TSH

Aizsāka iv 

iv
TSH
08.04.2016 21:52
asins analīzēs TSH nedaudz paaugstināts. nekādu citu simptomu, kā tikai matu struktūras pēkšņa pasliktināšanās nav. mati pāris nedēļās kļuva tik sausi utt, ka nekas cits neatlika kā griezties pie friziera. tas arī bija iemesls nodod asins analīzes, pārējais viss bija normā.
iv
Re: TSH
08.04.2016 21:56
ah, jā, mans jautājums. vai nedaudz paaugstināts TSH var liecināt par vairogdziedzera saslimšanu? ko vēl pārbaudīt? kāda saslimšana var ietekmēt pēkšņu matu bojāšanos?
Re: TSH
08.04.2016 22:16
Nedomāju, ka uz šo āķīgo jautājumu mūsdienu medicīnai būs kāda sakarīga atbilde. Bet es tāpēc nesaku, ka problēma nav. Vnk nez vai matu struktūra mainijās TSH dēļ. Taču iespējams kāds trešais apstāklis.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: TSH
09.04.2016 15:34
Matus visātrāk var sabeigt ar konkrētiem matiem nepiemērotu šampūnu/balzamu/kondicionieri.
Medicīniski no bioloģijas skatpunkta noteikti var iedot garumgaru palagu ar iespējamiem cēloņiem, bet kurš izlozēs īsto forumā?
TSH var liecināt un var neliecināt.
Cik tas ir nedaudz? 1% virs normas, 3* virs normas vai kā?
Analīzīti, norādot L-jas referento intervālu, sūdzības, anamnēze utt vajag, lai kaut cik saprastu.
Re: TSH
09.04.2016 17:15
Pievienojos Smail. Te nav minēšanas kantoris. Pareizi saka Ku. Jautājums nav par matiem. Jo to variācijas ir daudz.Vajag ar;i dzimumu,svaru,augumu, vecumu-jaunumu:)
Tad vieglāk un tuvāk būs pareizai atbildei. Cieņā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 15?
Ziņa: