Viss galvā

Aizsāka Nsss 

Viss galvā
08.10.2016 17:05
Sveiki.Man 32. Sieviete. Pēdējā laikā ar mani strauji kautkas nav labi. Pagājušo gadu 4 mēn pēc kārtas slimoju...2 strutojošās angīnas decembrī un janvārī un febr.martā kautkāds nesaprotams vīruss?!bez temp.ar drudzi.nenormalam galvassāpēm pakausī.balss aizsmakums.sauss kakls.klepus.stiklainas acis. Sāpēja galvas un muguras smadzenes. Tad kautkad ir bijuši zilumi uz ausstilbiem.asinošanas starp menešreizem.nedzist rētas. Tad pa vasaru viss takā aizmirsās.jo ņemšanās ar diviem maziem bērniem ir pamatigs darbiņš.cits viss aizmirstās. Tad nu pienāca skola un dārziņš bērniem...sadomāju pieversties sportam...jo sāku pieņemties svarā utt. Biju laimiga.ka atradu sev sporta veidu.kas tīk...tāliešana...daudz staigāju neizmantojot transportu...super...bet jutu.ka katru reizi man pec iešanaas ir bezspēks.roku trīce.slikta dūša.reibonis.vājums muskuļos...domāju.ka zems cukurs.taču citas reizes kārtīgi paēdot bij tādas pašas izjūtas...līdz vienreiz man palika tūskaini roku pirksti.nejutu un patirpa labās rokas pirksti. Nu manos gados es pat nevaru pastaigāties??? Sapratu.ka šie signāli dod man saprast...stop ar to visu...jāpārbauda veselība. Pierakstījos pie dr....taču gaidot pieraksta dienu es paspēju izjust vel ko nepiedzivotu...man visu mūžu bijis 90/60 spiediens.bet šoreiz tik slikti jutos bez visa sporta.ka iegāju aptiekā.izmērija spiedienu 140/90...Mani patstāvigi moka slikta dūša.acu zilite labaja pusē ir lielāka nekā otra.galvassāpes pakausī nu jau katru dienu.garastāvoklis raksturs nevaldāms,nevaru iedzilināties un pat ilgstosi uztvert domu.slikta atmiņa. Ar katru dienu sapampst acu plakstini un apsārtusi.sausi.sāp.Uz savu galvu uztaisiju EEG..māsiņa ar pieredzi teica steidzigi sarunās ar dr.man atbildes un lai rakstos pie neirologa viennozimigi tur neizskatās labi....Man tik nemierigs prāts.nezinu ko sagaidiit...man patīk sevi sagatavot visam...kā domājat.kas tas viss ar mani ir?! Paldies.
Re: Viss galvā
08.10.2016 20:08
Tā.tagad viens acu plakstiņš spiež uz leju-šaurās zīlītes acij.lielās zīlītes acs ir normāli vaļā. Doties uz uzņemšanu?! Paliek neomulīgi. Ģā pirmdien vakarā.bet jaunumi lien ārā katru dienu.
Re: Viss galvā
08.10.2016 20:28
Jā, es Jūsu vietā gan brauktu uz Stradiņu/Gaiļezera uzņemšanas nodaļu. Šodien, tūlīt.
Re: Viss galvā
10.10.2016 11:14
Panika izraisa paniku. 'Seit padomus labāk saņemt no ģimenes ārsta. Tas vis labāk pateiks steidzamības kārtu un speciālistu. Jo braukt pie speciālista bez asins anlīzēm un ģimenes ārsta izraksta, ir laist sevi pa apli.
Piem'eram ja gaisma krīt no vienas puses,tad, protams, acs zīlīte būs šaurāka gaismas pusē.
Re: Viss galvā
15.10.2016 13:50
Esmu atpakaļ.Stradińos izmeklēja visu no galvas līdz kājām...CT.MR.RTG.EEG...asinsanalīzes tā.ka galva reiba. Neko neatrada.pareizāk sakot tikai ;)veğetatīvā distonija! Tagad dzeru Noofen!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 1?
Ziņa: