Starpribu nerva iekaisums?

Aizsāka Karīna88 

Karīna88
Starpribu nerva iekaisums?
21.11.2016 18:07
Sveicināti!
Vēršos pie Jums ar šādu problēmu: apmēram 2 dienas atpakaļ sāka sāpēt kreisā krūts, un rajons zem tās. Sāpēs tādas asas, un pat dedzinošas - tas pie kustībām vai palpējot.. Pieskaroties ļoti sāp, sasprindzinot krūšu muskuļus - arī sāp. Tiklīdz pakustos vai paceļu kreiso roku - tā jūtu kreiso krūškurvja pusi un rajonu līdz padusei..Kad pieskaras vai uzspiež, sāp viss rajons ap un zem krūts..:( Nekādu traumu nav bijis. ne, temperatūras, ne klepus, ne kādu citu sūdzību nav. Ar hroniskām kaitēm (ja neskaita sejas nerva apsaldējumu,kas vispār jau diezgan sen nav licis sevi manīt) neslimoju.. Vai tas varētu būt starpribu nerva iekaisums?
Internetā palasīju info, bet tomēr gribas šeit esošo cilvēku domas dzirdēt, paldies :)
Sieviete, 28gadi, 63kg.
Re: Starpribu nerva iekaisums?
22.11.2016 14:03
Neņemšos apgalvot, ka starpribu nerva bet katrā ziņa tas ir nervu iekaisums. Bet jāpavēro kas būs tālāk. Fakts, ka kādreiz bijis iekaisis sejas nervs, versiju apstiprina.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Starpribu nerva iekaisums?
22.11.2016 17:09
Svars bez auguma man neko neizsaka. Kāpēc tādi kompleksi. Ja prasām, tad dodam kaut minimālo info.
Ja nav bijušas problēmas ar muguras skriemeļiem un diskiem,tad jā. Izskatās pēc starpribu n. iekaisuma. Tomēr ,ja nepāriiet,tad pie ģimenes ārsta.
Pašlaik diklofenaka ziedi (Volteren), Var paracetamolu 500 mg.x2. To dod bez receptes. B grupas vitamīnus. Izvairīties no svīšanas un atdzišanas. Var arī Calcija glukonātu 1 tbl.x 2 dienā vismaz.
Tomēr ,es ietu pie ģimenes daktera.



Edited 1 time(s). Last edit at 23.11.2016 17:35 by Mazdakteris1.
Re: Starpribu nerva iekaisums?
22.11.2016 19:18
MagVit B6+ pretsāpju/pretiekaisuma līdzeklis (tāds, kas palīdz!!!, ja neder bezrecepšu, lūdz ģ.ā. kaut ko nopietnāku). Ģērbies silti, saudzē to vietu.

Tiešām izklausās pēc starpribu nerva.
Karīna88
Re: Starpribu nerva iekaisums?
02.12.2016 19:30
Paldies visiem!
Ir tā, ka pati uz savu galvu sāku smērēt Emox ziedi un dzēru diclovit kapsulas. Pēc pāris dienām sāpes mazinājās.. Bet neliela sāpju sajūta tomēr vēl brīžam parādās, bet ne tik nepatīkamas kā bija sākumā. Drošības pēc pierakstījos uz USG krūtīm, redzēs, ko tur teiks..

Ku! Jā, pirms gadiem diviem bija sejas nerva apsaldējums, bija ļoti trakas sāpes, taču ar neirologa palīdzību tās izdevās novērst un nu, paldies Dievam, šos divus gadus nav bijis saslimšanas saasinājums.

Mazdakteris1! Svars 63kg, 167cm gara un 28 gadi. Ar muguru viss ir kārtībā, sūdzību nav.

Runcene, paldies Tev, un pārējiem arī par ieteikumiem! :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 25?
Ziņa: