Astma

Aizsāka Kikaste 

Astma
17.01.2016 00:53
Sveiki! Man ir astma, oficiāli mēnesi, bet simptomi jau sen, pēdējā laikā lēkmes arvien biežāk. Pulmanoloğe izrakstīja Symbicort 2x dienā, papildus medikamentu nav. 2x nācās lietot papildus devu, viss ok, bet pēdējās 3 dienas ir regulārs elpas trūkums. Symbicort lietoju 4x dienā, vairāk bail, bet tāpat mokos. Pulmanologa vizīte bija jāgaida vairāk kā mēnesi. Gaidīt, ka pavisam slikti un saukt ātros? Ko darīt?
Re: Astma
17.01.2016 11:23
Kādas devas Symbicort tu lieto?
Vai lietošana ir pareiza? Apskaties www.turbulaler.lv instrukciju un salīdzini ar savām darbībām.
Vai flakoniņš jau nav tukšs?
Vai lēkmes laikā ir apgrūtināta ieelpa vai izelpa? Kādos brīžos uznāk elpas trūkums? Vai naktī mosties no elpas trūkuma? Vai elpas trūkums ir pie fiziskas slodzes un cik lielas? Vai nav bijusi kāda infekcija pēdējā laikā? Vai ir krēpas, un kādā krāsā tās ir? Vai nav iesnas? Vai nav jūtams skābes atvilnis?
Re: Astma
17.01.2016 12:45
Pie viena vēl dzimumu,augumu,svaru un vecumu. Tad, vai mājās un darbā nav pelējuma sēnīte, tās smaka? Nekur? Nekur? Vai ir noteikts alerģijas aģents? Ēdiens, ziedputekšņu u.c.
Cieņā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 7?
Ziņa: