiatri paši ir labi ripu ēdēji. Visas tās diagnozes bieži ir viņu pašu, ne jau Madaras -- it seviški, ja iestāsta, ka nav citas izejas. Nav jātic tādiem murgiem. Vienmēr ir vismaz 10 izejas.

Psihene ir pēdējais, kas Tev vajadzīgs. Mācies klausīties vispirms sevī. Tev ir daudz izeju, bet tikai ne psihene. Ja Tu noticēsi, ka esi slima, tad arī būsi. Tur, kur esi, sameklē kādu sarunu psihoterapeitu, mācies saprast, ko Tu gūsti no zālēm un ēdiena, kas ir tas, ar ko vēl pati netiec galā. Slimnīcā tev to nepalīdzēs. Tu šai dzīvē neatrisināsi pilnīgi visu un nebūsi ideāls cilvēks, neviens tāds nav, bet Tev būs cits skatījums uz sevi.

Neviens cilvēks nav ideāli nobriedis visās jomās, bet uzmanies no tiem, kas Tev grib piekārt daudz slimību.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 14:54
Mani 1. konsultatīvās poliklīnikas doki mēģināja pārliecināt par daudz ko...
1. esmu tuvu infarktam un man ir beigas. Uztaisīs tikai testus lai man to pierādītu... palīdzēt man var VISION vitamīni, kurus man tulīt arī pārdos :D
2. ...analīzes parbaudes ok... aj vel holteru vajag jo 100% sirds beigta...
3. ...nē tomēr ok... ā zinam... Tev ir mugurkaula trauma...
4. ...dīvaini... nu tad smaga spandiloze... dzer šos te (atkal jau Vision)
5. ...hm... ne arī te viss ok... ā nu tad Tev ir slēpta depresija - reku Lexotanil recepte, re ku Cipralex un nevelc garumā ne mirkli.. uzreiz ej nopērc un sāc lietot...
6. pie durvīm receptes izmetu miskastē... ar Lexotanil esmu saskāries un vairs noteikti nevēlos.

...pavisam citā pilsētā un cits doks, man mēģinaja arī pārliecinat 1. ka man ir hepatīts... 2. ka man ir vēzis... vairs ne pie vieniem ne otriem bijis neesmu

Man ir pārliecība, ka doki apzināti veic cilvēku maldināšanu. Ne visi protams, bet nospiedošais vairākums gan... līdzīgi kā ja bērnam visu laiku izraksta viena razotāja preparātus... pie kam kad sāku pētīt - homeopātija :D un kad pārstāju tos pirkt... veseļojas tik pat ātri ka bez ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 17:07
Esmu jau te dažreiz rakstījusi, ko tik cilvēki nav stāstījuši, kas viņiem ir teikts, kas ir teikts par radiem (nojuks tad un tad, sāks plēst traukus) utt.

Ar to jābūt ļoti piesardzīgam ticot, jo, lūk, egle1, parasts cilvēks, to uztvēra nopietni. Tātad tas var notikt arī ar kādu citu. Un uz vājāku un sev mazāk ticošu cilvēku tas var iedarboties. Tā kā ir vērts ļoti izvēlēties arī ārstus.

Un domāt par atbrīvošanos no zālēm, protams, ir apsveicama lieta, bet ne tik drūmos toņos.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 18:01
Mateus
spandiloze = spondiloze? Nu to ne ar kādām zālēm nevar atgriezt iepriekšējā situācijā. Spondiloze ir fiziska izmaiņa. Kuras progresu var palēnināt vai apturēt, bet tikai ar zālēm ne. Tas ir fizisks defekts.
Uz kā pamata " hepatīts ", kādi izmeklējumi tika veikti? Par vēzi tas pats jautājums,
Brīnos ka vēl neteica, ka kaut kas nevis aug kas nevajag, bet neaug kas vajag.
Holteris - reizēm baigi labi, ka ilgāk panēsā. Ir, kam aritmijas ir reti, bet smagas. Vai vienkārši reti, Ne vienmēr sirds EHG ir slikta vai ar dopleru. Aritmija var būt pie diezgan veselas sirds. Elektrolītu dēļ vai endokrinoloģija utt.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 18:23
Mūsu forumā ir novērots, ka visas tās šizofrēnijas, vēži, hepatīti daudzkārt tiek piekārti cilvēkiem ar veģetatīviem traucējumiem, un viņu iešana no ārsta pie ārsta situāciju padara tikai ļaunāku, jo nav vienas personas, kas cilvēku redz ilgu laiku. Reizēm tur viens ģimenes ārsts tiktu galā vai ieteiktu tālākās iespējas, ja vien viņam ir nojēga šai ziņā.

Protams, izmeklēšana ir vajadzīga, bet, ja cilvēks gadiem "slimo" ar visu iespējamo un neiespējamo, tas liek domāt par kaut kādu konstantu trauksmes un pārslodzes stāvokli, kas jārisina vispirms.

Ir iespējams, ka ķermenis jau slimo, bet tas tik un tā ir sekundāri.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
20.01.2016 20:24
Smail
Ja spondiloze... bet neko neatrada. atrada bet nu nenozīmīgi un neko neietekmējoši :)
hepatīts... pēc ~2nedēļu dzīvošanas uz paracetamola, ALAT ASAT bijs ~300-400. Starp citu paralēli - GGT bija norma, bet ārstei viss "bija skaidrs".
vēzi - hiperkeratoze. Aizgāju parādīt, parādīju. Pirmajā vizitē sāka šausmās spiegt, ka ar steigu uz onlkoloģiju kamēr nav par vēlu. Onkologs kad ieraudzija paprasīja ko es pie viņas vispār atnācu. Kad pateicu ka no bepantena 3x mazāks palika... smieties sāka MOL vēzis no bepantena nepāriet.... nu un analīzes uzrādīja hiperkeratozi, kura pēc paris ned pazuda vispār.
Nu holteru man lika jo es saucu ātros, kad domāju ka mirstu :) nāca melns gar acīm... kritu, ģību utt... pēc tam sabijos un dabūju pamatīgu sirdsklauvi. Tagad kopā liekot - hipertensijas krīze un sekojoša trauksme.

Starp citu - pēc tam gāju pie sporta ārsta, kur visu salika pa plauktiņiem.
1. 1. konsultativajā man lika ar steigu pamest treninjus (jo es taču sirdi esot sabeidzis)...
2. es jau ta biju pārtrenējies, bet motors pieradis pie ta ka ir slodze, kuru es pēkšņi noņēmu... palika vēl sliktak :D
3. lika atjaunot treniņus, bet bez svariem, tikai ar savu svaru + kardio + 8 dienas ringers, sterofundins + katru 4. dienu (to 8 ietvarā) glikoze. Klāt vel lika C vitamīnu laikam... pēc 8 dienām jutos jau ka no kūrorta. Vēl pēc mēneša ka no jauna piedzimis.

Bet ar psiholoģisko es cīnījos vēl ilgi... kādu 2 gadi aizgāja, kamēr galvu savedu kārtībā.
Re: Runcene, Egle1
20.01.2016 20:36
Runcene! Paldies, ka iesaisties! Ir kāda būtiska lieta, kāpēc es tikai parakstos iet slimnīcā tas ir LEXOTANILS! Drausmīga atkarība!Tu saproti tie ir vairāk ka desmit gadi, un deva liela 6-12mg! Piedod, bet saviem spēkiem es netieku galā! Un depresija man ir to es pati jūtu un apzinos!
Es gribu tikt vaļā no tā fu...g leksotanīla!
Man nav finanses, lai atļautos iet pie laba psihologa, ko labprāt darītu! Tu noteikti zini kādas ar būt sekas pēc šo zālu lietošanas ilgterminaa tādas devās!


Egle1, piedod, bet paskatoties uz mūsu valdību rodas iespaids, ka tur lielākā daļa slimo ar depresiju un šizofrēniju!!
Re: Runcene, Egle1
20.01.2016 21:00
Ir Latvijā psihoterapeiti, kas strādā skype.

Eku viens ir: http://www.psihoterapeits-blumbergs.lv/lv/cenas

Viņš ir gana pieredzējis, labs, bet nav dārgs.

Esmu skeptiska par Latvijas psihenēm ar šādu problēmu, lai man piedod visi dakteri, bet es uzskatu, ka tās vispirms ir izrunājamas lietas.
Re: Runcene
20.01.2016 21:38
Mīļš paldies Tev par info! Bet manā gadījumā sarunas, piens ar medu, un silta vanna nepalīdzēs;) Esmu reāls zāļu narkomāns, kur ir vajadzīga medicīniska palīdzība!
Citu variantu nav!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 24?
Ziņa: