Caureja un sāpes vēderā

Aizsāka jurish 

Caureja un sāpes vēderā
06.02.2016 12:54
Sveiki! Problēma sekojoša- nedēļu no vietas bija mīksta vēdera izeja un pastiprināta gaisa veidošanas zarnās!!! Krāsa fekalijām tāda vairāk dzeltenīga un manāmi nepārstrādāti pārtikas gabaliņi!!! Nebija daudz reizes dienā, vairāk paris stundas pēc ēšanas!!! tad parādijās velkošas sajūtas labajā vēdera pusē un spiedošas sāpes labajā paribē!!! Tas viss joprojām komplektā ar pamīkstu vēdera izeju!!! Biju pie ārsta, uztaisīja asins un urīna analīzes-viss normās!!!Izspaidīja vēderu, it kā nekas nesāpēja!!! Tagad gaidu nosūtījumu uz ultrasonogrāfiju, jo aizdomas par žultspūšļa iekaisumu vai žultsakmeņiem!!! Pie ārstiem eju Zviedrijā jo arī dzīvoju tur! Vai šie simptomi tiešām var liecināt par žultspūšļa problēmām???? nav bijusi arī paaugstinata temperatūra!!! Apetīte ar normāla!!!!

Vīrietis. 31 gads. Augums 180. Svars 77kg
Re: Caureja un sāpes vēderā
07.02.2016 13:36
Smaguma sajūta labā paribē varētu liecināt par aknu "ieinteresētību". Tomēr caureja vairāk liecina par KZT saslimšanu.
Pie aknu vainām būtu slikta dūša pie trekniem ēdieniem.Vājums un kaut neliela dzelte acu sklērās.
Pie saindēšanās var būt gan caureja, gan aknu darbūbas traucējumi.
Jālieto vairāk šķidrums.Jāizslēdz trekni ,cepti,asi ēdieni .Arī lielas fiziskas slodzes. Jāseko mēles aplikumam un acu sklērām.
Lai veselība un miers.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 4?
Ziņa: