Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?

Aizsāka Madara_ 

Re: Runcene
20.01.2016 22:17
Labi, "narkomāne" :), lai tad veicas, kā pati izvēlēsies!
Nu pagaidi! Ko tur sliktu man var izdarīt? Vai tad , ja es tikšu vaļā no lexotanila, tas nebūs labi?
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 01:16
Būs, būs... :) Rīgā Ļermontova ielā ir stacionārs ar psihologiem un psihiatriem, ieliks smadzenes vietā.

Redz, ir svarīgi, kam pats cilvēks tic.

Es īsti neticu, ka Tu būtu tik slima, bet pašam labāk jūtams, es mazliet parasti pastrīdos, bet savu viedokli neuztiepju.

Domāju, ka Tev varētu palīdzēt arī Blumbergs ar skype. Nu tā, bet lai veicas!
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 07:55
Šaubos, vai klīnikā būs individuāla attieksme...protams, atkarīgs no tā, cik var atļauties samaksāt
Re: Runcene
21.01.2016 10:44
Runcene! Nu jau tas ir siests, tāda sajūta, ka Tu mani nedzirdi un nesaproti! Kāds Blumbergs, kāds skaips!???? Runa ir par smagu atkarību no leksotanila!
Ai, Tu mani nesaproti!
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 15:44
Visi Tevi saprot... pat vēl vairāk... mēģina MAIGI pateikt, ka tas ir lieki.
Nu sazāļos ar citām zālēm un sēdi palātā... būs lomka.. nu pasēdi pāries... painteresējies kā tieši.. kā KONKRĒTI viņi Tev ārstēs atkarību? ;)
Neko jaunu vel neviens nav izdomājis.

"we realize that there are other solutions than suffering Bromazepam withdrawal from a lifetime of being medicated with Bromazepam. When an individual is facing Bromazepam withdrawal symptoms, it can be one of the hardest withdrawal processes of any type of drug."

Talāk par to kā "ārstējās" no atkarības...

"My favorite parts of the program were group therapy, individual counseling, and hiking." ;)

"You don’t have to be alone with Bromazepam withdrawal."

Un tagad bonusam:"Withdrawal from benzos and other drugs, illegal or prescribed, can have residual effects that last long after the initial withdrawal period for months, years or even a lifetime." LIFETIME... un ko Tu darīsi, ja būsi no tiem - lifetime? Uz mūžu neiroloģiskajā klīnikā? :)

Bet jā te visi melo.. ieiesi tajā īpašajā klīnikā, kura vienīga pasaulē zin kā atri un 100% izārstēt Tavu atkarību un Tu tā vēsi ieiesi un pēc nedēļas jau viss būs čiki piki ;) Katrā ziņā...Tevi ir perfekti apstrādājuši. Labs mērķis reklāmistiem :)
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 16:22
Paldies, Mateus :) , es nepateiktu labāk. Atliek tikai nopūsties...

Zinu šito "neviens mani nesaprot" fāzi. Kam beidzas, tas laimīgs, jo ir izaudzis, bet tas, kam visu mūžu nebeidzas, tur nu nekā. Paceļu ķepiņas pret sauli.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 16:26
Visi ir gājuši caur "mani neviens nesaprot", bet parasti tas ir tā ap 14-16 gadu vecumā
Madara_
Re: Mateus
21.01.2016 18:23
Nedomāju, ka mani ir apstrādājuši! Esmu runājusi ar ļoti labu ārstu Vācijā un šobrīd Latvijā pie kura arī ārstēšos! Abi man teica, ka tas nav vienas nedēļas jautājums, bet kā minimums mēnesi pavadīšu slimnīcā!
No Jūsu puses tā visa ir skaista retorika, bet, kad es reāli paprasu KĀ tikt vaļā no tik smagas atkarības man iesaka psihiatru skaipā!
Nerunā tik gudri, bet labāk tādā gadījumā pasaki reālicitu alternatīvu KĀ tikt valā no lexotanila????????????
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
21.01.2016 19:45
Ka jau teicu... apstrādāta PERFEKTI...
Jo par Google nelieto... jo kāds taču teica ;)
Iedod lūdzu Vārdu uzrvārdu tam savam specam. Gribu iepazīties ar viņa darbiem un pētījumiem... atsauksmēm.
Jau iepriekš pateicos :)

P.S.
Ja nepamanīji, es te mirkli iepriekš rakstīju citātu, kurā skaidri un gaiši pateikts, ka ir % cilvēku, kuri vairs nekad mūžā no atkarības netiek vaļā... tā "tjaga" seko visu atlikušo mūžu... tādēļ neizdomā te par nedēļām, ko NEVIENS Tev neteica.. Mis demagog ;)

To ārstē ar grupu terapijām, ar sportu, ar pārgājieniem utt utjp... ar domu novirzīšanu cita virzienā... TIEŠI tāpat kā jebkuru narkomānu. Kad lomkas pa traku, iedos kādu citu prepu un ieliks gultā... ka JEBKURU fiziski atkarīgo no ķīmijām...

Lasi pa burtiem - NAV IZDOMĀTAS NEKĀDAS CITAS METODES ... ja Tu par tādām zini - padalies. Ja par tam zin tikai Tavs doks.... padalies ar doku ;)
Re: Mateus
21.01.2016 19:50
Es neieteicu psihiatru skype, tas nav psihiatrs...

Un es iesaku to, kas ir izrādījies sekmīgs citiem, Mateus citāti precīzi atspoguļo patieso ainu.

Slimnīcā Tevi uzsēdinās uz citām zālēm. Es zinu, kā tas notiek. tev atcels lexotanil un, kad sāksies lomkas, dos virsū kaut ko citu, kas ilgtermiņā ir vēl kaitīgāks, piemēram, no neiroleptikām var viegli tikt pie diabēta.

Ko esmu teikusi, to esmu teikusi, un es neiešu melst.

Mana alternatīva -- darbs jeb smadzeņu treniņš ar psihoterapeitu. Un neviens KĀ??? no citu pieredzes Tev nederēs, jo katrs cilvēks ir citāds.

Ļoti daudzas atkarīgo rehabilitācijas kopienas/komūnas vispār netur sev tuvumā ne ārstus, ne zāles. Un tā ir pasaules pieredze. Ko Tu runāji ar kādiem ārstiem, vēl neko neizsaka, viņi ir zāļu industrijas vergi, it sevišķi psihiatri.

Bet es beidzu komentēt šo tēmu, jo Tu sāc reaģēt agresīvi. Es nevaru aizliegt nevienam iegrābties psihiatrijā.
Es nesapratu man domātàs replikas. Ne pa kādiem ārstiem neskraidu, vingroju, svaru turu normā, bet analīzēm, kas mums te jātulko, nav ref intervàlu, tāpēc teicu, lai jautā dokam.
Vēl drusku paturpināšu. Cilvēks atbraucis no ārzemēm un ieskrējis pie ģim. ārsta ka pēc sērkociņiem. Parasti analīzes (vismaz Gulbja laboratorija) uztaisa dienas laikā un atsūta uz epastu. Pie ģ.ā arī nav jāgaida nedēļām, līdz ar to principā dienās trijās piecās var tikt skaidrībā vismaz ar analīžu rādītājiem, ja laicīgi piesaka atkārtotu vizīti pie ģ.ā. Tāpēc mans ieteikums bija vismaz kaut kādā slimnīcā pavicināt to analīžu lapu un uzjautāt. Par psih. slimnīcām man pieredzes nav - kā tur ārstē, ko tur skaidro, nu ja neko neskaidro - tad neko. Es savai ģ.ā vismaz ieskanētu analīžu lapu un uzjautātu epastā - gan ja kaut kad atbildētu. Vai pa telefonu piezvanītu, bet nu parasti šitā dakteri netraucēju - nav ne manā stilā, ne vajadzības.
Kā nomest Lezotanilu - to nu gan nezinu.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
25.01.2016 14:05
egle1, mana "replika" Tev bija domāta tikai tādā līmenī, ka psihenē nevienu neārstē un arī no benzodiazepīniem (to skaitā Lexotanil) nepalīdz nokāpt, kaut to sola. Otrkārt, psihiatrijas diagnozes bieži ir pārspīlētas. Ļoti bieži. Psihiatri paši ir cilvēki ar problēmu blāķi, kuru viņi nepazīst. Viņi neapzināti domā, ka darbs viņiem dos atbildes, bet atbildes uz viņu PRIVĀTAJIEM jautājumiem nav atrodamas CITU cilvēku problēmās. Un psihiatri ir atkarīgi cilvēki ar tieksmi piesaistīt. Bieži diagnozes tiek radītas tāpēc, lai turētu pacientu zāļu pavadā pie sevis un lai viņš katru mēnesi nāk. Un, ja viņš notic, tad ir auzas.

Bet Mateus te ielika labus citātus angliski, tā arī tās lietas notiek: sarunu terapija grupās vai individuāli, kad cilvēks mācās izprast, ko viņam zāles dod. Un pēc tā viņš mācās to aizstāt ar kaut ko veselīgāku. Bieži no benzosiem atkarīgajiem nav hobiju, nav interešu, nav partneru, kaut tos gribas. Nav intelektam atbilstīga darba, jo neprot to dabūt. Kas nu kuram ir tas kreņķis. Daļa ir depresīvi un nervozi jau no bērna kājas, bet arī to var labot, jo tam ir cēloņi.

To visu jāmācās sevī mainīt, jo zāles vienkārši mazina kreņķi par neizdošanos. Tā ir tā pati piedzeršanās.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
25.01.2016 20:37
Ir vēl kāda problēma - mēdz būt (un ne retums) tādi cilvēki, kuri it kā apzinas, ka dara nepareizi... ka jāmaina to un to... un pat zin kā to darīt, bet vienmēr būs atrunas un nekad...nekad pat nepacentīsies. Izmantos tikai tos risinājumus, kuri ir šķietami...bet ne reāli. Reālos agresīvi atmetīs un galu galā... vainos visus apkārtējos. Es nezinu kā tādu situāciju definēt vienā vārdā, bet tādi cilvēki ir ne retums...un viņiem ir smagi. ĻOTI smagi... dēļ šīs sajūtas... it kā visi parādā... it kā visi vainīgi.. it kā pašam arī kaut ko jādara, bet labāk iet vieglāko ceļu, bet arī tas nav reāls... tikai šķietams... apburtais aplis kurš padara dzīvi smagu, bet ārā no tā nekad (!) šie cilvēki neizkļūst.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
27.01.2016 17:59
Vispirms ir jātbild godīgi uz vienu konkrētu jautājumu. No tās tad ir jāvirzās pareizā virzienā. Ir vai nav psihiska aslimšana. Šizofrēnija vai kāda no tās formām.Paranoja. Epilepsija. Ja zāles dotas lai novērstu šo slimību izpausmes, tad atbilde ir viennozīmīga. Nakad nevajag iziet no Lexotanila atkarības. Beigsies ar Haloperidolu, Amināzīnu un stacionāru.
Jaunākās paaudzes preperāti kuri nedotu blaknes mūsu maciņam nav lemti.
Šī bezgalīgā SPRIEDELĒŠANA man pati par sevi liekas neveselīga un pārtraucama.
Diemžēl.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.01.2016 13:15 by Mazdakteris1.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
27.01.2016 18:59
Kāpēc neveselīga? Doks taču uzsvēris, ka cilvēks atkarīgs bez vajadzības. Autore gana skaidri to pati pateica.

Un viņas saturs neizklausās pēc šizofrēnijas.

Es tikai piedāvāju citas alternatīvas.

Turklāt psihiatrijā ar diagnozēm mēdz bārstīties bez gala un sākuma.

Tāpat ne visas šizofrēnijas top zāļotas, galīgi ne visas. Un nevajag arī.

Ja laimējas, kāds dabū arī jaunos preparātus, ar 100% atlaidi. Jaunieši it sevišķi.



Edited 2 time(s). Last edit at 27.01.2016 19:23 by Runcene.
Re: Jautājums par analīzēm! Lūdzu palīdziet! Runcene?
27.01.2016 23:47
Varbūt doks, kurš teicis ka nevajag - psihiatrs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 9?
Ziņa: