Sāp labais sāns zem ribas.

Aizsāka mis panika 

mis panika
Sāp labais sāns zem ribas.
23.08.2016 20:36
Sveiki! Nu jau 3 dienu sāp labā paribe, interesanti, ka tikai pie kustībām, šķavām, klepus, smiekliem un šodien jau arī no staigāšanas. Mierīgi sēžot vai guļot- nav problēmu. Apetīte normāla, vemšana nav, caureja nav, temperatūra 36,8 . Nedēļu biju ceļojumā ar auto - katru dienu pārbraucieni, mašīnā gaisa kondicionieris darbojās visu laiku un diezgan sausa pārtika tika uzņemta visu nedēļu. Sāpes sākās pēkšņi, ceļojuma pēdējā vakarā pēc visai strauji paēstām vakariņām, sākotnēji domāju, ka puncītim vienkārši grūti un vajag atpūsties. Otrajā sāpju dienā (vakar) aizgāju pie dežūrārsta, ar kuru nevarēju jēdzīgi komunicēt, valodas barjeras dēļ, viņa man izspaidīja vēderu, pameta rokas gaisā un teica, ka nezin kas tas varētu būt. Izrakstīja Dicloberl 50mg (2x dienā) un iedeva nosūtījumu uz kaut kādu rentgenu (skaidroja ilgi un dikti, taču krievu valodu ļoti aptuveni saprotu, kas skar medicīniskus jautājumus- nesaprotu nemaz, tāpēc nezinu kas tieši par rentgenu tas ir), uz kuru pierakstīšos cik drīz vien iespējams. Zāles šķiet, nelīdz it nemaz, un sāp diezgan pamatīgi pie kustībām - ļoti liels diskomforts, bet ģībonis arī gluži nenāk. Kādas versijas, ieteikumi? Varbūt vajag saukt ātros? Tikai nezinu vai drīkst to darīt, ja var it kā paciest sāpes un nav citu simptomu.
Sieviete, 25 gadi, ~ 167cm, ~ 65kg
Re: Sāp labais sāns zem ribas.
23.08.2016 22:55
Vispār jau izklausās pēc miozīta vai starpribu nerva iekaisuma. Vai ir mugurkaula problemas? Tas dikloberlam ir jāpalīdz. Vel B gr.vitamīnus. Kaut gan ar sievietem vel jāskatās arī citas lietas.Pataustīt apakšējās satrpribu zonas. Ja jūtīgas,tad apsveicu. Palīdzēs pieminetās zāles,ziedes un B gr.vitamīni.Ja ne tad jaskatās arī ginekologam un neirologam.
Lai veselība un miers.
mis panika
Re: Sāp labais sāns zem ribas.
24.08.2016 00:43
Paldies par ātro atbildi! Jā, tieši viss tur pie ribām sāpīgs. Īpaši diagnosticētas muguras problēmas nav, taču reizēm, protams, pēc lielas piepūles vai ilgstošas dīkstāves (piemēram, nedēļu ilgas sēdēšanas mašīnā) iesāpas un paīd arī mugura. Tagad kad tā padomāju, kaut kad pirms vairākām dienām kaut kā ne tā strauji pagriezos un likās ka sarauj kaut ko mugurā, tieši labajā pusē, apmēram tai pašā ribu augstumā, varbūt tas arī iemesls? Tas gan pēc atpūtas pārgāja un vairs netramdīja, tāpēc arī piemirsās. Jūs minējāt ziedes, vai varētu lūgt ko precīzāku?
Re: Sāp labais sāns zem ribas.
24.08.2016 19:47
Jā, izklausās pēc "starpribu neiralģijas".
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 15?
Ziņa: