Nesaprotu neko vairs

Aizsāka Italio benero 

Italio benero
Nesaprotu neko vairs
08.11.2016 20:34
Sveiki visiem! Ļoti, ļoti priecātos par atbildi no kāda...
Man ir 18 gadi, svars 68 kg, augums 173 cm. Man augusta beigās/ septembrī sākās sinusīts. Izārstēju ar diviem antibiotiku kursiem, gāja smagi, bet pēkšņi pēc slimošanas, pēdējajās antibiotiku dzeršanas dienās temperatūra 37.0-37.3 saglabājās, biju vēlreiz pie LOR, pateica, ka ar degunu viss kārtībā. Tad sāku meklēt kādēļ tā. Taisīju asins ainu, vairogdziedzeri pārbaudīju, plaušu rentgens, datortomogrāfija, kardiogramma, eho kardiogrāfija, taisīja punkciju mugurā, lai pārbaudītu vai nav meningīta. Tad gāju pie infektologa, kurš nosūtīja uz CMV, HIV, EPŠTEINA BARRA VĪRUSA pārbaudēm. Vienīgais, kas bija pozitīvs, bija epšteina barra vīruss, bet rādīja, ka ir pārslimots. Tur bija krietni ārpus normas. Gāju pie imunologa, imunoloģe uzskata, ka tas ir kāds vīruss. Izdzēru kursu ar valaciklovīru, Valtrex, un tagad dzeru cikloferonu. Temperatūra dienas laikā parādās, uzkāpj apmēram līdz 37.3. Ir jocīga sajūta, fiziskas aktivitātes darot ir galvassāpes, tā kā spiež galvā. Bieži vien liekas,ka arī ausis aizkritušas, arī tāds kā spiediens ausīs. Kas tas ir, kas tas varētu būt? Ir diez gan grūti sadzīvot ar to... Priecāšos par jebkuru ideju.
Re: Nesaprotu neko vairs
12.11.2016 17:59
Lai Dievs Tevi atpestī no tās nenormālās slimību meklēšanas tieksmes. Ko Tu dari? Tev vēl ir tikai 18. Tu ar ārstu palīdzību sapisīsi sev visu veselību. Sargies no viņiem!

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nesaprotu neko vairs
13.11.2016 16:19
Nav minēts dzimums un tas man apgrūtina dot padomus.
Tomēr pievienojos Ku. Ja nav citu pazīmju, tad uztraukties par dienas laikā sakāpinātu t* uzrādītās robežās nebūtu prāta darbs.
Vairāk šķidruma. Mazāk stresa. Labs miegs klusumā, tumsā un tālāk no mobilām ierīcēm.Vitamīnu kurss. Organisms uzvarēs.
Lai miers un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 23?
Ziņa: