Kur Rīgā var vienas dienas laikā izgriezt dzimumzīmes? Pārsvarā visur piedāvā lāzeru :(

Aizsāka Miksis 

Sveiki.

Ir divas lielas dzimumzīmes uz ķermeņa un viena uz pirksta, visas trīs ir uzpūtušās. Cik atceros vienmēr tādas ir bijušas, agrāk gan netraucēja, taču nesen vienu gadījās mazgājoties aizplēst un nolēmu, ka tomēr labi būtu tikt vaļā no visām trim.

Skatos dažādus piedāvājumus - lielākoties piedāvā ar lāzeru, elektrību vai slāpekli tikt vaļā no dzimumzīmēm. Man gribētos tomēr, lai izgriež ķirurģiski un pēc tam izlaiž cauri analīzēm, lai zinātu, ka viss ir labi.

Dzīvoju ap 200km no Rīgas, uz pilsētu varu tikt tikai vienu dienu un ar vilcienu vai autobusu, tāpēc gribas tikt cauri vienā dienā.

Paziņai pirms 7 gadiem bija laba pieredze ar ERKlīnikas ārstu R.Erdmani - tajā pat dienā apskatīja un izgrieza, un pēc tam arī analīžu rezultātus atsūtīja

Piezvanīju - izrādās, Erdmanis vairs negriež ķirurģiski, bet tikai ar lāzeru. Zvanīju uz Lāzermedicīnas klīniku un uz Veselības Centra 4 Dermatoloģijas klīniku - tur arī situācija neviennozīmīga, reģistratūra saka, ka vienas dienas laikā nesanāks, jo vienā dienā dermatologs apskatās un citā dienā notiek griešana vai ka ķirurgs nestrādā pilnu slodzi uz vietas, bet atbrauc tikai vēlu pēcpusdienā.

Vai kādam ir pieredze, kur varētu vienas dienas laikā par saprātīgu samaksu (nekāda estētika neinteresē, ka tik normāli izgriež) tikt ķirurģiski vaļā no dzimumzīmēm un arī vēlāk saņemt analīžu rezultātus "neklātienē" (uz e-pastu utml.)?

Paldies.
Ar lāzeru grieztās arī var izlaist caur analīzēm, bet ārsts jau redz uzreiz, un operācijai vajag ieplānot laiku: tas, ka Tu saki "trīs", vēl neko nenozīmē, ārstam jāredz un jāizlemj, kā un ko viņš darīs.

Piezvani šite par A. Derjabo: http://www.panaceapro.lv/index.php/lv/par-mums/specialisti

Bet viņš arī ar lāzeru, tikai ķirurģisko.
Vai iepriekš neesi gājis pārbaudīt viņas?
Nē, līdz šim nav bijusi vajadzība pārbaudīt.

Paldies par saiti, painteresēšos arī tajā klīnikā, kādas ir iespējas.
Nu tā " elektrība " jau ar ir ķirurģiska metode. Lāzers, ja tas nav domāts izbalināšanai, arī.
Ar slāpekli tur " piededzina " kārpas, bet ķirurģijā pasaldē, lai neasiņotu, kad izgriež.
Derjabo jau ļoti labi prot visas metodes, dakterim tikai jāapskata, kura labāk derīga konkrētam gadījumam. Labs dakteris.
Draugs pierakstījās Stradiņos pie dakterienes. Uzvārdu aizmirsu. Maksas konsultācija. Uzreiz piesaldēja ar slāpekli un pēc 2 nedēļām pazuda bez pēdām. Uz vietas arī noteiks,kas un kā. Ķirurģija nav tas drošākais veids, ja domājam par ļaundabīgo procesu.
Lai saprāts.
Tikai nez kāpēc onkoderamtologi griež, nu jā, tagad ar lāzeru, bet tas ir ķirurģiskais.

Tieši kosmētikas līmeņa manipulācijas nav drošas. Piesaldēšana der kārpām.
Bez iemesla viņas jau labāk neaiztikt? Ja jautājums ir tikai estētika?
Kā uz to skatās. Ja tas mēsls pamostas, tad tās ir beigas, melanomas ir ļoti agresīvas.

No otras puses, visas jau tāpat neizgriezīsi.

Es izgriezu tās, kas ir vietā, kur rīvējas apģērbs, kur vasarā sviedri riktīgi tek un divas, kas izskatījās pēc krupjiem.
Nafigs priekš tam uz Rīgu? Izgriez pie vietējā ķirurga. Būs ērti, lēti un bez mutāciju riskiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Man šoreiz ir tikai un vienīgi praktiska rakstura problēma - ka to nedaudz uzpūtušos dzimumzīmju dēļ nākas visu laiku uzmanīties mazgājoties un ģērbjoties, un viena pašlaik jau ir dabūjusi nopietnu rētu. Estētiskā puse īpaši neinteresē.

No vienas puses - jā, mazliet bail aiztikt, bet no otras - bail arī gaidīt, it īpaši tās savainotās dēļ.

Apskatījos dažādas lapas ar tiem melanomas riska faktoriem - dažas pazīmes man atbilst, esmu gaišais ādas tips, kam grūti nosauļoties (un īpaši to arī nekad nedaru, tikai tik, cik sanāk normāli ikdienā uzturēties laukā), un dažām dzimumzīmēm ir aizdomīgas krāsu neveinmērības :(
Bet gan ārsts labāk zinās.

Pašlaik izskatās, ka došos uz Austrumu Klīnikas Onkoloģijas centru, mēģināšu tikt pie Derjabo vai Kāpostiņa (par viņu arī redzēju labas atsauksmes). Tikai jāsalasa naudiņa, jo ar visām analīzēm utt. tas pasākums varētu sanākt pāris simtos EUR...
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nafigs priekš tam uz Rīgu? Izgriez pie vietējā
> ķirurga. Būs ērti, lēti un bez mutāciju
> riskiem.

Vietējais ķirurgs mums kaut kāds "aizdomīgs" - pat ģimenes ārste negribēja pie viņa sūtīt :D

Taču beigu galā tik un tā izskatās, ka būs jāiet pie ķirurga, tikai tagad jau ar dermatologa slēdzienu. Biju pie J.Kāpostiņa, apskatīja visu, izrakstīja slēdzienu, kopumā ar vizīti esmu apmierināts, taču žēl, ka tajā pat dienā nevarēja turpat onkocentrā izgriezt. Dakteris nosauca diezgan lielas cenas, ap 80 EUR par vienu dzimumzīmi, tāpēc biju mazliet pārsteigts, jo viņiem mājaslapā kaut kāda Veidojumu ekscīzija uzrādās par 35 EUR.
Papildus problēma - viena traucējošā dzimumzīme, kuru reizēm gadās aizplēst, atrodas uz rokas pirksta, un ārsts ieteica atrast kādu ķirurgu, kas specializējas roku-plaukstu operācijās, jo tur tomēr neesot tik vienkārši - daudz nervu utml.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: