Matu izkriðana

Aizsāka None 

None
Matu izkriðana
19.10.2004 22:52
Varbyt kads zin kadu labu lidzekli pret matu izkriðanu.
Esmu dzirdejis ka Baldones dunju sampuni esot labi, bet varbyt kadam bijusi pieredze ar tadam lietam un mak kaut ko pastastatit sikak.

P.S. Kads nezin kadu labu adas arstu. Kur varety griesties ar tadam lietam.
None
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 01:08
Vel te palasiju, ka Veselibas centra no I.Zemitetes nemaz nav tik labas atsauksmes. Sanak vien tada naudas nopleshana kaa visur.
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 10:32
Noperc NATUR VITAL shampuni. Atrodams gandriz visos Drogas veikalos, un tiesham ir labs. Maksaa gan kadus 4 latinjus, bet lietojot to labu laiku mati saks augt ljoti atri un vairs neizkritis tik daudz. Tas ir arstniecisks shampuns. Bet ja taa problema tev ir tiesham nopietna, tad var ari specialu lidzekli nopirkt. Tas pats NATUR VITAL, tadaa pacinjaa. Tas gan maksaa jau 10Ls. Bet to shampunu es tev ljoti iesaku.
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 11:11
Atceros beerniibaa mees kartupelii seerkocinjus un spalvas spraudaam.Tiiri taa neko izskatijaas.
Bet ja nopietni tad cik man zinaams shii lieta ljoti gruuti padodas aarsteeshanai.Taa jau saka ka vienam otram izdevies bet no ljoti gruuti.Tobish nauda aiziet daudz bet efekts ir nieciigs.
Sandra
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 12:34
Kad man bija shii pasha probleema,lietoju siipolu.To gan dariiju ayvaljinaajuma laikaa,jo mati nelaagi ozh un cilveekos iet pasham nav patiikami.Bet paliidz lieliski.Katru dienu ar siipola pusi sasmeeree galvas aadu,var divas reizes dienaa.Tas ir tautas liidzeklis,bet iedarbojas.
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 12:50
Jaa esmu arii ko tadu dzirdejusi, tachu zinu ka ozh nu vienkarshi briesmigi!!!
None
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 16:31
Shodien biju divos Drogas veikalos a to NATUR VITAL shampunu taa arii neatradu.
Varbut kads varety pateik kur tieshi tadu var dabyt?
ir tâda pieredze
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 22:54

Mana kolçìe tika galâ ar ðo problçmu - tas bija vienkârði - tajâ brîdî , kad atrada vajadzîgo izmeklçjumu. viòa pie dermatologa ârstçjâs diezgan nesekmîgi. Ja interesç - viòa pastâstîs - http:/www.rehabilitacija.clicdev.com
Re: Matu izkriðana
20.10.2004 23:47
Nepiekrîtu es par tiem sîpoliem. Mamma bçrnîbâ bieþi mani mocîja ar to vâjprâtu-sîpola smçrçðanu matos.

Nekad, nemûþam to nedarîtu. Un, ja man kâds tagad to gribçtu izdarît , tad nekâ citâdi tas viòam neizdotos, kâ vien aizsienot man muti un sasienot rokas un kâjas, mana pretestîba bûtu spçcîga:))))
zipo
Re: Matu izkriðana
21.10.2004 11:07
tâ kâ arî mani jau pâris gadu nomoka ðî pati problçma, ðobrîd varu tikai teikt, ka tâ lieta acîmredzot nav tik vienkârða, kâ gribçtos. Esmu izmçìinâjusi n-tos lîdzekïus, apmeklçjusi speciâlistus sâkot no dr. Zemîtes un beidzot ar endokrinologu dr. Ðtiftu, un secinâjums - nevar atklât iemeslu, kâpçc mani mati birst laukâ saujâm. Kamçr jau vçl trîs mati uz galvas plîvo, nevajagot jau tâ satraukties :) Nav man vairs ticiîbas nedz ârstiem, nedz superðampûniem u.c. lîdzekïiem. Man esot ar ðo lietu vienkârði jâsamierinas. Jâsaka gan, ka katrs ir savâdâks un kas vienam neder, tas otram palîdz, taèu skaidrs ir viens - tas process var bût ïoti ïoti garð un dârgs!!!
Re: Matu izkriðana
21.10.2004 11:10
Pameegjiniet kaartiigi apgriezt matus, ja, protams, nav jau zeengalvinja!
Re: Matu izkriðana
21.10.2004 16:16
Ljoti daudzaas Drogaas. Proti, Riigaa --> Stochmann centrs; Valdekju 52/7; t/c Spice (Drogas); Terbatas 9/11; Stacijas laukumaa; brivibas 58; Zolitudes 34; Kr. valdemara 14; maskavas 250/2... visas shajas drogas un vel daudzas citas ir1 Es ljoti ceru ka tev palidzes.
Re: Matu izkriðana
21.10.2004 16:53
Vai tas nav saistîts arî ar vispârçjo veselîbas stâvokli? Vitamînu, minerâlvielu trûkums, novâjinâts organisms.
Hi, Hi
Re: Matu izkriðana
22.10.2004 16:07
Nja, ja autors ir vîrietis, tad neredzu par ko îpaði satraukties :) Laiks sevi pieòemt tâdu kâds esi. No tâ ka satraucas par ðâdiem sîkumiem sievietes nemîl un vçl jo vairâk nedod.
Re: Matu izkriðana
22.10.2004 17:07
Bet tomer tas nedaudz traucee, nu sakas kompleksi un taa. Mati virietim tas nav galvenais, tas ir skaidrs, tachu es ljoti klabi saprotu autoru.
Re: Matu izkriðana
13.06.2005 23:00
Pameegini ar Baldones dziedniecisko duunu shampuunu

Vçl lai pastiprinaatu iedarbiibu, pa teejk. dienaa lieto Zaïo ellu, kaa arii der iesmeereet pa reizei vai 2X nedeelaa tieshi matos, tad peec 6-8 stundaam izmazgaa ar duunu shampuunu.

un vispaar es te palasiijos, kaads izteicaas par citu kaushu iespeejamu mekleesanu, tam nav vekaada sakara ar ko citu, ja vieniigi ar dazu vitamiiu truukumu, t.i., B2, B5, B6, kaa arii C vitamiini, bet lielojot pilnveertiigu uzturu vitamiinus vajadzeetu uznemt tieshi saadaa veidaa, kaut gan pa sliktu jau nenaaks. Arii biotiina truukums var izraisiit matu izkrisanu.

Lai veicas!!!None rakstîja:
Jauniòâ
Re: Matu izkriðana
13.06.2005 23:11
Problçmas var bût simtiem,- sâkot ar hormoniem, beidzot ar iedzimtîbu, varbût arî kâda sçne ieperinâjusies.Vitamîni, protams, bet jâizmeklç pat vairogdziedzeris. Lai veicâs
ZANE
Re: Matu izkriðana
14.06.2005 10:59
Marty
Re: Matu izkriðana
14.06.2005 11:00
no sakuma mekle celoni,kadelj izkrit. dieta? nepioetiekams svars, citamini?
:-/
Re: Matu izkriðana
14.06.2005 15:18
Man lîdzçja zaïâ eïïa (smçrçju matos bet varot arî vçl dzert pa karotîtei)+ çdu riekstus vismaz sauju dienâ.Bet var jau bût,ka tâ matu izkriðana pârgâja pati no sevis,man tas ilga apm.1,5 mçnesi un tieðâm bez maz vai saujâm.
cita nelaimigaa
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 21:05
mokos ar sho pashu probleemu... man draudzene ieteica swarzkopf fitobio toniku... var nopirkt profesionalas matu kosmetikas salonaa E. Birznieka Upîða ielâ.... tur var nopirkt ari dazhadas ampulas pret matu izkrishanu, ko smere matos... smarzo jauki shie produkti un to lietosana nesagada problemas, jo jasmeree tiros matos... veiksmi
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 21:14
Es kâ diplomçts skaistumkopðanas speciâlists saku, ka profesionâlo matu kosmçtiku neiesaka lietot amatieriem mâjas apstâkïos!
Ðie lîdzekïi ir taisîti pçc pavisam citâm tehnoloìijâm un ir citâs koncentrâcijâs nekâ Drogu sortiments!!!
Gala rezultâtâ neprofesionâli lietojot var iedzîvoties íîmiskos apdegumos!

Tâdiem nolûkiem eksistç dakteri un aptieku produkcija!

Teksts viena draudzene ieteica kaut kâdas ampulas ir bezatbildîgs!

PS Upîða ielâ ir veseli 2 prof. veikali!;)
cita nelaimigaa
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 21:21
hmmm.... Tu gribi teikt, ka Drogu sortiments ir labaaks... domaju ka ne, ja Tu palasitu uz tam shampunu pudeliteem tas sastavdaljas, ljoti biezhi sastaptos ar kaitigam vielam cilvekam, kas pat var izraisiit vezi.... veiksmi lietojot drogas produkciju, jautajums reizem, vai vinja ir jauna... biezhi tiek pardotas partijas ar notecejusiem terminjiem.... domaju, ka katrs izglitots cilveks pirms lieto pakonsultejas ar profesionalu frizieri, kadu profesionalo kosmetiku tas var lietot, un cik biezi... tapat neticu, ka manis ieteiktais toniks varetu izraisit kadas komplikacijas, jo to var lietot katru dienu un pec pieredzes palidzejis vairakiem cilvekiem, tai skaita ari manai draudzenei.... velreiz, veiksmi ar drogu produkciju...
cita nelaimigaa
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 21:26
starp citu aizmirsu piebilst, 1,5 men lietoju drogas ieteikto shampunu natur vital, kursh nedeva nekadus uzlabojumus....puto labi, bet mati krit saujaam tapat vien...
zb
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 21:41
vai esat dzirdeejushi par rogaiinu? (shampuuns) daargs un straadaa kameer lieto.

citaadi gillette produkti paliidzees izskatiities labaak


ps. vai tu matus kjemme uz labo vai kreiso pusi?................visus 3?
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 22:15
Tu neieteici nekâdu konkrçtu toniku - firma, nosaukums?
Drogu produkcija nu nekâdi neko neârstç!
BET, lai novçrstu matu izkriðanu ir VISPIRMS jânosaka izkriðanas cçloòi, kas 70-90% ir iekðíîgi, tas nozîmç, ka cçloòus nevar novçrst ne ar kâdiem ðampûniem!

Kas attiecas uz profesionâliem frizieriem, tad man nâksies sagraut mîtu par viòu dziïajâm zinâðanâm matu ârstniecîbas jomâ! Viòi ir vçl lielâki reklâmas upuri, nekâ "drogisti". Viòi atreferç iekaltas frâzes, ko viòiem stâsta darba devçjs vai attiecîgâs kosmçtikas sçrijas raþotâju pârstâvji!

Vispârçjâ sadzîves intelekta paaugstinâðanai: Loreal profesionâlâ kosmçtika, ko ieved ðajâ valstî tiek raþota kâ speciâlâ Austrumu Lînija, kas krasi atðíiras no tâ, ko pârdod Vakareiropâ. Ðampûni ir tik toksiski, ka tie saçd âdu, tapçc ar tiem es neiesaku pat rokas mazgât.
cita nelaimigaa
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 22:47
protams, Tev piekritu saistibaa ar celonjiem... ar shampuniem par maz, jaarstejas arii iekseeji... loreal ka firmu jau neatzistu sen, pirma slikta pieredze, to kremi un toniki... savu matu izkrisanas celni zinu- hormoni, problema ta ka nezinu ka tos arstet, arsti nemtigi grib smeret hormonalas pretapauglosanas tabletes ar arstejoso iedarbibu, bet es pretojos, jo man no tam nelabi, svars, un mazas spazminjas vedera daljaa... esmu nomainijusi 3 ginekologus, neviens par maniem hormoniem un iespejamo neauglibu negrib runat... maksaju lielas naudas, bet nejutu arstu ieinteresetibu palidzet, tikai apgalvo, ka viss ok, bet Jus tacu bernus neplanojiet, par Jusu neaugibu runasim, kad Jus busiet gadu nodzivojusi regularu dzimumdzivi....
otrs iespejamais variants, pateicoties selena preparatam, ko lietoju 3. menesus ka uztura bagatinataju.... iespejams, ka tas ka antioksidants reizee izskalojis kadas vajadzigas vielas, soks liels, jo sselens ka nekaa arii iedarbojas uz matu un nagu veseliibu... reklamas upuris... vienmer esmu izcelusies ar labi koptiem matiem, arii tagad tie neizskatas slikti, tikai no maniem biezajiem matiem palikusi tresdalja... priecatos, ja arii tie butu tik biezi kaa patreiz, bet, ja tas neapstasies, pec pusgada plikpauriba man garanteta.... shodien ludzu mammai palukot, vai vismaz jauni aug vietaa, it kaa jaa, bet vai tie spes tik atri nomanit tos kas kriit, nezinu...
Re: Matu izkriðana
15.06.2005 23:34
Turies un lai Tev veicâs tos hormonus dabût normâ!
Vari galvu katru vakaru masçt vai pie katras mazgâðanas masçt ar speciâlâm plastmasas apaïâm birstîtçm.
Vçl kâdreiz matu izkriðanu var apturçt ar diezgan ekstrçmu matu apzâìçðanu, apmçram par 2/3, tas protams, ja ir iekðas to izdarît.
lindux
Re: Matu izkriðana
17.06.2005 10:29
Man tâ pati problçma, bet tâ radâs tâdçï, ka bebi baroju ar krûti. Esmu zaudçjusi apm. 1/3 matu.
Tagad nopirku vitamînus - matiem, nagiem, âdai - Futura, aptiekâ Ls 3.54, 120 tabletes.
Mçìinâts nav zaudçts. Manai mâsai palîdzçja!!!
Protams, ja vaina ir hormonos, jâkonsultçjas ar ginekologu!!!
Saiva
Re: Matu izkriðana
18.06.2005 21:06
Man ir taa pati probleema,tikai es laikam zinu kaapeec man tas ir!
Jo ir probleemas ar vairogdziedzeri.Pirms paaris gadiem izopereeja.
Bet es arii vairaak nezinu ko pasaakt:((
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 21?
Ziņa: