sirdsmazspeja pedeja stadija

Aizsāka dachuks 

vai sirdsmazspeja ir vispar arstejama?
cik apmeram ilgi nodzivo cilveks kuram ir sirds mazspeja ? (21 gads)
labais
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
13.11.2016 18:48
Derētu zināt iemeslu kāpēc ir mazspēja.Man bij arī jau visai spēcīgi simptomi- pat kustējos tikai pa māju ar grūtībām, tūska, galējs nespēks, bet nebij tādi cēloņi kas nav novēršami- nekādas tādas problēmas ar klapaniem utt, es īsti nezinu visus iespējamos cēloņus, ja godīgi.. Tagad ir pat ļoti labi ja salīdzina, bet es nesaku ka jebkuram tā būtu- tā lieta ir nopietna, Tu jau saproti. Ja Tev nav labāku padomu, es varētu ieteikt to kas palīdzēja man, bet derētu zināt kādas ir vēl slimības. Un tad var kko teikt bet manuprāt prognozēt kaut ko ir grūti, nav gan jānoskaņojas uz miršanu, nav... es esmu dzīvs un vairs nekas neapdraud. Vajag cīnīties, ja ir kāda ideja ko darīt.
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
13.11.2016 20:02
Kāds ir sirds mazspējas iemesls? Ir zāles, kas samazina simptomus un uzlabo miokarda funkciju, galu galā ir sirds transplantācija.
nav ne elpas trukumu nekaa, tikai slikti paliek ar sirdi, tagad jau retak, bet tomer paliek slikti, ir speks darit fizisku darbu un nav problemu, nav tuska kajam. ir jau no bernibas problemas ar sirdi, domaju, ka viss deel stresiem. jums ir pedeja stadija? es vispar neesmu informeeta cik tas traki ir viss, vai ta ir liela iespeja mirt agra vecumaa? citu slimibu nav.. tagad man bus jaiet uz sirds aparatu n menesi japagil slimnica. slikti ar sirdi parsvara paliek kad ir stresa sotuacijas. skiet, ka tas ir loti traki, ja 21 gada jau ir sadas problemas ;(.
es nezinu kads ir iemesls, ir iets pie arstiem, pateica ka ir mazasiniba un tad ari ka sirdsmazspeja, velak, ka sirdsmazspejas pedeja stadija, tas bija pirms menesa, pierakstija rinda uz aparatu sirds, kas esot loti labs, taa teica, pec menesa tiksu pie taa, varbut kads zina ko tas sirds aparats dod un kaa tas viss notiek? kadsm varbut ir pieredze.
labais
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
13.11.2016 20:25
Dačuk, man pilnīgi noteikti vairs nav mazspēja,ja nu vienīgi viegla jo tūska vēl drusku ir. Bet ja tas saistīts Tev ar anēmiju tad varētu būt ka es kaut ko varu ieteikt un tās nemaz nav zāles, es arī pats zāles nelietoju, man laikam bij saistīts ar ļoti augstu asinsspiedienu, anēmiju, nezinu tik labi pat. Bet - nebija arī nekāda tādas problēmas kas labojamas tikai operējot. Es domāju ka ja Tev pamatā spēcīga anēmija tad to var labot....es tā domāju, jo man bij tāpat un es gāju netradicionālu ceļu......tapēc ka tā nebij vienīgā problēma. Manuprāt visu ko ārsti var izmeklēt vajag izmeklēt bet tad vari uzrakstīt man labais1961@inbox.lv , vari jau iepriekš uzrakstīt bet izmeklēt vēl vajag jo es neesmu gaišreģis:) Bet ja ir pamatā anemija,kaut arī smaga, tad tas ļoti pat cerīgi ir...ar netradicionālām metodēm..man elpa trūka gan, pat spēcīgi trūka. Nenokar degunu!
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
13.11.2016 21:05
Neko nevar saprast... bet ja nav diagnozes, nav arī ārstēšanas.
man pat nekas netuukst, n ta mazasiniba man bija uz loti iisu momentu, bet kops man pateica, ka man tada ie, atkalaja arii sirdsmazspeju, sen atpakal berniba biju ari staigajusi ar aparatu, man pateica, ka nedzivosu rik ilgi ka citi cilveeki n man ir bail jautaat, kaa tad tas ir, bail uzzinat kads vecums tas varetu buut? tev taa skaitijaas pedejaa stadija? nodarbojos ar sportu n nav problemu, uzture sevi formaa, fiziski varu daudz izdariit, manuprat pie vainas ir sliktaa dzives kvalitaate, kada bijusi ieprieks tade viss ir nonacis tik taalu
labais
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
13.11.2016 21:38
Man bija ne tikai pēdējā stadija, kā jau es teicu- es jau knapi vairs varēju paiet, trūka spēka, trūka elpas kaut ko darot, sviedri gāzās....būtībā tā bija mata tiesa līdz finišam. Es tā īsti nesaprotu vai Tev pareizi noteikta tā mazspēja, kaut kā neliekas, jo stimulators- tas var būt arī tapēc ka vājš impulss sirdij, bet tas nenozīmē ka jāmirst, es zināju cilvēku kas ļoti ilgi ar tādu staigāja. Nu- varbūt ārsti arī to sauc par mazspēju, kas Tev ir, es visu nezinu tā- kā viņi ko sauc. Kā tieši izpaudās sliktā kvalitāte- nepietiekami un neveselīgi ēdi? Vai kā? Pārgurums ilgstošs? Nu, saproti- es jau vispar nekur vairs negāju kādu laiku.... bet bij lieta ko darīju un biju apņēmies līdz pēdējam cīnīties. Tagad atgūstu fiziskos spēkus, jau varu mēreni trenēties mājās, pat labi varu.
Re: sirdsmazspeja pedeja stadija
14.11.2016 10:56
Kaut kāda hreņa... kas tā par mazspēju, ka nekas nav jūtams? Kam ir riktīga mazspēja, tas guļ un patstāvīgi nopirsties nevar...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 5?
Ziņa: