spaliisi bernam

Aizsāka Incite 

Incite
spaliisi bernam
16.10.2004 17:52
Pec ka var noteikt, ka bernam ir spalisi? Ja vins ik pa laikam pieker pie dibentina, vai tas var but raditajs? Ja it ka nekas cits par to neliecina..

Re: spaliisi bernam
16.10.2004 18:02
Ja bernam niez tieshi tuplja rajons, tad ljoooti liela varbuutiiba, ka ir spalji, ipashi, ja beerns apmeklee bdarzu vai skolu.

Cik tur taa darba,lai beerns pakakaa podinjaa un tad nu papeeti to kakuci.
Ja ir, tad dodies uz aptieku un iepeerc helmintox un uz nakti iedod iedzert. Arii paareejiem gjimenes locekljiem jadzer zaales.
Protams higieenas pasaakumi - gultas velja,apakshvelja jamazgaa riktigi karsta udeni utt.

Peec 3 nedeljam Helmintox kursu atkaarto.
Incite
Re: spaliisi bernam
16.10.2004 18:35
paldies, bet tur jau ta lieta, ka kaka ir ok - tur neka "tada" nav. Tapec domaju, vai pec tas dibena camdisanas vien var spriest par spalisiem un vai kaut kas ir jadara taja sakaraa.
mamma
Re: spaliisi bernam
16.10.2004 19:18
Zini, es tikko delfi forumâ lîdzîgi jautâju par savu bçrnu. Viòð sâka kâdus pâris vakarus teikt, ka dikti niezot dupsis. Izpçtîju no A-Z gan dupsi gan kaku, nekâ pârdabiska neatradu :) BVelns viòu zina, kas tas bija, jâpavçro vçl ;)
Re: spaliisi bernam
16.10.2004 19:32
Spakiishus var atrast kad siicis kaadu briidi ir guleejis tad noliek vinju uz saaninjiem,pieloka kaajas tuvaak veederam un paplesh dupsi.Lukturiiti vajag vai kaadu citu gaisminju.Tur parasti vinji arii lozhnjaa.
janèiks
Re: spaliisi bernam
16.10.2004 22:25
Manuprât, tie bûs spaïi.Ne vienmçr tie ir tik daudz,lai tie bûtu redzami izkârnîjumos.Nododiet analîzi un aiznesiet uz Gulbja laboratoriju
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 3?
Ziņa: