Depresijas arstesana!

Aizsāka Klonazepams 

Klonazepams
Depresijas arstesana!
18.10.2004 23:11
Man tads jautajums:ko var lietot depresijas arstesanai vai mazinasanai sieviete(51.g.v.) kura jau loti daudzus gadus lieto Klonazepamu,bet lieto to mazas devas,lidz 1g diennakti???
janèiks
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 00:39
klonazepams nearste depresiju, bet gan nonjem satraukumu,nemieru.Depresiju ârstç antidepresanti .
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 09:31
Depresija ir traki individuâla lieta. Man jaunâs paaudzes (par vecâs vispâr nerunâsim) depresanti bija bez jebkâda efekta. Palîdzçja xanax un tas pats klonazepâms. Lietoju diezgan ilgi. Pieradums neizveidojâs. Vienmçr gan esmu konsultçjusies ar ârstu (bija bailes kïut atkarîgai), bet nobrieduðâ vecumâ bez tieksmes uz atkarîbâm, tas neesot bîstami. Ïoti jâuzmanâs pusaudþiem/jaunieðiem.
janèikam
Depresiju arî antidepresanti neârstç, ja vien tâ nav apstâkïu (piemçram, tuva cilvçka nâve) radîta t.i. nelaime tiek pârsâpçta un cilvçks atgrieþas normâlâ stâvoklî. Antidepresanti tikai palîdz mazinât/noòemt simptomus. Katrai depresijai ir savi iemesli, ar kuru ietekmi var palîdzçt tikt galâ psihoterapeits. Tad ir iespçjas izârstçties.
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 09:50
1 g klonazepama ir 500 tabletes. Tas taa, elementaara matemaatika.
A.G.
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 10:49
Ar þagaru pa apkaïu - vislabâkâs zâles!
Taas visas tabletes paliidz tikai uz kaadu laiku. Piemeeram es peec kaarteejaa aarsteeshanaas kursa bez tableteem vareeju nodziivot labi ja divus meeneshus. Taa es dziivoju 6 gadus. Man taa depresija jau ir paargaajusi hroniskajaa dpresiivajaa neirozee. Gribeejaas veel vienu beerninju. Domaaju ,ka shiis savas slimiibas deelj,to nevareeshu atljauties,jo 9 meeneshus es bez tableteem nenodziivoshu.Bet tad es nejaushi tiku pie Luules Viilmas graamatam.Taas man ljoti paliidzeeja. Citi taas graamatas uzskata par kaarteejo murgojumu, par ljoti smagu literatuuru.Bet es lasot Luuli Viilmu iemaaciijos pareizaak domaat, iemaaciijos pati sev piedot. Vajag iemaaciities ar sevi sarunaaties,tas man paliidzeeja pashai tikt valjaa no ieksheejaa uztraukuma,trauksmes. Liidz ar to arii taa depresija pazuud. Tas protams ir ljoti gruuti un tam visam vajag dau briivaa laika. Tagad manai miiljajai meitinjai jau ir divi gadini. Pa sho laiku es esu izlietojusi tikai vienu pacinju Klotrimazola.Pameeginiet arii juus kautko palasiit, varbuut tas jums paliidzees. Lai jums veicas.
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 11:16
Es tik nesapratu par to Klotrimazolu...
Klotrimazolu lieto ieksheejaas trauksmes ,bailju, satraukuma ,nemiera mazinaashanai.Protams kopaa ar antidepresantiem. Tas katram ir individuaali.
A.G. jums tas þagars liidzeeja?
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 11:43
Cik es zinu, klotrimazols ir pretseeniishu liidzeklis.
PD
Re: Depresijas arstesana!
19.10.2004 11:43
Klotrimazolu???:)))
Nu gan man uznaacis galiigai aptumsums, protams ka tas ir Klonazepams!No kurienes es to klotrimazolu njeemu? Paldies par informaaciju
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 18?
Ziņa: