trakās rindas

Aizsāka sapessapes 

sapessapes
trakās rindas
24.03.2016 10:47
Šodien biju pie ārsta, jo nedēļu parādās sāpes kunģa apvidū un pāriet neregulāri. Ārst nozīmēja endoskopiju. Tikai man tagad jāgaida līdz tuvākais 7 aprīlim.. Kas tas par apsurdu, lai izmeklētu kunģi jāgaida tik ilgi? Apzvanīju vēl 2 vietējās, tur ar tādas pašas rindas. Ko man tagad braukt uz stacionāru teikt, ka sāp
Re: trakās rindas
24.03.2016 11:00
Ja sāp, tad var braukt uz stacionāru. Pats vai ar ātrajiem. Laba pieredze ar Gaiļezeru, kad radiniekam svētdienas pēcpusdienā 2 h laikā uztaisīja gan USS, gan FGS, EKG un analīzes.
sapessapes
Re: trakās rindas
24.03.2016 11:09
Būs vien jābrauc. Likvidēja visas mazpilsētu slimnīcas, bet izmeklējumus neatstāja. Vismaz 2x nedēļā atbrauktu ārsti. Drīz vispār pāriesim uz privātām klīnikām..Blakuspilsētām jāgaida pa 2x nedēļām. Pie zobārsta vispār mēnesi uz priekšu pieraksts.
Re: trakās rindas
24.03.2016 11:41
sapessapes, priecājies, 7 aprīlī, tas ir ļoti ātri, tagad taču ir marta beigas. Līdz 3 mēnešiem vispār nav ko uztraukties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
sapessapes
Re: trakās rindas
24.03.2016 12:04
Veselības ministram pa pakaļu ar kāju...Man patīk tas, ka veidojas rindas un jāgaida pa 2x nedēļām uz izmeklējumiem, kur ir speciālisti. Un veselības ministrijas neko nedara, lai to mazinātu. Varbūt šeit ir kāds ārsts var atbildēt kāpēc nekas netiek darīts lai mazinātu rindas? Un tādi izeklējumi kam ir dziļākas slimības jābrauc uz Rīgu, kā vienīgo vietu. Veikalā ja veidojas rindas atver vismaz otru kasi vaļā. Veselības ministrs ar jau ievieš obligāto apdrošināšanu cerot ka ārstiem celsies algas 10x un ārstniecība pāries uz privātajām klīnikām.
Re: trakās rindas
24.03.2016 13:19
Neaizmirsti, ka Vienotības liberāļiem "bēgļi" jāuzņem un tanki jāpērk. Tur aiziet liela nauda budžeta, valsts pārvalde nav mazināta pat par grasi, kaut emigrācija turpinās, arī ārsti un māsas turpina braukt prom. Vidējais personāls vispār ir galīgi neapmaksāts -- kas grib palikt medicīnā un ir vēl jauni, tie aizbrauc.

Veselības ministrs ir farmācijas milzis Latvijā, viņam līdz Tavām sāpēm tālu, bet, manuprāt, viņš var arī mākslīgi radīt šādu tautas neapmierinātību, lai rādītu, cik citas partijas ir sliktas un kā tās nedomā par veselības budžetu, bet kā viņš to visu saprot, tikai šim naudas neesot. Mediķi runā, ka baisi narcistisks tips un aiz skaudības sāk jau terorizēt talantīgākos Latvijas ārstus, kas te vēl palikuši.

Cēlonis tāds, ka maz kvotu iedeva, bet Tev 7. apr. ir ļooooti ātri. Tu vēl nezini, kas ir ar sāpēm staigāt mēnešiem, un cerams, ka neuzzināsi.
Re: trakās rindas
24.03.2016 14:05
Ja tev buutu akuutas saapes tad gimenes aarsts buutu tevi nosuutiijis uz slimniicu. Bet ja tev ir saapes kas naak un paariet, tad piekriitu Ku, 7.04 nav nemaz tik taalu. Protams ja situaacija sajaa gaidiisanas laikaa kluust akuuta, tad zvani aatrajiem.
aurora
Re: trakās rindas
24.03.2016 14:29
Kad radīsies tā akūtā situācija var būt par vēlu. Man paziņai čūla plīsa pie stūres. Vai tiešām visam ir jābaidzās akūti.. Latvijā ne tikai ceļi ir drausmīgi, bet arī veselības aprūpe. Nevainoju ārstus, bet tos kas augšā organizē šito visu bardaku.
Re: trakās rindas
25.03.2016 11:20
Sen jau sapratu,ka Latvija ir pārgājusi uz maksas medicīnu. Visas tās kvotas un rindas ir tikai acu aizmālēšanai un naivu cilvēku nomierināšanai. Valstij nav naudas.Deputāti un augstākā ierēdniecība grib labi dzīvot. Tautai cerību dod reliģija,kura saka,ka bagātie tiks sodīti pēc nāves.
Re: trakās rindas
25.03.2016 12:15
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sen jau sapratu,ka Latvija ir pārgājusi uz
> maksas medicīnu. Visas tās kvotas un rindas ir
> tikai acu aizmālēšanai un naivu cilvēku
> nomierināšanai...

Tieši tā. Un nekādu ilūziju...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Moljers
Re: trakās rindas
25.03.2016 14:38
Divas nedelas ir pilnigi normali !
Ipasi ja pa vidu ir lieldienas !
Un kā jus gribetu ? Sodien, uz reiz un bez maksas :)
Neparspilesim par maksas medicinu , labakaja gadijuma no visas med tikai kadi 10% ir maksas
Re: trakās rindas
25.03.2016 15:19
Moljers Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Divas nedelas ir pilnigi normali !
> Ipasi ja pa vidu ir lieldienas !
> Un kā jus gribetu ? Sodien, uz reiz un bez maksas
> :)
> Neparspilesim par maksas medicinu , labakaja
> gadijuma no visas med tikai kadi 10% ir maksas

Divas nedēļas, es teiktu, ir ļoti rets izņēmums, parasti ir runa par mēnešiem.

Es dzīvoju mazpilsētā, bet mums Rīga nav tālu, un daudzi mani paziņas un kaimiņi, kam atalgojums ir diezgan pieticīgs, vismaz kādu daļu maksā pilnā apjomā gan Rīgas privātajās, gan valsts medicīnas iestādēs. Domāju, ka turīgākie to dara vienmēr, jo nav tik ilgi jāgaida. Diez vai tur būs tikai 10%, noteikti daudz vairāk.
Re: trakās rindas
26.03.2016 01:42
Lai tiktu pie reimatologa par 25eur, ir jāgaida mēnesis. Ja gribi reimatologu par valsts naudu- priecājies, ka tiksi 3 mēnešu laikā. 18.februārī Belēvičs Gaiļezeram iedeva kvotas uz valsts vietām pie speciālistiem- tās aizpildījās dažu stundu laikā 3- 6mēnešus uz priekšu. Es priecājos, ka 18.febr. dabūju reimatologa pierakstu uz aprīļa sākumu. Un es bez pretsāpju tabletēm nevaru paiet, un nu jau arī gulēt- ne.
Ja grib "valsts" USG- rindā 1 mēnesis ir ļoooti ātri. Uz valsts apmaksātu magnētisko rezonansi var nākties gaidīt pusgadu, bet pirms tam vēl būs jāgaida rindā pie speciālista, kurš Tevi uz rezonansi drīkstēs nosūtīt..

Nepīksti- "kobra" pēc 2 nedēļām ir ĻOTI ĀTRI. Ja nevari izturēt- brauc uz uzņemšanu vai sauc ātros.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.03.2016 01:45 by kachenite.
egle1
Re: trakās rindas
26.03.2016 07:15
Kādas ir vadlīnijas kuņģa čūlas, piemēram, ārstēšanā? Sķiet, ka lielās devās protona sūkņa inhibitori. nevarat gaidīt, ejiet uz aptieku, pērciet omeprazolu, pantoprazolu kas bez receptēm zem dažādiem nosaukumiem (Gasec, Controlox), palieliniet devu līdz 40 mg 2 reizes dienā un gaidiet savu kobru. Pa ceļam diēta - ēst vieglāk.
Bet kas attiecas uz zobārstniecību - to gan nesaprotu, jo tas ir 100% maksas pakalpojums un lielās rindas, kas veidojas, nav skaidras.
Re: trakās rindas
26.03.2016 16:30
Ne jau dakteri un māsiņas kopā ar vecmātēm un feldšeriem uzliek budžetu un kvotas.
2 ned kobrai plānveidā....ļoti ātri. Reizēm gada beigās par maksu sanāk ilgāk gaidīt. Plānveida.

*
Kā nesaprast, zobārstniecība ir maksas, cilvēki iet, kur tuvinieki, kolēģi, draugi dod labas atsauksmes. Attiecīgi pie protēzista vai stomatologa, kurš pārsvarā liek plombes, var būt gan 2 ned, gan 6 ned rinda uz pirmo vizīti pie Dr.
*
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 21?
Ziņa: