"kompjuterdiagnostika"kas tas taads?

Aizsāka ance 

Vai kaads var man paskaidrot kas ir taa saucamaa kompjuterdiagnostika un vai daudzi ir uz taa uzkerusies?
Kompjuterdiagnostika ir tâ pati datortomografija. Ta sniedz loti lielu prieksstatu par organu novietojumu un taja redzamajam izmainam, jo izmekl;esana tiek veikta skenejosi, t.i., paradas trisdimensionals organa plaknes attels - sagitals griezums, medials, laterals un citi griezumi.

Tas nav modes jautajums, bet ja arsts tadu ir nozimejis, tad tas nozime, ka ir tada vajadziba. Ði procedura nav no letajam, tacu nepieciesamibas gadijuma sniedz plnigu atbildi uz visiem veselibas jautajumiem, kas saistiti ar diagnostikas problemam.
Nee, par so diagnostikas metodi man viss ir skaidrs. Bet mani interese taa "kompjuterdiagnostika'' kad 'aarsts'seez aiz paarneesaajamaa datora un diagnosticee visas iespeejamaas kaites saakot no ceermeem.
Atvaino, ta nav kompjuterdiagnostika. Nejauksim ludzu terminus. Par to metodi es tev neko nevaru atbildet, jo tradicionala medicina par tadu neko nezinu.
Zini, vienkaarsi besis, naak tantuki atdod peedeejo kapeicinu...Gribeejaas ar kaadu padaliities, paldies ka at saucies.Kaapeec muusu cilveeki joprojaam ir tik tumsi?
Re: "kompjuterdiagnostika"kas tas taads?
16.10.2004 16:23
Cilvju naivumam nav robezhu.Vinji domaa ka datortomograafs ir vecaa izmekleeshanas metode kurai vajadzeeja lielu un daargu aparaatu bet tagad zinaatne ir tiktaal gaajusi uz priekshu ka pietiek ar parastu datoru:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: