Diflucan ietekme

Aizsāka Simons 

Diflucan ietekme
31.10.2016 10:34
Sveiki!
Biju pie urologa ar sēnītes simptomiem - izdalījumi ap galviņu un problēmas atvilkt priekšādiņu. Pirmo reizi aizgāju uz vizīti, nosūtīja uz analīzēm, tur viss bija pilnīgi kārtībā. Jāsaka, ka tieši šīs problēmas sākumā ārstējos no angīnas ar antibiotikām, kuras man, diemžēl, šajā gadā bija jau trešās, jo gada sākumā operēja deguna starpsienu. Tieši sākot lietot antibiotikas, pārgāja visi simtomi un viss bija kārtībā. Kā pabeidzu tās dzert, atgriezās. Tad gāju pie ārsta atkal, kurš teica, ka vajag laikam taisīt apgraizīšanu, jo diez vai sanāks tikt tāpat vaļā no tās problēmas (nezinu kādēļ, bet analīzes nebija uz sēnīti, laikam ko nopietnāku, bet uz atbildi, vai tā tiešām ir sēnīte, 100% nepateica, tik minēja, ka varbūt vēl kas tam klāt). Tad nu jautāju, vai ir kāds medikaments, ko varu mēģināt lietot, pirms taisa to apgraizīšanu, kuru nevēlos, un tad izrakstīja Diflucan. Iedzēru vienu, tad pēc nedēļas jādzer otra, it kā paliek mazāk tie simptomi, bet priekšādiņu vienalga nav iespējams atvilkt, tāpēc arī ļoti grūti kopt. Bet pats lielākais izbrīns man šobrīd un arī sakarā ar to jautājums, vai no šī Diflucan pastāv iespēja, ka sākās nieze ānusa apvidū? Sūrkst, mitra vide, apsārtis, diezgan sāpīgi ir. Burtiski sāka sāpēt tajā dienas vakarā, kad pirmo tableti iedzēru. Var, lūdzu, kāds ko ieteikt? Ja iespējams, varbūt varat ieteikt kaut ko sakarā ar to, kā ātrāk tikt vaļā no tās sēnītes, lai nebūtu jātaisa tā apgraizīšana. Jo ja šie medikamenti nelīdzēs, neredzu citu iespēju.
Re: Diflucan ietekme
31.10.2016 19:58
Mans cienītais. Uz to visu var atbildēt tikai tavs ģimenes ārsts un urologs. Ja priekšādiņa nevērās vaļā no paša sākuma tas izsauca iekaisumu.
Tātad ,secinājums viens. gribi lai nebūtu iekaisumi , taisi apgraizīšanu. Nieze varētu būt kā alerģija.Cieš apģērbs, asi ēdienu, mazs šķidrums.
Te vajag konsultēties ar urologu vai ģimenes ārstu. Padzert kumelītes, Kalcija glukonāta tabletes,Tavegilu. Labāk, tomēr konsultēties uz vietas.
Pēc antibiotiku kursa vajg B grupas vitamīnus un biokefīrus, lai atjaunotu zarnu mikroforu.
Lai veselība ,drosme un saprāts.
Tomēr, mini vienmēr arī vecumu.
Re: Diflucan ietekme
31.10.2016 20:29
Vecums 29.
Ar priekšādiņu nekad dzīvē līdz šim nav bijušas problēmas, bet tagad šīs problēmas laikā tā aizgāja ciet. Rīt pieraksts pie cita urologa. Šodien nieze ānusa apvidū palielinājusies, turpat apsārtis un izsitumi, visu laiku paliek mitrs tajā zonā, es sāku domāt, vai tik nav tā pati sēnīte aizgājusi uz dibenu, diskomforts ļoti liels, ceru, ka rīt būs atbilde, kā to visu vērst uz labu.
Re: Diflucan ietekme
01.11.2016 16:55
Alerģiju ārstē alergologs vai dermatologs, nevis urologs.
Palasi iepriekš teikto. Vēl var mēģināt tā. Urinējot nedaudz aizturi priekšādiņu, tad strauji atlaid.Pēc tam jā cenšas rozā "zilo graudiņu" šķīdumā galviņu noskalot.Remdenā.
Jādomā arī par disbakteriozi- normālas zarnu mikro floras deficītu. Tad vēl jānāk klāt zarnu gāzēm,sliktai dūšai. Aizcietējumiem kas mijas ar caur ejām, manuprāt.
Lai veiksme.
Simons
Re: Diflucan ietekme
29.11.2016 06:26
Man ir sarunāta priekšādiņas apgraizīšanas operācija, par kuru jau pirms kāda laika šajā ziņā rakstīju, bet tagad ir tāda situācija, ka viss jau kādas 2 nedēļas ir bez jebkādām sēnītes pazīmēm, viss izskatās kā tam jābūt un pat priekšādiņu var atvilkt miera stāvoklī, tāpat jau ar katru dienu viņa paliek elastīgāka, bet nav tomēr tāda kā bija pirms sēnītes. Vai varu šādā situācijā operāciju netaisīt?
Re: Diflucan ietekme
29.11.2016 11:58
Kāpēc Tu tā jautā? Lēmums taču ir atkarīgs no Tevis bet ārstam tas ir bizness. Ja runa ir par manu viedokli, tad es iesaku neapgraizīt cik vien tas ir iespējams. Ja ādiņu var atvilkt miera stāvoklī, tad praktiski ar to varētu arī samierināties bet Tev ir lieliskas iespējas ādiņu izstaipīt ar kortikosteroīdu smēres palīdzību.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 8?
Ziņa: