Velkošas sāpes vēderā bet ne izteiktas.

Aizsāka Jānis84 

Labdien. Es vīŗietis 29. gadi. Svars 84. kg. Man pims gada pateica ka pazīmes liecina ka ir sēklinieka cista, bet šogad akal biju pie urologa izrakstīja uz USG pēc tam konstatēja tikai to ka nav it kā vairs cista vismaz izteikta nē, protams tas jau ir labi jāpriecājas, bet pēc USG teica ka tikai varikocēle vēnas paplašīnātas izskatās. Bet pats es jūtu ka tagad kādu pusgadu jau gandrīz katru dienu ir tāda smaguma sajūa vēderā it kā pūšas un velk vēderā. Bet retos gadījumos liekas ka tā vikšanas sajūta pāriet akal uz sēklinieku kuram bij cista. Vai tas ir nopietni? Bet ko darīt ja pat urologs to nevar pateikt, kas tas ir, jo parastā standarta urīna analīze ar uzrādija ka viss normas robežās nav nekādas bakterijas. Lai gan, kādas baktērijas vispāŗ standarta urīna analīze tiek noteiktas. Ne jau hlamīdijas vai mikoplazma vai ureoplazam vai kaut kas tāds?
Dzimumdzīve nav regulāra, bet šajā gadījuma šķiet ka nav atkarīgs no tā, jo dari vai nedari seksu vai masturbāciju tā vikšanas sajūta tomēr parādās vēderā. Vai ir te kādam kāda nojauta ko darīt pie kāda āŗsta labāk iet? Vai tas ir kas nopietns varbūt? It kā sāpes nav izteiktas bet bieži ir tāda vilkšanas sajūta tieši vēderā it kā zarnu traktā varbūt arī kādā citā vietā kādreiz un arī pāriet akal uz sēklinieku ir pat tā ka liekas ka tā vilkšanas sajūta pārvietojas. Darbs ir sēdošs un arī smagumus šad tad dabūnu pacilāt.
Nepareizi gadus pateicu man ir 32. gadi, nevis 29. gadi.
Re: Velkošas sāpes vēderā bet ne izteiktas.
09.11.2016 22:30
Svars man neko neizsaka ja nav augums!!!!
Jāmaina urologs un jāiet pie operējoša urologa vai ķirurga. Jāizslēdz tā varikocēle vai vēdera brukas paveida. Vai urologs bāza pirkstu caur oliņas ādu vēderā? US ir banāla pārbaude ar ļoti aptuvenu diagnozi.
Re: Velkošas sāpes vēderā bet ne izteiktas.
10.11.2016 00:54
No varikocēles var būt velkoša sajūta sēkliniekā.
Mazdakter nee vins tik aptaustija tur. Un nosecinaja ka nekas nav un viss normali. Neko nebaza nekur. Jaa vins tads ir tikai USG izrakstija. Ja vajag pateiksu uzvardu.
Sabzira. Jaa ari tur ir gadijies ka it ka velk bet ne izteikti. Vardu sakot sape staigat medz..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 13?
Ziņa: