Imagi diagnostika - jusu viedoklis?

Aizsāka Daina 

Daina
Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
19.10.2004 12:04
Gribetu dzirdet ar medicinu saistitu cilveku viedokli par pedeja laika daudz dzirdeto Imago diagnostiku - visa ta padarisana - konsultanti, pierakstisanas caur starpniekiem utt. vies saubas. Bet no otras puses - esmu diezgan izmisusi, jo jutos slikti, bet neviens dakters isti nevar atrast vainu. Gribetos jau ceret, ka ar sis diagnostikas palidzibu, gusu lielaku skaidribu...Bet patiesiba jau nojausu, kadi bus vairums komentaru...
Sorry. parrakstijos - IMAGO, nevis Imagi
oþ pçc burvjiem un dziedniekiem (varbût mazliet civilizçtâkâ ietvarâ), iespçjams pat ar sertifikâtu
Ja, ar sertifikatiem viss esot kartibaa....Es tikai nesaprotu, vai ta ir tikai parastaa arstu skepse pret visu ,kas jauns vai tomer pagrides kantoris...
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
20.10.2004 11:57
Apmeeram taads pats zinaatniskais sharlataanisms kaa Folla diagnostika.
Ku! Folla diagnostika pagaidam ir vieniga, kas man pastastija, kadas ir manas kaites:) Gastroeneriologi nez kapec neredzeja ne 12 pirkstu zarnas iekaistumu, ne resnas zarnas iekasumu, ne disbakteriozi viegla forma. Kaut izgaju gan kolonoskopiju, gan USG, gan riju konbru.
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
20.10.2004 12:56
to Smile
Un visas diagnozes tieðâm bija? Kas tâs apstiprinâja? Jeb vienkârði ârstçji tâpçc, ka teica par ðîm vainâm?
Alstere - ja bija. Kad pec tam jautaju gastroenteriologam, no vina sapratu, ka tas jau nav nekas traks - ka es dzivosot, lai nesatraucoties. Vini laikam rikojas tikai, ja ir vezis vai cita mirstama kaite, bet par sadiem"sikumiem" ne pacientu informee, ne arstee...Vismaz Danilans...
Es arii un mana gjimene izgaajaam Folla diagnostiku.Noteica preciizi diagnozes,tikai vitamiini,ko piedaavaa,ir shausmiigi dargi.Bet diagnostika bija pilniigi preciiza.
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
20.10.2004 14:25
Es ar esmu par FOLAA diagnostiku, arii atklaaju to ko nevareeju atklaat ne ar analizzeem, ne ar sonograafiju.
Maija, tad ej pie cita homeopata. Man zales (homeopatiskas) kopa ar visu diagnostiku maksaja Ls10, repektivi bija jamaksa tikai par diagnostiku, zales naca lidzi apr velti. Tie, kas izraksta dargus vitaminus, taisa biznesu.
Jau no pagâjuðâ gada augusta cînos ar krûts vçzi. Diemþçl Onkoloìijas centra terapija bija neveiksmîga (vai nepareiza). Ðî gada aprîlî, veicot analîzes konstatçju, ka tâs, neskatoties uz pielietoto terapiju, ir palikuðas vairâkas reizes sliktâkas nekâ pirms pirmâs operâcijas (pavisam bija 3).
Nevienam ârstam Onkoloìijas centrâ vairs neticçju, jo pçc viòu teiktâ sapratu, ka dzîvot vispâr ir kaitîgi, un tâpçc uzsâku ârstçties pati, jo visu ârstçðanâs laiku nopietni studçju vçþa raðanâs un progresçðanas problçmu.
Pirmais, ko izdarîju sevis labâ - bija IMAGO diagnostika, pçc kuras ârstçjos ar biorezonansi un Koraïu kluba produktiem. Arî diagnostika pçc Folla metodes pilnîgi precîzi noteica manas veselîbas problçmas. Nemaz nenoþçloju to naudu, ko iztçrçju par to, jo krietni vairâk un neeffektîvi iznâca izdot par ârstu padomiem, ko sniedza Onkoloìijas centrâ.
Paðlaik ârstçjos kâ çrkðíogas krûms, kurð ir "saslimis" ar Amerikas çrkðíogu miltrasu - sçnîðu slimîbu, izmantojot Koraïu kluba produktus.
Regulâri pati sev nozîmçju analîzes. Pagâjuðâ nedçïâ veiktâs analîzes apstiprina, ka krûts vçþa maríieris, kas aprîlî pârsniedza normu 10 reizes, tagad pârsniedz tikai 1,8 reizes, CEA, kas normu pârsniedza 20 reizes, tagad pârsniedz 5 reizes. Ticu, ka izveseïoðos, kaut gan Onkoloìijas centrâ maijâ man teica, ka man esot palicis viens vai divi gadi. Paðsajûta normâla, jau maija beigâs atgriezos darbâ pçc 8 mçneðu pârtraukuma. Cînîðos ar visiem spçkiem, lai uzlabotu imunitâti (tas ir galvenais) un aizmirstu to visu, kas ar mani ir noticis.
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
21.10.2004 12:49
Valda,

kur Tu taisiiji asins analiizes - Gulbja laboratorijaa?
Atbilde Dusmai

Jâ, jau vairâkas reizes. Dinamika ir laba.
Sodien eju uz IMAGO.Pastastisu kaa gaja.
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
21.10.2004 13:40
Apsveicu!
Lai Tev veicaas uzvareet veezi un neatgrieshanos!

Ljoti biezhi ir taa, ka visaadi sharlataani arii meegjina aarsteet nopietnas slimiibas liidz briidim, kad cilveeks (upuris) attopas, ka aarstnieciiba ir novedusi pie logjiska iznaakuma, kad nekaada ne tradicionaalaa ne netradicionaalaa mediciina vairs nespeej neko groziit!
Ir jaapaljaujaas uz aarstu un aarstnieciibas metodeem, lai kaadas taas arii nebuutu, BET vienmeer ir jaaatceraas, ka slimiibas gaita ir jaakontrolee, un ja to var izdariit ar asinsanaliizeem, tad tas ir jaadara!
Paldies par uzmundrinâjumu!

Tâ kâ neesmu ârste, nevaru ieteikt arî citiem metodi pçc kuras ârstçjos. Taèu laimîga iznâkuma gadîjumâ pastâstîðu par to forumâ.
Re: Imagi diagnostika - jusu viedoklis?
21.10.2004 22:11
Lai Tev laba,laba veseliiba!!!Turies!

Iedvesmai palasi zhurnaalu 36,6 (shkjiet julija numuraa), kur viena sieviete izarsteja kruts vezi 3 stadijaa,kaut arsti neko labu neprognozeeja. Varbuut ir veerts piezvanit uz zhurnala redakciju un paluugt shiis sievietes koordinaates.
Valda,turies!Tu esi malacis,ka nemet plinti krumos.Pie smagam slimibam ljoti svarigi ir savakties un cinities un tad jau uzvara buus!
ar ko atsíiras imago no Folla metodes?
Smile, kur tu gâji tim lçtu follu?
Valda, lai tev veicas!
Tu esi stipra sieviete, ja cînies.
Visiem Latvijas pilsoniem videejo izgliitiibu!!! Peedeejie peetiijumi liecina, ka 30% Latvijas iedziivotaaju izmanto samanu aarstnieciibu.Kaa taalaa sibirijaa....
Pateicos visiem, kas man ir novçlçjuði veiksmi. Tiko bûs jaunumi - ziòoðu forumâ. Varbût vçl kâds cînas ar ðo problçmu pats? Derçtu apmainîties pieredzç.

Atbildot Cibai:
Imago - diagnostikâ, manuprât, izmanto skaòas frekvences, Folla diagnostikâ - potenciâlus. Bet varbût es kïûdos. Taèu abas diagnostikas bija pilnîgi nesâpîgas. Imago diagnostika pat ïoti patîkama, jo pacients pats visu var redzçt datora ekrânâ un uzliktajâs austiòâs skan sîki pîkstieniòi.
laiks butu ari dakterem ticet, skaidrs ne onkologijas centram,jo \ta tik parasta kautuve.
es jau ka gads pec operacijas, pateicotes pirmai slimnicai un labam kimikim, esu pie prata un veselibas, kaut prognozes bija dazadas.,
veiksmi tiem kas tic vispirms sev, tad artstam un ta talak.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 20?
Ziņa: