Sâpes sirds rajonâ

Aizsāka Esenga 

Sâpes sirds rajonâ
19.10.2004 11:44
Pirms 3 nedeeljaam, sirds rajonaa es sajutu ljoti speeciigu un asu saapi. Kopsh taas reizes, gandriiz katru dienu es sajuutu taadus kaa duurienus. Shoriit man bija nelielas it kaa velkoshas saapes. Nekad agraak taa man nav bijis, taapeec nezinu, ko domaat par sho visu.

Koleegje it kaa izteicaas, ka tas nekas biistams neesot. Vismaz vinjai aarsts taa esot teicis. Bet kaa zinaams, katram jau tas viss ir individuaali. Vai vareetu ieteikt pie kaada aarsta man griesties.
Re: Sâpes sirds rajonâ
19.10.2004 11:45
Saakt ar gjimenes aarstu, bet visticamaak, ka nav sirds vaina. Var buut muguras vaina, nepareiza poza seezhot vai ko citu darot, emocionaalas dabas trauceejumi.
Noskaidro vai tev nav holesteriina probleema....es domaju, ka TAA ir iistaa probleema. Un,es domaaju, ka koleegjei nav taisniiba. Tavs organisms ar sho saapi tevi briidina: " esi uzmaniiga, tev veidojas probleema!"
Re: Sâpes sirds rajonâ
19.10.2004 12:24
Veidojas probleema un jaasaak lietot kordijas briinumliidzeklji :-)

P.S. Vai tad muguras probleemas un emocionaalas dabas probleemas jau nav probleemas? Jebshu taam vienkaarshi briinumliidzeklju nav?
Paldies jums par sniegtajaam atbildeem. Pierakstiijos pie terapeita, redzees ko vinja man pateiks. Godiigi sakot, es nezinu, kur lai meklee labu speciaalistu. Kursh tieshaam buutu ieintereseets atklaat kaapeec man ir slikti, nevis pateikt taa tas ir un ne ko dariit nevar.
Re: Sâpes sirds rajonâ
19.10.2004 15:18
Pârbaudîties vajag. Bet zini, ja nav organisku izmaiòu un nervi kârtîbâ, tad jâpacieð vien ir - drîz pâries pats no sevis.
Max
Re: Sâpes sirds rajonâ
19.10.2004 15:46
Man arii bija asi duurieni. Kad gaaju aarstu komisiju, pateicu aarstiem. Shie saka, ka nekaa traka, taa ir daudziem. Bet pec paris gadiem tad aizgaju ar sho problemu pie gjim.aarsta, iedeva zaalites Corvitol liekas, 2 pakas sastuumu, labaak nepalika. Aizdzina uz "velosipeedu" , nominos riktiigi, neko dators neuzraadiija, viss ok. Pedejaa laikaa saapes pierimaas pashas no sevis, tik kautkur 1x 2 meneshos par sevi atgaadina..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 24?
Ziņa: