kā nomākt libido

Aizsāka vanagakrustmeita 

Jā, man ir depresija un jā, man ir pašnāvnieciskas tieksmes, jā, es esmu resna un nesmuka, un neviens mani negrib. Un jā, man ir jāvēršas pēc psihiatra palīdzības, bet to es nedarīšu. Es eksistēju dažu cilvēku dēļ kuriem tas, nesaprotamu iemeslu dēļ, ir vajadzīgs.
Jautājums - kā nomākt libido? Kā atbrīvoties no vēlmes nodarboties ar seksu, ja dažās dienās tā tieksme ir ārkārtīgi spēcīga? Pēc sevis apmierināšanas es jūtos vēl pretīgāk kā ikdienā, un dzimumtieksme man traucē puslīdz normāli eksistēt. Vai ir kādi paņēmieni, kā es šo vēlmi varētu nomākt?
Re: kā nomākt libido
06.11.2016 18:55
Varbūt kāda klostera māsas var palīdzēt...

Jautājums ņe po adresu.
vanagakrustmeita, neredzu LIELU problēmu. Neredzu problēmu nomest svaru un tādējādi mainīt savu dzīvi par 180grādiem. Varēsi seksot līdz bezsamaņai. Pat ja sejasvaibsti nav baigi glīti, večiem uz to pa lielam ir pofig. Padod vienkārši daudzmaz figūru un par seksa trūkumu varēsi neuztraukties. Pietam, tici, vai nē, bet vairāk tiek "koļītas" tieši tās viduvējības pēc izskata, nevis seksīgās meitenes kā no žurnāla vāka. Kāpēc? Tāpēc, ka vidusmēra vecim vienmēr liksies, ka viņš nebūs viņas vērts un viņu atšūs, jo domās, ka tāda čiepiņa ir paredzēta tikai veiksmīgam samam. Tas tā ir. Koļīs tikai to, kuru viņaprāt viņš varēs "pavilkt". Tas tā...
Es pats esmu pieredzējis svara nomešanu un viss ir pēc standarta teorijas. Ēdiens + kardio trenniņi.
Ja patīk daudz un garšīgi paēst, pamaini to pret ēdienu ar mazu tauku un ogļhidrātu saturu. Nav jābadojās. Ēd augļus, dārzeņus un olbaltumvielas. Pamainīti ēdiena paradumi,pat bez treniņiem, samazinās Tavu svaru, un iespējams par ļoti daudz kg, ja Tu tagad ēd vienus saldumus un taukainus ēdienus.
Ja runa par treniņiem, nav jāiet obligāti uz trenažierzāli, nav obligāti jāskrien pa lauku, ja ir kaut kādas barjeras iekšējas. Var turpat dzīvoklī lekt ar lecamauklu. Lielisks kardio. Pietam man lekt patīk daudz labāk nekā skriet. Domāju tas tā daudziem ir. Viss. Šitie divi un bez rezultātiem neizpaliksi un tur nav jāgaida gadiem ilgi..
Protams, iespējams, Tev ir kaut kāda iedzimta problēma, vai slimība, bet tad tur jāvēršas pie speciālistiem. Sliktākajos gadījumos var lietot šim visam paralēli ķīmiju, bet tad tur jākonsultējas ar attiecīgiem cilvēkiem, es neko nezinu.
Re: kā nomākt libido
07.11.2016 18:56
Deguntiņ, izlasi kārtīgi. Viņa negrib seksu.
Es visu pareizi izlasīju. Seksu viņa grib. Viņa grib negribēt seksu dēļ tā, ka viņa to tagad nevar dabūt, dēļ tā, ka viņu neviens negribot un esot resna. Es piedāvāju nomest svaru, attiecīgi viņu sagribēs un visi būs laimīgi.
Jānis84
Re: kā nomākt libido
09.11.2016 01:19
Atsūti man foto uz johandre@inbox.lv varbūt sagribēšu ar tevi seksu.
Janis84
Re: kā nomākt libido
09.11.2016 01:21
man vispār patīk dūšīgas ja kas.
Re: kā nomākt libido
12.11.2016 18:01
Vienkārši vajag apmierināts sevi tik cik prasās. Un viss. Nu vēl varbūt vajag to kvalitatīvāk darīt. Lai uzbudinājums būtu stiprāks un ilgāks. Jo vnk sievietēm nereti ir vīriešu tipa orgasms un tas priekš viņām ir par maz.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 17?
Ziņa: