vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?

Aizsāka nezinis 

Labdien!
Jautajums sekojoss, ja regulari nodarbojas ar sexu, cik atri var apaugljoties, pec pedeja dzimumakta?
Paldies!
Re: vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?
17.10.2004 20:36
Spermatozoidi dzivotspejigi ir pat lidz piecam dienam. Attiecigi spej apaglot olsunu visu so dienu laika. Ja jus jautajiet par atrumu uzreiz pec dzimumakta, tas laiks nav butisks. Atri. ;))

OKi, laikam nebusu pareizi noformulejis jautajumu. Vardu sakot situacija tada, ka ieprieksejas 3 dienas (aptuveni 2 reizes diena) ar draudzeni regulari nodarbojamies ar sexu, lietojot prezervativu.
Pedeja diena tika veikts 1 dzimumakts ar prezervativu, bet aptuveni pec stundas vel viens, tacu, tas bija bez prezervativa.
Jautajums bija par sadu dzimumaktu biezumu un apaugljosanbas iesepju?
Ir tak noteikti kaut kads laiks pec spermas noplusanas, kad tas 'augliga koncentracija' ir pietiekama/nepietiekama, lai varetu iestaties grutnieciba.
Paldies.
Re: vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?
17.10.2004 21:37
Iespeeja apaugljoties taadaa veidaa ir augsta.Taada lieta patieshaam ir kad sprmatozoiidi nepaspeej nobriest ja paaraak biezhi notiek dzimumakts bet kaut arii ispeeja palikt staavoklii samazinaas kaadas 10 reizes taa vienalga paliek ljoti augsta.It iipashi ja abi partneri ir jauni un veseliigi.
Aha!
Un ka ir tad, ja 1-2 piles no izsljakusas spermas ir tikusas ieks sievietes dzimumorganiem (partraukta dzimumakta gadijuma)..
Re: vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?
17.10.2004 22:00
Ir vajadzîgs tikai viens !!!!!! spermatozoîds, 1 pilienâ jau viòu ir kâds miljons
Tatad iznak ta, ka :
1)biezi nodarbojoties ar sexu, ari pec 3-as reizes, piemeram, 4 stundu laika, jalieto prezarvativs, lai pilniba samazinatu grutniecibas risku un nevar paljauties uz spermatozidu nenobriesanu...
2)ari viens piliens spermas, tik pat regulari nodarbojoties ar sexu,var izsaukt grutniecibu...
Re: vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?
17.10.2004 22:14
ðâ vai tâ s.... bûs
Re: vai pec atkarota dzimumakta sperma var but aktiva?
17.10.2004 22:50
Shajaas lietaas darbojas Meerfija likums.Kad vajag palikt staavoklii tad var laist iekshaa taa ka pa naasiim naak laukaa un nekas nenotiek bet kad nevajag pietiek ar mitru galvinju gar vaaveri pabraukaat.
vçl jau arî no iepriekðçjâs porcijas kaut kas ir palicis, ja pçc pusstundas sâk atkal mîlçties, tie ||nenobriedushie"" nemaz nav vajadziigi
"vçl jau arî no iepriekðçjâs porcijas kaut kas ir palicis, ja pçc pusstundas sâk atkal mîlçties, tie ||nenobriedushie"" nemaz nav vajadziigi..."

tad iznak, ja virietis nenomazga dzimumorganu, tad tur var but palicis pietiekama koncentracija..?
Nu ja, teica tak ka pietiek vienas piles.. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 21?
Ziņa: