strutaina angina

Aizsāka lielmaate 

strutaina angina
19.10.2004 23:50
riit doshos pie aarsta sakaraa ar sho nepatiikamo kaiti, ar kuru slimoju pirmo reizi! varbuut sheit ir kaads aarsts, kas vareetu kaut ko mazliet tuvaak par to pastaastiit un varbuut ieteikt kaadus medikamentus un labaaku aarsteeshanu utt (temp. man par laimi ir tikai 37), jo kakls kaa saap taa saap... un veel taas antibiotikas ar n-tajaam nenormaalajaam blakus paraadiibaam un pat naaves gadiijumiem(!)... vai tieshaam vairs nav normaalu zaalju?? taa kaa pati maacos Stradinjos, tad domaaju citi sapratiis, ka slimot man nu galiigi nav laika! jau ieprieksh paldies!
Re: strutaina angina
20.10.2004 00:11
Negribu saruuktinaat bet bez antibiotikaam diez vai iztiksi.Es pat teiktu diez vai vajadzeetu meeghinaat iztikt.
Re: strutaina angina
20.10.2004 00:17
Atvaino kljuudijos:saruugtinaat.
Santa
Re: strutaina angina
20.10.2004 09:20
Da nav jau to blakusparaadiibu tik daudz arsteejot to angiinu. Vispaar taa ir nopietna slimiiba. Man arii parasti nav augsta temp., bet ja ir angiina, tad momentaa strutainaa. Lai gan esmu arii eksaamenus ar to likusi, bet labaak ir seedeet maajaas. Ni to man draudzene slimniicaa meenesi ar komplikaacijaam noguleeja.
Re: strutaina angina
20.10.2004 09:37
Ar ko antibiotikas ir nenormaalas zaales?

Bet, ja nepatiik antibiotikas, jaadodas pie homeopaata. Klasiski izgliitots aarsts diez vai njemsies aarsteet angiinu bez antibiotikaam. Ja kas notiksies antibiotiku lieoshanas deelj, par to aarstu sodiit nevar. Bet, ja to nelietoshanas delj strutainas angiinas gadiijumaa- var sanaakt ziepes dakteram.
lielmaate
Re: strutaina angina
20.10.2004 09:47
es jau nesaku, ka netaisos taas lietot, vienkaarshi veelos uzzinaat, kuras ir labaakas!
lielmaate
Re: strutaina angina
20.10.2004 12:30
izraadas viss nemaz nav tik traki- man vienkaarshi kaut kads viiruss!
Ivchiks
Re: strutaina angina
14.02.2006 13:18
Es stutaino anginu parasti aarsteeju peec sentevu metodeem, LB veikalaa panjemu vienu 07 balzaminju un lietoju to iekskjiigi triis dienas ceturtajaa ir OK
maara
Re: strutaina angina
14.02.2006 14:43
varbuut gonoreja
Re: strutaina angina
06.04.2006 14:10
Man vinna ir jau septiito dienu. No saakuma strutoja viena mandele, tagad otra. Saapes ir nenormaalas. Liekas tas velkas veselu muuzziibu! Un jaa,antibiotikas dzeru jau tresso dienu-tolka nekaada.
Re: strutaina angina
06.04.2006 16:18
Visâm íîmiskâm zâlçm vienmçr it alternatîva, un arî antibiotikas var izvçlçties dabîgas, jeb pareizâk bûtu teikt: ir dabîgi lîdzekïi ar antibakteriâlu, pretiekaisuma, pretsçnîsu, pretvîrusu un pretparazitâru iedarbîbu, un galvenais, ka tie nebeidz nost iekðçjos orgânus un nerada disbakteriozi zarnu traktâ. Bet ja gribat zinât, kâ sapratu te ir arî nâkamie mediíi, tad mandeïu problçma meklçjama aknâs.
Ja gribat uzzinât ko vairâk: Inakal@tvnet.lv

plants no cita PC
Re: strutaina angina
06.04.2006 17:06
Inâra, a kur Tu bija pazudusi tik ilgu laiku?
Gaidîji, kamçr te publika nomainîsies? Jâsarûgtina: neviens, kas jebkad ir lasîjis Tavus domu graudus nekad un nekâdâ veidâ nespçs Tevi aizmirst.
Kâpçc koríi uz mandelçm pçc Tavas versijas ir sçnes, kas aug vçderâ, bet angîna nav?
Re: strutaina angina
06.04.2006 18:38
tâpçc, ka angîna ir no aknâm :D
btw, Inâra, kur nu vçl dabîgâks medikaments kâ penicilîns.
Re: strutaina angina
07.04.2006 11:54
Nevaru iepriecinât, tepat vien esmu un pazudusi neesmu, bet paldies jums visiem, ar savu "rieðanu" man daudz klientu bijât sagâdâjuði, tâ ka vienkârði nebija laika te kârtçjo reizi kâdam kaut ko pierâdît. Strâdâju.
Un tâds patiesîbâ ir mans mçríis, lai jûs neaizmirstu manus domu graudus, kas diemþçl mani gluþi nav, to sen jau izcilâki cilvçki pierâdîjuði un veiksmîgi izmanto. Un paldies Dievam, mûsu cilvçki jau liela daïa arî vairs nav muïíi, meklç tâs iespçjas atveseïoties ar organismam nekaitîgiem lîdzekïiem, bet kas galvenais, tik daudz domâjoðu ârstu jau uzraduðies, kas arî izmanto gan jaunâkâs diagnostikas, gan jaunâkos zinâtnes atklâjumus dabîgo lîdzekïu izmantoðanâ ârstçjot gan vienkârðas kaites gan tâs no sçrijas "neko nevar darît" . Prieks strâdât!

Re: strutaina angina
07.04.2006 13:07
Eh, þçl, ka Fitlaini visi pazuda. Bûtu forða klope...
plants no cita PC
Re: strutaina angina
07.04.2006 14:16
Uh ty Inâra. Nevesali cilvçki Tev ir klienti? Un ko tad atkal ielûkojies ðeit? beidzâs klientu plûsma, jo mçs ilgi Tevi te nepieminçjâm? Tâdâ gadîjumâ bûs Tev jâdalâs. Ja reiz mçs Tev piegâdâjam klientus, tad esi laipna % svçta lieta. Slava lai paliek Tev, mums ko citu, lûdzu.
Re: strutaina angina
07.04.2006 14:24
Ðeit Inâra ielûkojâs, lai pçcâk atkal citâ forumâ varçtu sûdçties par mums- cik mçs aizspredumaini, negudri un kâdi tur vçl ne. Un pârçjie UB speci piekritîs. Nu forði starp savçjiem ;-)
Re: strutaina angina
10.04.2006 11:53
Biedrîði, nav manâ garâ par kaut ko sûdzçties, parasti cilvçki sûdzâs man, kad kâds dakteris kaut ko "kreizî" sadarîjis, un man tâdos brîþos, godîgi sakot ir kauns. Pati ar ârstiem kopâ strâdâju un tâpçc spïaut lauciòâ, pa kuru pati staigâju, laikam tak bûtu neçtiski. Es cilvçkiem râdu, ka mediíiem var bût arî cita pieeja, ka ir arî citas metodes un tehnoloìijas un arî alternatîvi lîdzekïi problçmu risinâðanai.
Kâdu laiku atpakaï sarunâ ar vienu savu labu draugu no mediíu augstâkajâm aprindâm, pieminçju viòam par ðo forumu. Neskatoties uz savu aizòemtîbu, cilvçks tomçr bija ieskatîjies, un viòa komentârs bija :"Es sen jau saprotu, ka mûsu medicînas sistçmai ir lielas problçmas, bet palasot ðo,- mani vienkârði pâròem ðausmas. Vai tieðâm mçs sagatavojam tikai ðâdus kadrus, tad uz ko mums balstîties nâkotnç???"
Un mans pamatdarbs nav neveseli klienti, kâ Plants izteicâs, tiem, kas jûtas neveseli, un nav veselîbu atraduði ne poliklînikâ ne slimnîcâ, vienkârði dodu informâciju kâ savas problçmas risinât savâdâk. Mans pamatdarbs ir informâcija, kas balstâs uz veselîbas (ne slimîbas) filozofiju - iespçju SAGLABÂT veselîbu. Un bagâta bûðu tad, kad man apkârt bûs daudz tâdu, kas slimot negribçs, kas jau laicîgi aizdomâsies un sâks par savu veselîbu rûpçties.
"Íînâ gadu tûkstoðiem ârstiem ir maksâts par to un tikmçr, kamçr pacienti ir veseli. Ðâda samaksas kârtîba ir daudz lietderîgâka nekâ paðreizçjâ mûsu sitçma, kas orientçta uz slimîbâm"
Tur tâ atðíirîba.

Re: strutaina angina
10.04.2006 12:14
Es gan lasîju to sûdzçðanos par mûsu nesaprâtîgumu ;-) Bet nu OK,pakaï nerakðu pierâdîjumu meklçjumos...
Par to Tavu augstustâvoðo medicînas kadru mani mâc ïoti lielas un pamatotas aizdomas, bet... nekodîsi jau rokâ, kura baro...
Ja jau tik augstu stâvoðs, kad jau stâv blakus arî izglîtoðanas uc lietâm, ko tad tur sveci zem pûra? Mm?
plants no cita PC
Re: strutaina angina
10.04.2006 12:26
Kas ir mediíu augstâkâs aprindas? Un kas ir zemâkâs?
Ja ðis augstu stâvoðs ârsts ir atïâvies kritizçt tos daþus savus kolçìus, kas te kâdreiz ieskatâs, tad jâsaka, ka no augstuma viòam galviòa sagriezusies. Ja viòu izbrînîja te esoðâs pacientu problçmas, tad ar ko viòð nodarbojâs tur savâ augðâ, ka tas viòam radîja izbrînu. Un visbeidzot, ja viòam ir tâds skatîjums uz ðo forumu, ko ta viòð nepievienojas konsultçtâju pulciòam, lai kaut nedaudz palîdzçtu mums- cietçjiem/sirdzçjiem?

"Mans pamatdarbs ir informâcija, kas balstâs uz veselîbas (ne slimîbas) filozofiju - iespçju SAGLABÂT veselîbu. Un bagâta bûðu tad, kad man apkârt bûs daudz tâdu, kas slimot negribçs, kas jau laicîgi aizdomâsies un sâks par savu veselîbu rûpçties." Kâpçc tad Inâra nepiedâvâ alternatîvas tiem, kas ðeit sevi pozicionç kâ relatîvi apmierinâtus ar savu veselîbu? Parasti tas tiek tiem, kas par kaut ko stipri sûdzâs.
Re: strutaina angina
10.04.2006 19:22
Vai dieniò! Vai tad te ir diskusija arî par to, ka kâds veselais meklç iespçjas tâdam arî palikt??? Dodiet manas koordinâtes, ja tâdi uzrodâs, jo lielâkâ laime atrast domubiedrus un strâdât ar pozitîvi domâjoðiem cilvçkiem!
Un varbût kâds no ârstiem grib piebiedroties manai komandai??? Welcome!!!

Re: strutaina angina
10.04.2006 19:23
Re: strutaina angina
10.04.2006 19:30
Kâda vçl komanda?!
Re: strutaina angina
10.04.2006 19:32
Nu veselîbas saglabâtâju un uzlabotâju tak, kad ïaunie dr to ir galîgi sabeiguði ;-)
Lai vçl palasâs Noelas linkus, ko tad teiks ;-)
Re: strutaina angina
10.04.2006 19:33
zini, Inâra, man kautkâ sirdsapziòa neïauj muïíot cilvçkus, sorry.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 11?
Ziņa: