vîrietis + sieviete

Aizsāka sîka pîka 

Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 22:45
Es vienam tâdam stâram, kurð daudzâm kolçìçm jau apnicis kâ kûka katru dienu, puspajokam aizrâdîju (publiski), ka nepieklâjîgu piedâvâjumu izteikðana (viòð nekad neuzmâcas publiski, vienmçr kaut kur trepçs, gaiteòos, citreiz bez ceremonijâm ienâk kabinetâ un iekrauj savas miesas krçslâ) ir kriminâli sodâma, un kvalificçjama kâ seksuâla uzmâkðanâs (joks). Ðis palika tâds domîgs, un drusku tâ kâ aprâvâs. Pamçìini tu arî. Rau, ðie noticçs.

Esi droðâka. Iespçjams, ka ðie runèi tevi vienkârði nes cauri. Esi koleìiâli pieklâjîga, nekautrçjies aizrâdît, ka esat darbâ, nevis naktsklubâ. Kaut kâ tâ.
kolçìe
Re: vîrietis + sieviete
19.10.2004 23:38
Bet varbût vaina ir tur, ka esmu pârâk lietiðía, neatïaujos izmanot to, ka esmu sieviete, jo uzskatu, ka lielâki sasniegumi darbâ bûs, ja kïûðu nedaudz vîriðíîga. Man patîk, ka ir normâlas draudzîgas attiecîbas bez liekas flirtçðanas un koíetçrijas. Pa retam jau var, bet tieðâm pa retam...

Un sâkâs jau ar to, ka sâkumâ viens kolçìis vairâk palîdzçja iejusties jaunajâ darbâ, ko pârçjie uztvçra kâ kaut kâdu tuvâku attiecîbu sâkumu. Vçl joprojâm ar ðo cilvçku ir labâkas attiecîbas nekâ ar pârçjiem.

Dusmai:
Nu ne jau visi tur tâdi!! Tas jau bûtu par traku. Un tajos brîþos, kad hormoni drusku pieklust, viòi patiesîbâ ir cilvçki, ar kuriem patîkami strâdât kopâ.

Lai nu kâ - tas laikam tieðâm parâda to, ka tikai draudzîba ir praktiski neiespçjama.
dakteris
Re: vîrietis + sieviete
23.10.2004 23:51
Kolçìe - piekrîtu , draudzîba starp sievieti un vîrieti nav iespçjama , draudzîba un vçl kas - jâ !
Sievietes liekuïo , ja saka - ka ar vîrieti draudzçjas... un tomçr mçs tur meklçjam kaut ko citu un nevis draudzîbu. Vîrietis jau , nu, arî nemeklç sievieti tikai draudzîbai .
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 00:04
Dakteris!
Neliec visas olas vienaa grozinjaa un runaajot par sevi nelieto vispaarinoshas gramatiskaas konstrukcijas!
Cilveeki ir dazhaadi!;)
Sieviete
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 15:18
Man arii ir viirietis draugs,un ne viens vien.Jaa,gadaas,ka koleegji piesien mums tuvaakas attieciibas,bet par to man naak smiekli.Ja arii tie viirieshi savaa praataa gribeetu ko vairaak,nezinu,es par to nedomaaju.Bet varu reizeem paliidzeet ar padomu,kaa tikt galaa ar savaam sievaam.
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 15:25
Pati laikam juuties baigaa staraa, kad pamaaci, kaa tikt galaa ar taam sievaam?!:(((((((((((((((
Sieviete
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 15:44
Jaa,juutos tieshaam staraa-jo vinju sievas ir manas draudzenes un es meegjinu dot kadu padomu no malas,ja man to luudz:)))
Bet vai tad sekss tik ljoti traucee draudzibai??? Man gandriz visas draudzibas ar dzkiem ir sakushas vai beiguzshas ar seksu... tachu jasaka taa, ka tagad man ir liela draugu kompanija, un meitenes ir piecas reizes mazak par dzekiem, tachu mes visi ljoti labi draudzejamies, un ja ar kadu ari ir bijis veseligs seksinjsh, tachu ar citiem - nevaru iedomaties ka butu bijis jagulj!!
cemme
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 18:26
Man gan tomçr liekas, ka attiecîbu kvalitâti darba kolektîvâ nosaka tieði sieviete.Pçc savas pieredzes-agrâ jaunîbâ ieejot darba kolektîvâ, kur strâdâja galvenokârt tikai vîrieði,vispirms visi mani uzlûkoja tikai kâ seksa objektu un notika pat savdabîga sacensîba, kurð mani pirmais dabûs.Gâja laiks, bet nebija ne pirmâ, ne otrâ, jo uzskatu, ka intîmas attiecîbas ar darba kolçìiem, kuri pie tam pârsvarâ visi bija precçti,ir galîgi garâm. Un pamazâm attieksme mainîjâs, ar laiku neviens vairs neatïâvâs izteikt divdomîgas piezîmes, vai iespiest kâdâ stûºî.Tajâ darbavietâ nostrâdâju 10 gadus, un vçl tagad satiekot savus bijuðos kolçìus ir abpusçjs neviltots prieks.Varu viòus uzmeklçt, kad vajadzîga palîdzîba,zinu ka nekad neatteiks.Tâs, manuprât ir draudzîgas attiecîbas starp vîrieti un sievieti.
Re: vîrietis + sieviete
24.10.2004 19:55
cemme.
Pilniigi piekriitu tikai tas nenoziimee ka vinji paarstaaja tevi gribeet:)
mjaa
Re: vîrietis + sieviete
25.10.2004 15:15


Gribçt nav kaitîgi....
Izskatâs, ka cemme ir tikai ieguvusi, jo cieòa nav slikts pamats draudzîbai starp sievieti un vîrieti.
shamanis
Re: vîrietis + sieviete
06.12.2004 02:11
viiriesha sirdii ir vieta divaam sieveteem, vairaak ne.Bet nevajag teikt to otrajai sievai Bez jokiem.
sine`cordis
Re: vîrietis + sieviete
06.12.2004 18:44
njusss.. man ir viirieshkaartas draugs .. nu tikai draugs.. bez zemtekstiem.. varam forshi izrunaties un taa... laikam jau taadell ka neskatiemies viens uz otru kaa uz iespejamos sex objektu..staastam vienc otram pilniigi visu .. konsulteejam viens otru.. nu taa vairaak pat iznaak taada rihtiiga chomu buushana.. un mums domaaju nav ienaacis praataa ka mees esam preteejaa dzimuma paarstaavji :)
bet nu laikam jau tas ir unikaals gadijums:)
ehzz... gribaaz sniegu:))
zâlîte
Re: vîrietis + sieviete
06.12.2004 21:21
sine cordis

..un mums domaaju nav ienaacis praataa ka mees esam preteejaa dzimuma paarstaavji

Laikam tieðâm unikâls gadîjums :)
Kâds zinâtnieks teica, ka bez seksuâla rakstura "vilkmes" vispâr nekâdas simpâtijas neveidojas, ne pret pretçjo dzimumu, ne pret savu. Tikai cilvçki to neapzinâs vai arî spîtîgi noliedz.

:)
i.
Re: vîrietis + sieviete
06.12.2004 21:40
Man ir vairâki kolosâli draugi vîrieði, kurus es ïoti ïoti augstu vçrtçju kâ cilvçkus, bet kuri mani seksuâli absolûti nepievelk, jebkâdas tâdas attiecîbas uzskatu par absolûti neiespçjamâm. Visi viòi kâdreiz gribçjuði ko vairâk... Un es tâ reizçm esmu pie sevis domâjusi, interesanti, kâ ir tagad, kad tik ilgi esam bijuði draugi, vai viòi joprojâm gribçtu ko vairâk? Jeb varbût arî tagad uz mani skatâs kâ uz mâsu, tâpat kâ es viòus uztveru kâ brâïus?
Re: vîrietis + sieviete
07.12.2004 08:58
viirietis & sieviete par labiem draugiem naakotnee var kluut peec pagaatnes sex. kontaktiem pat liidz taadai galeejiibai liidz naave muus shirs!
jautâjums
Re: vîrietis + sieviete
22.07.2005 21:07
Kâ izpauþas tikai!!! draudzîba starp vîrieti un sievieti?
Mellene
Re: vîrietis + sieviete
22.07.2005 21:11
Vienkârði: tikai ... un nekâ vairâk:-)))
man arî drîz ...
Re: vîrietis + sieviete
22.07.2005 21:52
Manuprât, kur beidzas draudzîba - tur sex ; bet kur beidzas sex , nez vai bûs draudzîba.
Mellene
Re: vîrietis + sieviete
22.07.2005 21:56
Draudzîba- sex- vienaldzîba - vai tâda ir shçma?
Man ir viena meitene ar kuru it ka es bribçju nonâkt lîdz tam sex bet tad beigâs labi viena ja nevajag tad nevajag!!! Vispâr tâ var bût ka meitene arî puisis protams vienkârði grib draudzeties un viss... Ja tâ sprieþ tad lielâko ties bûtu pat normâli ka pretçjâ dzimuma parstavjiem tomçr kaut kâdâ merâ ir tâ erotiskâ pieskaòa... Bet gribçtos spriest ka tas kas uzreiz âtri grib radît erotisku pieskaòu kaut kâdîgi ir tomçr vîrietis
Re: vîrietis + sieviete
23.07.2005 00:17
sine cordis:

man bija tâpat kâ tev, ilgus gadus (12 g.) domâju, ka mans vienîgais vîrietis - draugs ir tikai un vienîgi draugs, un ïoti ar to lepojos.

bet tagad sapratu, ka tas tâ nav ne no viòa, ne no manas puses...

esam vienmçr runâjuði atklâti par saviem partneriem, par attiecîbâm ar viòiem, visu, kâ îstâs draudzenes, esam izrunâjuði... un pçc tam, kad viòð saprata, ka viòa draudzene (jau otrâ vai treðâ) viòu emocionâli neapmierina, un uzzinâja, ka man ar manu vîru gâja ne visai, uzreiz sâka tâdu spçli... it kâ viòam negribâs bût par iemeslu manam strîdam (vai ðíirð.) ar manu vîru, bet no otras puses es esmu viòam emocionâli tuvs cilvçks, kuru viòð bûtu gatavs apprecçt...

ïoti gribçjâs vienmçr ticçt tai М/Ж draudzîbai, bet tomçr, laikam, tur zemapziòâ slçpjas tie paði instinkti...
Softis
Re: vîrietis + sieviete
10.10.2005 18:36
Kaa veerteet draudziibu starp preceetu cilveeku un briivu preteejaa dzimuma buutni? Taada eksistee vai taa tomeer ir smalka kraapshana?
autors
Re: vîrietis + sieviete
11.10.2005 00:06
druzei nejebut - s druzjami druzhat.
Nezinu tas viss jau ir reiz lasiits nu nevar iisti piekrist ka ar meitenei var buut chomiskas attieciibas taas ja taadas liidziigas buus tad vairaak gadiijumu tomer ar citu piesitienu... Es domaaju ka sieviete uztver to taapat
bes
Re: vîrietis + sieviete
11.10.2005 18:50
man liekas, ir tadi cilveki, kas ir vairak tendeti uz platoniskam attiecibam (sirsnigu draudzesanos bez seksa), un ir tadi, kam "tik viens vien prâtâ"!
un, kad satiekas ðie divi, tad var sanâkt diezgan laba draudziba, uz kadu laiku, varbut pat diezgan ilgu laiku.
bet pamazam - vai nu sanak kas vairak, vai viss beidzas.

bet ja satiekas divi platoniíi - tad laikam pietrûkst tâs dzirksteles vai liimes, kas draudzibu cieði saista.

ari piederu pie tiem pirmajiem. visas skaistakas attiecibas mana dzive ir sakusas ar naivam domam par skiistu draudzibu :) :) kameer ...

Alfy
Re: vîrietis + sieviete
11.10.2005 23:34
Vismaz es varu draudzeeties kaa draugs ar draugu ar sievieti kas mani sexuaali neinteresee.
Nenjemiet nu ljaunaa, bet neticu ka viirietis var draudzeeties ar sexiigu garkaajainu blondiini un buut tikai draugi.
Re: vîrietis + sieviete
12.10.2005 11:59
Tur , kur raksta Dusma man vairs nav , ko piebilst, jo es domâju tieði tâpat.

?
Re: vîrietis + sieviete
03.12.2005 21:21
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 14?
Ziņa: