Pa pusei onkoloģisks jautājums par selēnu

Aizsāka Fox 

Pa pusei onkoloģisks jautājums par selēnu
18.08.2016 12:34
Biju uz onkoloģisko pol-ku noskaidrot kkāda krūtīs samanāma veidojuma (ak, kaut es zinātu, kā tos pareiz nosaukt!) iedabu uz veselību un manu nākotni. Atklātu draudu nemanījusi, cien. dr. ieteica lietot šo un to no aptiekas repertuāra. Profilaksei un lai nodrošinātos utt. Plus Selēnu.
Jautājums ir par SELĒNU, kurš ir īpaši biomedical academy produkts, kuru iegādā pa taisno medical academy ar 27% norīkojumu uz špargalkas izmēra veidlapas (!!!) Ar piebildi, ka aptiekas uzcenojums jau tā ne visai lēto šķidrumu padara teju nepieejamu.
Vai selēns nebija kaut kas tāds, ko par makti nevajag pilināt iekšā no malas, bet meklēt uzturā? Vai tā ūber-krutās kvalitātes nupat netika apstrīdētas, un, vai es to nosapņoju, vai kkur lasīju - ka pārāk lielas devas tieši izraisa, nevis novērš audzējus?

Priecāšos uzklausīt viedokļus un pieredzes, pirms dodos uz academy pēc superselēna šķīduma.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.08.2016 12:35 by Fox.
Pagaidām nav nekāda pamata domāt, ka selēns dod kaut kādu labumu pacientiem (ne preventīvu, ne arī ārstniecisku):
https://en.wikipedia.org/wiki/Selenium#Controversial_health_effects
Re: Pa pusei onkoloģisks jautājums par selēnu
18.08.2016 14:33
Var neiet uz "akadēmiju", var aiziet uz aptieku un pajautāt aptiekāram pēc Selesan pudelītes. Uztura bagātinātājs, ko ražo Somijā. Cena daudz pieejamāka- ap 12 euro uz 120 dienām (120 tabl.)
Paziņa- fizioterapeite ieteica Selesan ar selēnu. Izdzēru pudelīti- nezinu, vai palīdzēja, vai kaitēja :)
Re: Pa pusei onkoloģisks jautājums par selēnu
18.08.2016 20:50
Netērējiet naudu šaubīgās izcelsmes un efektivitātes līdzekļiem,labāk aizejiet pasportot un nopērciet kg LV audzēto melleņu - būs labāks efekts.
Latvijā ražo selēnpreparātu bioenergostimu, kur nopirkt, jāpalasa tajā mājas lapā. Pērses ielā, man šķiet, bija bez uzcenojuma. Man šķiet, ka tomēr savu labumu dod. Savā laikā man bija 2 neveiksmīgas grūtniecības, ļoti novājināts organisms bija. Man arī ieteica selēnu, es aptieka nopirku lētāko un izdzēru to kursu, vai tas palīdzēja vai ne tas, bet paliku stāvoklī un tiku pie bērna.
http://bioenergostims.eu/lv/bioenergostims.html
Re: Pa pusei onkoloģisks jautājums par selēnu
19.08.2016 14:43
Protams, ka selēnu vajag organismam. Bet nevajag pārcensties un pārtērēties!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
pagaidām nevienā no vet aptiekām man selēna sāļus iegūt neizdevās
tikai uz skolu pie ķīmijas skolotājas

otra liela problēma ir pašam pagatavot sārmainos lipīdus, ja pareizi saprotu, tad tie ir tie pretējie ševčeno eļļa - šnabis
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 19?
Ziņa: