vîrietis + sieviete

Aizsāka sîka pîka 

sîka pîka
vîrietis + sieviete
18.10.2004 19:24
Vai vîrieða sirdî patiesi var bût vietas vairâkâm sievietçm? Un vai vîrietis un sieviete var bût pa îstam draugi? Vai tas vienmçr noved pie seksuâlâm attiecîbâm?
Nav îstais forums, bet ðeit sakarîga publika un sakarîgas atbildes.
Piedodiet par traucçjumu )) ceru uz atbildçm.
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 19:45
Viiriesha sirdii vieta ir daudz sievieteem.Bet pastaav jau veel taada lieta kaa godiigums.
Pro tams ka viirietis un sieviete var buut iisti draugi.Un sex kaa reiz ir shiis iistaas draudziibas apliecinaajums.
Visi paareejie varianti ir sunja suuds.Ja shkjiet ka viirietis ir draugs sievietei un sex vinju neinteresee tad tur vienkaarshi ir kaads knifs.Vai nu kautreejaas pateikt un gaida izdeviibu vai ir citaadi defektiivs.
Man arî liekas, ka cilvçka sirdî ( gan sievietes, gan vîrieða ) ir daudz vietas mîlestîbai - pret pretçjo dzimumu, bçrniem utt. Piekrîtu ku! par to, ka viss atkarîgs no godîguma. Ja ir vienkârði draudzîba, tad vairâk vai mazâk tam visam apakðâ stâv vilinâjums, simpâtijas, pievilkðanâs spçks, tikai tas ir jâkontrolç vai gluþi pretçji - jâdod tâm izjûtâm vaïu.
Tâda patiesa draudzîba, manuprât, drîzâk var pastâvçt starp sievieti un geju. Lai gan, katram sava situâcija. Var jau kòudçt pakrûte, ieraugot tâ saucamo draugu un arî nekad nenonâkt lîdz seksam.
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 21:29
nu nu, man ir ïoti labs draugs, un viòð nekâdâ gadîjumâ nav gejs, arî mans mîïâkais viòð nav, vienkârði labs draugs
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 21:40
Mans viirs par sho teemu saka taa:
draudzeeties var darbaa,
bet vislabaak ir draudzeeties ar gjimeneem, tas ir, kad vinsh un vinja ir draugi un abi apaug ar gjimeneem un beerniem un shii draudziiba tiek turpinaata iesaistot paareejos gjimenes locekljus!
Nu ir veerts paluukoties arii no shaada viedoklja uz draudziibu!

Es saku, ka var, man pashai ir draugi viirieshi, kas ir kaa ciinju biedri un man ne praataa nenaak ar vinjiem biidiit kaut ko vairaak!
Nu tas buutu taapat kaa ar braaleenu draudzeeties ... braaleens ir taads pats preteejais dzimums un nevienai normaalai meitenei tak neienaak praataa krist virsuu braaleenam!
MM
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 21:45
Esmu draudzçjusies ar kâdu vîrieti ~ 10 gadus, bet galu beigâs (dziedi vai raudi) viss beidzâs ar sex un ne jau vienu reizi vien:)
Tagad attiecîbas ir tikai draudzîgas.
Iespçjams skan stulbi, bet draudzîba var pastâvçt starp bijuðiem mîïâkiem un starp tiem, kas tâdi grasâs kïût:)
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 22:27
Man ðíiet vistuvâk dzîves realitâtei ir ku!
Acîmredzot, uzskati ðajâ jautâjumâ evolucionç lîdz ar cilvçka vecumu. Piecus gadus vecs vîrietis var bût draugs, arî 80gadîgs. Liekâs, ka draudzîba izslçdz seksualitâti, tas ir draugâ mçs neredzam seksuâlo partneri (tad tâs ir cita veida attiecîbas, arî nemîlestîba), un vai par draugu var bût cilvçks, kuru mçs uztveram tikai pa daïai.
Neticu draudzîbai starp vîrieti un sievieti. Tas ir klusums pirms vçtras, vai arî jûtu atbalss.
MM
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 22:44
Es ticu draudzîbai starp sievieti un vîrieti, bet ar erotisku "piegarðu", jebðu abiem ir kâdas slçptas problçmas....klusums pirms vçtras - diezgan ticams apzîmçjums.
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 23:11
Dusmiò

Manâ bijuðajâ dzîvesvietâ kaimiòi tâ sadraudzçjâs, tâ sadraudzçjâs ar ìimençm, ka tagad nevar saprast, kas kuram ir vîrs, kas kuram sieva, par bçrniem vispâr nav skaidrîbas. Viens liels svingeru klubiòð:)

sîka pîka

Daraudzîba seksualitâti neizslçdz. Zemapziòâ mçs vienmçr gribam patikt. Pat labâkiem draugiem, draudzeòu vîriem, kolçìiem. Tikai, kâ Ku! saka, situâcija ir kontrolçjama ar dogîguma jûtâm. Ja nepârkâpsim robeþu, neviens netiks sâpinâts.

Runâjot par sievietes un vîrieða draudzîbu, manâ gadîjumâ tie ir mani bijuðie, kas arî ir mani labâkie draugi un palîgi, kas nekad neatsaka palîdzîbu, un ir neatòemama manas dzîves satâvdaïa, bet-tikai kâ draugi.
Re: vîrietis + sieviete
18.10.2004 23:14
Remarks teica: neapgânîsim mîlestîbu ar draudzîbu...
Gudrs bija Remarks.
Virietis, ja vins ir hetero- un vispar uz sievietem orientets, vienmer ceres "reiz iegut vairak", jo sieviete kops gadu tukstosu desmitiem ir viriesa mediibu un dzimtas turpinajuma objekts. Platoniska draudziba starp virieti un sievieti ir fatamorgana. Sievietei varbut ne - viirietim, 99,99999 procentos gadijumu vienmer. Tada nu ir musu, viriesu fiziopsihologiskaa nianse - mums vienmeer gribas vairak kaa ir, arii attieciibaas ar sievieteem. Bet Jums, miilaas un daargaas, darbojas "vistas spaarna" jeb caalja instinkts: nonakt droshiibaa. Taaapeec juus tik biezhi uzkjeraties uz "tikai draudziibu". Viirietis: serkss-gimene; sieviete gimene-berni-sekss (alias briviba)
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 04:17
Mani labaakie draugi ir bijushi sievietes ar kuraam man ir bijis sex.Te nav runa par gadijuma sakariem bet par attieciibaam kas attiistijushaas liidz sexam.
Vispaar laba teema.Nebiju gaidijis ka daudziem ir taads pats domu gaajiens kaa man.Gaidiju ka noraadiis uz manu paarlieko sexualitaati un teiks lai netrauceeju diskuteet par iistu draudziibu bez sexa:)
mjaa
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 11:13

to ku!

Kas tas vispâr ir "bût îstai draudzîbai starp vîrieti un sievieti"?
Vai jçdziens "draugs" ir tabu seksa partnerim?
Iznâk, ka vîrietim tas nav iespçjams ( instinkts neïauj?) , bet sievietes, pçc ilgâka laika perioda, arî bez seksa neiztiek. Vai sekss ir izðíiroðais, kâ robeþa draudzîbai vai attiecîbâm -vîrietis+sieviete ?
Moa
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 11:23
Man liekas, ja nebutu psihologisku aizspriedumu, cilveki nemtos ar visiem draugiem pec kartas. Satiku draugu, gribas seksinu, davai uz prieksu, abi divi viens otram simpatisks. Bet tiesi sie etiskie apsverumi parmac instinktus, tapec cilvekam pat neienak prata doma likties gulta ar draudzenes viru, lai gan vins butu nez cik forss, atverts un draudzigs.
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 12:02
mjaa.
Tas attiecaas tikai uz viirieshu un sievieshu savstarpeejaam attieciibaam.Taada atklaatiibas pakaape kaada man ir bijusi ar sievieteem nav bijusi ar viirieshiem.Varbuut citiem ir savaadaak un vinjiem lielaaka atklaatiiba ir ar viena dzimuma paarstaavjiem.
Poga
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 12:11
Vai nu tâ tieðâm ir, ka vîrietis un sieviete nevar bût draugi?
Draudzîbai ar vîrieti ir citas izpausmes formas. Nu neeju es ar draugu-vîrieti divatâ ne uz teâtri, ne kino. Bet daþreiz var aiziet pusdienâs, apmainîties ar "spam" mailiem, palûgt aizvest uz autoservisu pçc savas maðînas, piezvanît un pajautât kâ Exelî var uztaisît tabulu, vai arî kopâ izdomât, kâ angïu valodâ ir teiksim "tîteòi"....
Piekrîtu Dusmas vîram, ka vîrieði-draugi pârsvarâ nâk no darba vides, bet mainot darba vietas tie ir palikuði, nâkuði klât jauni un kïuvuði par draugiem.
Bet par piemçru paòçmu kâdus pâris un iedomâjos kâ tas bûtu ar viòiem gultâ.... Nu fui, nekad mûþâ.
NUja
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 12:16
Podziò, bet ko domâ viòi, Tu nezini...
Piekrîtu, dahir 99.99 % nevar iedomaties sievieti-druadzeni bez seksa.
mjaa
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 12:24
Man gan liekas, ka fantâzijas var bût visâdas, bet uz âru tas draudzîgajâs attiecîbâs neizpauþas. Tas jau atkarîgs no paða cilvçka un situâcijas.
Jautâjums bija par îstu draudzîbu - kas tad ir îsta draudzîba starp vîrieti un sievieti bez erotikas?
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 12:24
Protams ka nav taa ka ar visaam draudzeneem es paargulju.Ir taadas ar kuraam draudziiba tik taalu nemaz neattiistaas ir citas ar kuraam shaadu iespeeju periods ir pagaajis bet katraa zinjaa lai kljuutu par draudzeni jaabuut sexuaali perspektiivai.
mjaa
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 13:15

to ku!

tad jau bez seksa nekaa....
ko par to domaa sievietes?
miíelis
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 16:51
Jebkurð kontakts starp vîrieti un sievieti- pat vienkarsa acîs paskatîðanâs, vai saruna- ir seksuâla darbîba... Jebkurâ gadîjumâ ðâdam kontaktam bûs savâdakas izjûtas, kâ gadîjumâ, ja abi ir viena dzimuma heteroseksuâïi.
No tâ arî var secinât, ka pretçjâ dzimuma draugs vai draudzene kaut neapzinâti, bet tomçr tiek izvçrtçts/-a kâ seksa objekts. Un diez vai kâds draudzçjas ar cilvçkiem, kuri liekas nepatîkami...
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 17:00
jebkurð kontakts starp vîrieti un sievieti ir seksuâla darbîba... ja mani trolejbusâ vîrietis pagrûþ? ko darît? vai to var izvçrtçt kâ seksuâlu uzmâkðanos?
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 17:20
to nu gan
Nç nevar. To var izvçrtçt kâ seksuâlu paglâbðanos
miíelis
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 17:41
Var jau bût ka ðâdâ veidâ tas vîrietis mçìina pievçrst uzmanîbu. :) No naida lîdz mîlestîbai- viens solis...
kolçìe
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 19:20
Iz dzîves...

Strâdâju gandrîz 100 % vîrieðu kolektîvâ. Jau no paða sâkuma izveidojâs draudzîgas attiecîbas, tâdas ''èomiskas'', lai gan ik palaikam nâcâs dzirdçt komentârus, kurus parasti bârsta seksuâli ieinteresçti vîrieði... Nepievçrsu îpaðu uzmanîbu.

Bet tagad nestrâdâju katru dienu, sanâk kâda nedçïa brîva un tad uz darbu.
Ðodien atgriezos pçc 1,5 ned. prombûtnes un satiekot visus uz brîdi sajutos kâ ar aukstu ûdeni aplieta. Bija sajûta, ka esmu ienâkusi kaut kâdâ ballîtç, kur ir sapulcinâti vîrieði ar domu, kurð visâtrâk sev dabûs sievieti. Tâs piezîmes, skatieni, komentâri un izturçðanâs !!! Un tâ nebût nebija pirmâ tâda situâcija.

Laikam jau tieðâm pat no pirmâ acu uzmetiena it kâ nevainîgai draudzîbai starp vîrieti un sievieti pamatâ tomçr ir doma - kâ bûtu, ja bûtu ... Un daþreiz to ir neiespçjami noslçpt.
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 19:28
kolçìe.
A tu noliec plaukstu uz galda un bezkauniigi skatoties aciis saki - nee,tagad tu nedabuusi.Un viss.Atshuusies.Teikt ka nekad nedabuusi nevajag jo tad sabojaasies darba attieciibas un buus veel sliktaak kaa tad kad visu laiku iekaaroja.
kolçìe
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 19:50
Esmu jau iepriekð likusi saprast, ka nekas tamlîdzîgs nebûs. Parasti uz kâdâm pâris dienâm ir miers, bet tad viss sâkas no gala. Un tad atliek vien pabrînîties, kur palikuði tie jaukie un pieklâjîgie vîrieði... To vietâ îsti tçviòi.
Varbût kaut kâ divdomîgi uzvedos vai izsakos? Lai gan nevaru iedomâties, kas bûtu manâ uzvedîbâ tâds, kas varçtu bût par iemeslu.

Kâda mana paziòa, kura agrâk arî tur strâdâja, teica, lai es to neuztverot personîgi, ka ar to man ir jârçíinâs - jauna meitene starp tik daudziem vîrieðiem...
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 20:23
Vispaar jau parasta lieta.Ja esi smuka meitene kurai visas lietas savaas vietaas tad gheerbies kaut vai elljainaa kombinzonaa,viiriesha acs nekljuudiigi tevi izskaitljos.
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 20:48
es arî kâdu brîdi biju gandrîz vienîgâ jauna meitene vîrieðu kolektîvâ, viss man ir vietâ, kâ saka ku! ârpus darba problçmas ar vîrieðiem nekad nav bijuðas. bet darba vietâ kâdreiz pakoíetç, paflirtç, bet nekâdi piedâvâjumi vai jçlîbas nav izteiktas.
jâjautâ, kur tu strâdâ, ja tâ iznâk
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 22:40
Viss ir atkariigs no taa, kaa Tu izturies, ja esi valjiiga, vai arii suutiisi dazhaadus attieciigus impulsus, tad nebriinies, ka vechi metiisies virsuu!:)
Neviens normaals vecis neuzbaaziisies koleegjei un piedevaam veel viss viirieshu kolektiivs pilniigi bez jebkaara iemesla!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 23?
Ziņa: