EGA!!!

Aizsāka Stresa kamolīts 

Stresa kamolīts
EGA!!!
09.09.2016 17:55
Sieviete, 35, 170/svars 84.
Divas nedēļas atpakaļ - muguras sāpes pēc sporta. Vēlāk arī gūžās, krustos, piebvienojās kaulu laušanas sajūta kājās. Papildus nelielas sāpes plecā, rokā-tirpšana. Pirms visa šī pašsajūta bija laba, bet ļoooti daudz stresa. "sobrīd pašajūta ne pārāk, tāda slimuma sajūta, t=36.6-37.2.. "sodien rtg jostai/gūžām. Nekas īpašs - saspiests 4 un 5 skriemelis, radziņi, subhondrāla sklerozoe. gūžas bez īpašām izmaiņām. arī subhondr.skleroze. Pirms mēneša gin - norma, bet ir cista olnīcā, dzeru duphaston, lai uzsūktos.

Un tagas tas, kas šausmina mani - Pilna asisn aina bez novirzēm, arī ASAT, ALAT, bilirubīns, bet EG"A= 75! Urīns nez novirzēm (biju gan daudz lietojusi šķidrumu, ja tas ko maina). Nu - kas tas ir? Internets izrkts, visur šausmas. Esmu stresā. "Gim.dr. paņēma cro un kkādus reimo, tos zināšu vēlāk.
Re: EGA!!!
09.09.2016 18:41
Pie reimatologa ar visiem analīžu un rentgenu rezultātiem. Pagaidām jālieto, es ceru, ģ.ā.uzrakstītās zāles (Diklofenakam līdzīgos).
Stresa kamolīts
Re: EGA!!!
09.09.2016 18:51
Sabriza, domājat, ka tas var būt artrīts? "gā izrakstīja Airtal, to arī dzeru, papildus dienā iedzeru kādu ibumetinu. Uz nakti miega zāles, citādi nevaru no domām pagulēt.

Kaut kad vasarā pasāpēja arī celis, nepievērsu uzmanību, pārgāja. Vai tas artrīts var uzreiz tā sākties? Es savu ģā nomocīju ar savu stresu par audzējiem, šodien pat aizskrēju pie gā 2 reizes, jo pati mēģināju kaut ko saskatīt rtg bildēs...
Re: EGA!!!
09.09.2016 19:12
Neviens internetā Jūs nevarēs adekvāti konsultēt. Bet izklausās pēc artrīta, jāizmeklējas. Un nestresojiet pirms laika.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 19?
Ziņa: