diskomforts labajā paribē

Aizsāka mazy 

diskomforts labajā paribē
15.11.2016 12:03
Sveiki.
Maija beigās bija žultspūšļa operācija - atkopos labi, viss it kā kārtībā, bet pēc operācijas ir parādījusies diskomforta sajūta labajā sānā, liekas, ka vairāk rētu rajonā ( nevis pašas rētas, bet iekspusē). Septemra sākumā tika nodotas analīzes uz aknu rādītājiem - ALAT, ASAT , bilirubīns, hepatīti - tur viss ir pilnīgā kārtībā, arī pārējā asins aina ir bez novirzēm. Tās īsti nevar nosaukt par sāpēm, bet nepatīkamas sajūtas ir. Vai tās varētu vēl būst pēcoperācijas sekas? Pirms OP bija USG vēdera dobumam - konstatēja tikai žultsakmeņus, pārējais viss normā.
Sieviete 34. gadi, 177 cm, 61 kg.
Paldies.
Re: diskomforts labajā paribē
15.11.2016 13:00
Jāpieblist, ka pēdējā laikā ir liels stress, ir sirdsklauves un tādas kā panikas lēkmes. Pēc vajadzības lietoju ārsta izrakstīto Xanax.
Re: diskomforts labajā paribē
15.11.2016 17:26
Pēc operācijas vairs nekad nebūs , kā līdz veselam laikam. Nevajag pārāk sevi baidīt. Būs diskomforts, jūtīgums un citas problēmas. Ievērot ārsta -dietologa norādījumus.Organismam jāpierod un jāpārkārtojas.
Lai saprāts un miers.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 21?
Ziņa: