Izsitumi intīmzonā

Aizsāka Laine7 

Izsitumi intīmzonā
03.04.2016 22:59
Labdien!
Man 29gadi, 163cm, 68kg.
Mēnešreižu laikā sanāca nostaigāt ar neapmainītu higēnisko paketi gandrīz pusi dienas, tanī dienā parādījās pie kaunuma lūpas vienā pusē uz robežas kur āda/gļotāda neliela sūrstēšana. Nospriedu, ka esmu saberzusi un īpaši nepievērsu uzmanību. Nu jau nedēļa pagājusi un ir paradījies vairāk tādi kā izsitumi tanī pusē uz ādas, sanāk gandrīz starpenes. Ja neaiztieku, tad nejūtu, bet pēc dušas noslaukoties ar dvieli un citādi pieskaroties sūrst. Pie kā man vērsties - ginekologa, dermatologa? Gaidīt kad pats pāries?

Jāpiebilst, ka man ir viens partneris jau 3 gadus.
Pedējā laikā izjūtu loti lielu stresu (darba (mēdzu strādāt līdz 15h dienā) un dzīvesvietas maiņas) +esmu emocionāla ēdāja, bet šīs problēmas risinu ar psihologu.
Pirms apmēram mēneša lietoju antibiotikas un atkreposanas līdzekļus, jo gimenes ārsts dzirdēja trokšņus plaušās. Vienlaicīgi arī pirmo reizi mūžā slimoju ar konjuktivītu. Pēc zāļu lietošanas jutos pilnībā vesela. Tagad atkal esmu apaukstējusies, atkal klepoju un nelielas iesnas.

paldies!
Re: Izsitumi intīmzonā
03.04.2016 23:55
Intīmā zona. Varētu it kā pie ginekologa vispirms. Tas pateiks ko var darīt vai aizsūtīs pie dermatologa. Parasti viņi ir arī STS speciālisti.
Tomēr svarīga zona. Paralēli jāpadzer B gr. vitamīni Arī biokefīri. Vairāk termiski apstrādātus burkānus ar eļļu. Jo A vitamīns atbild par gļotādām.
Lai veselība un drosme.
Re: Izsitumi intīmzonā
04.04.2016 08:01
Izklausaas peec herpes viirusa, bet dereetu paraadiit dakterim. Ja tas ir herpes viiruss, tad apmeeram peec nedeelas viss paaries pats no sevis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 1?
Ziņa: