lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai

Aizsāka alda 

lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai
21.10.2016 14:34
vārdu sakot - problēmas sākās šogad janvārī - pat rakstīt negribas, bet nezinu ,kur šprukt
Man ir 46 , viss normas robežās -tikai -pazemināts asinspiediens - ap 100 - 60 vai 70 vidēji, pulss lēns - ap 50 -60, tirpst roku un kāju pirksti - balti
Galvā atklāja divas angiomas , bet tās esot katram otrajam un lai es neuztraucoties

Biju Rietumu klīnikā pie tāda dr Stepena - 2x - viņš pateica, ka viņaprāt man jāārstē nervi, jo viņaprāt cits viss esot kārtībā.
Ģimenes dr tikai plāta rokas un uzrakstīja man jaunu norīkojumu pie neirologa - bet man vajadzētu tādu,kas tieši nerviem, CNS ārstēšanai man kaut ko ieteiktu.
Ik pa laikam jau kaut kādas atauksmes lasu - bet skaidrības man nav. DR Stepens man pateica, lai pie viņa vairs neejot, jo es neesot viņa "lauciņš".

Sāpes man ir tādas, it kā mani kāds no augšas spiestu uz galvu , kā tādas spazmas , dažreiz ir tā, ka škiet , ka miršu - ka kaut kas ar to galvu notiks, jo nekad agrāk dzīvē man tā nav bijis.

Atnāku uz darbu un man gar acīm tādi uguņi kā signalizācija - raustīgi. Daktere saka, ka tas tāpēc, ka galvai nepietiek asinis - nu vārdu sakot - murgs kaut kāds

Paldies jau iepriekš



Edited 1 time(s). Last edit at 21.10.2016 14:36 by alda.
Veģetatīvā distonija izklausās.
Re: lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai
21.10.2016 20:58
Ko nozīmē balti pirksti? Kā ar lineāru nohriezti balti?
Labs neirologs ir Guntis Karelis.
Re: lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai
27.10.2016 11:30
Ne gluži kā ar lineālu, bet ik pa laikam gadās, ka ir tādā taisnā līnijā balti līdz pirmajām pirkstu locītavām. Tad man palīdz tikai stiprais alkohols. Kas ir problēma tādā ziņā, ka lietoju medikamentus un tad ir kreņķis

Ar šausmām klausos, ka būšot barga ziema, jo aukstumu "panesu" ļoti slikti.

Vēl mani uztrauc, ka man visu laiku labajā ausī ir tāda sanoņa. Vienu brīdi man ausī skanēja mūzika - kā tāds ļoti tāls un kluss radio. Spriedu, ka ir divi varianti - vai nu man laiks uz trako māju, vai mani tuvākajā laikā nozags citplanētieši. Man bija neērti, bail teikt, ka man ausīs skan mūzika - t.i. tikai vakaros, kad liku galvu uz spilvena un laidos miegā. Tā mūzika pārgāja, bet sanoņa ir palikusi un diezgan stipra.

Man visu laiku arī niez abas ausis. FB izlasīju, ka tas esot parazītu dēļ. Izgāju ķiploku kursu - tukšā dūša sasmalcināti ķiploki uzdzerot siltu pienu. Nieze ausīs nav pārgājusi.

Biju pie ausu ārsta, piedodiet - bargu naudu maksāju. Manas ausis pārbaudīja visādos aparātos, secināja, ka es palēlināti uztveru kaut kādus impulsus, bet citādi - viss izskatoties normas robežās - ārēji ausi apskatot un dzirdi pārbaudot.

Kāds tuvinieks mani nosauca par hipohondriķi - nu ja tā ir diagnoze, tad arī tai vajag ārstēšanu.

Savulaik man izrakstīja tādas zāles, kas pilnībā atslābina CNS - aizmirsu nosaukumu - bet acis man aizpampa kā ķīnietei un reizēm izskatījos pēc smagi piekautas ķīnietes . Ģimenes daktere man teica - izdomā pati - kas tev svarīgs - nervi vai nieres - nu nieres un pārtraucu dzert tās zāles.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.10.2016 11:33 by alda.
Re: lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai
28.10.2016 22:08
Par ausu sanoņu- palasi gūglē, kas ir tinnīts. Ļoti labs populārais raksts par tinnītu atrodams Latvijas Avīzē.
Re: lūgums ieteikt neirologu Rīgā - galvai
30.10.2016 10:24
alda, kāds ir ķermeņa svars un augums?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 13?
Ziņa: