Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?

Aizsāka rain 

Esmu neizpratnē un nesaprotu, kas notiek! Pirms neilga laika apmeklēju erotiskās masāžas salonu, kur dāma veica sākumā masāžu mugurai un pēc tam jau ar tradicionālajām laimīgajām beigām! Viņa bija apģērbta un vienīgais kontakts bija ar viņas rokām. Nekādas brūces uz rokām nemanīju, viss it kā OK!
Pēc nedēļas sajutu diskomfortu dzimumlocekļa rajonā un nelielas sāpes kas ik pa laikam pazūd un atkārtojas bet nepāriet jau 2 nedēļas. Nekādu izdalījumu nav, apsārtuma vai kaut kādu izsitumu arī nav! Pluss tam visam vēl nesen pievienojās spiediena sajūta acīs un galvā!
Jautājms tāds vai ir iespējams dabūt STS (ieskaitot HIV, hepatītu) no šāda kontakta un kāds ir risks? Vai tā var būt STS saslimšana jo nekādi citi seksuāli kontakti šajā laikā nav bijuši! Lūdzu palīdziet Man 36 gadi!
Nē, tas nevar būt STS, tiktāl skaidrs - bez spekulācijām, kamasierrsrokas bija notrieptas ar svaigiem sifilītiķa izdalījumiem, turklāt pēc muguras masāžas. Meklē vainu citur, ej pie ĢĀ, taisi USG utt.
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
05.11.2016 16:02
Kādas bija laimīgās beigas? Tad bija kontakts vai nebija?Lūdzu runājam skaidrāk.Ja ir šaubas,jāiet pie dermatologa un jānodod analīzes.
Mazdakteri, viss ir skaidāk par skaidru, jo mūsdienu tautas valodā par masāžu ar laimīgām beigām sauc to, ka masiere beigu beigās ņem klienta krānu rokā un "masē" tālāk, līdz klients top laimīgs ;))))
Kontakts bija manam draudziņam ar viņas roku!! :)
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
06.11.2016 16:18
Lai nenevozētu, es aizietu pie STS speciālista.
Ir tā saucamais "cilvēciskais faktors." Domā,ka tās apkalpotājas kaut ko jēdz no personiskās higiēnas? Naivums.Ja dienā apkalpo desmitiem klientu, tad dažreiz rokas noslauka tikai ar salveti....
Pat pieņemot, ka rokas nemazgā, tad cik ilgi ārpus ķermeņa dzīvo sts izraisītāji, toetarp HIV vīrusi? Ne velti tās sauc par STS. Nesacep raini lieki, radīsies vēl viens hivofobs.
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
07.11.2016 19:52
STS ir krietni paplašināts jēdziens. Tajā skaitā B un C hepatīti, kuri apkārtējā vidē dzīvo pietiekoši ilgi.
HIV, jā .Tad rokām jābūt vēl slapjām no iepriekšējā klienta.
Labāk nejiet pat pie tādām kas taisa "parasto" erostiko masāžu bez seksa kontakta. Un nedod dievs vaginālo seksu ar nezināmu prostitūtu bez prezervatīva, tad jau daudz labāk ja nav partnere nodarboties ar sevi vismaz tur nesaslimsi ar neko. Lai cik viņa smuka neviena nav tā vērta lai vēl viņai maksātu par kādu tur pakalpojumu un tad vēl norautu kādu tur kaiti.
Sveiki. Pirms 9 mēnešiem bija kontakts ar svešinieci, pēc trim dienām sākās simptomi. Simptomi ir saglabājušies līdz šim kā, temp. 37, izsitumi un nogurums. Lielākās bažas man ir par izsitumiem kāpēc tie rodas, nav jau pubertātes vecums. Pirms 3 nedēļām veicu STS analīzes uz: hiv, sifilisu,hepatītiem, taču viss negatīvs. Lasot hiv simptomus vairums to atbilst maniem, taču analīzes negatīvas. Pie ģimenes ārsta ar ir būts veiktas lērum analīzes, bet viss normāli, tagad gaidu rindu uz magnētisko rezonansi. Vai ir jēga pēc mēneša vēl taisīt analīzes uz hiv? Vai tas viss var būt tikai galvā? Vīrietis, vecums 25.
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
08.12.2016 12:43
Un HIV vismazāk būtu jēga taisīt analīzes. Drīzāk jāmeklē kādas mikoplazmas, ureaplazmas, hlamīdijas, gardnerellas vai kas tamlīdzīgs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
08.12.2016 12:44
Jā, un nedomāju, ka magnētiskā rezonanse ko atrisinās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Varat ieteikt labu STS ārstu pie kā veikt pārbaudes?

Tad hiv variants cik noprotu ir jāizslēdz, jo loga periods ir 6 mēneši, bet pagājuši jau 9 ar pusi.
Tev tava sāpe, kā tādai grūtniecei bērns, jau iznēsāta :)
vienkārši ziņkārība
Kurai vietai taisīs mr, ja runa ir apr izsitumiem ?
Re: Vai tas var būt STS? Ko pārbaudīt?
09.12.2016 02:22
moljers Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> vienkārši ziņkārība
> Kurai vietai taisīs mr, ja runa ir apr izsitumiem
> ?


:D

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: