Atvilnis, dedzināšana kaklā

Aizsāka Ilmārs 

Vīr. 47

Secīgi. Mocīja skābes, aizgāju uz kobru. Atbilde, heliobakterijas, kā jau man arī likās. Antibiotiku un Omeprazole kurs. Tik tālu viss OK, bet jau apmēram nedēļas laikā viss atsākās no jauna, dedzina. Pēc kāda laika to pateicu ģimenes ārstam, izrakstīja Omeprazole uz 30 dienām 2x dienā. Sāku lietot, atkal viss labi, bet nu tiko kursu beidzu tā jutu, ka lēnām atsākās atkal. Tagad pat ir sajūta, vēl savādaka, īsti pat neaprakstīt. Ir kādas idejas?!
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 15:34
Protonu sūkņu inhibitoru darbība balstās uz to ka ūdeņraža joni tiek aizvietoti ar kālija joniem ko šīs zāles izvelk no gļotādas un arī drusku dziļākiem slāņiem, kā rezultāts ir īslaicīgs skābes samazinājums kuņģī bet blakusefekts- muskuļu nespēja vairs sarauties no kā attīstas reflukss. Tas kālijs ir vitāli nepieciešams kuņģa sieniņām un sfinkleram lai tas spētu sarauties. Nav kālija- nav spēka. Tas efekts ir paliekošs, kamēr ieguvums- īslaicīgs. Nevajag lietot Omeprazole .
labais Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Protonu sūkņu inhibitoru darbība balstās uz to
> ka ūdeņraža joni tiek aizvietoti ar kālija
> joniem ko šīs zāles izvelk no gļotādas un
> arī drusku dziļākiem slāņiem, kā rezultāts
> ir īslaicīgs skābes samazinājums kuņģī bet
> blakusefekts- muskuļu nespēja vairs sarauties no
> kā attīstas reflukss. Tas kālijs ir vitāli
> nepieciešams kuņģa sieniņām un sfinkleram lai
> tas spētu sarauties. Nav kālija- nav spēka. Tas
> efekts ir paliekošs, kamēr ieguvums-
> īslaicīgs. Nevajag lietot Omeprazole .


Kādi būtu citi ieteikumi?

Ja aju 2x tas kurss iziets?
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 16:00
Dzer no rīta tukšā dūšā ēdamkaroti koka pelnus un problēmas izzudīs, tukšā dūšā, tajos ir kālijs un citi elementi.2 kursi ir sīkums, galenais ir saprast ka labuma no tā nekāda nav. Bet jadzer regulāri- katru dienu nevis tad kad ir sliktāk. Palīdz perfekti.
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 16:28
Par koka pelniem interesanti. Bet es lietoju sodu. Ar panākumiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 16:33
Jā, soda darbojas līdzīgi, es arī to esmu lietojis, vairs nav vajadzīgs, bet arī pelnus- tajos ir karbonāti un oksīdi un pelni sevišķi ieteicami pēc Olprazalama . Bet pēc zināma laika var pāriet uz jauktu recepti- pelni plus soda. Vai pelni un Himalaju sāls. Vai tikai soda. Iedarbība būs ļoti līdzīga un efekts labs.
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 17:54
Soda un pelni ir sārms. Var iegūt pamatīgus, neatgriezeniskus gļotādas bojājumus. Sārma izsauktie apdegumi ir dziļāki.Daudz bīstamāki par skābju izsauktajiem apdegumiem. Diēta un ārsta-gastroenterologa izrakstītie medikamenti.
Lai saprāts.
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 18:19
Pelniem un sodai ir gan sārmaina reakcija, jā.. bet par sārmu pareizāk saukt tieši natrija vai kalija hidroksīdu, un tas tiešām izsauc spēcīgus apdegumus....jo patiesībā arī kalcija tabletes ir tāds pat sārms kā soda, tikai sliktāk šķīst ūdenī,ja piemēram runa par kalcija karbonātu. Arī citi kalcija sāļi tāpat ir sārmaini- citrāts, glukonāts, vēl citi arī... Es jau esmu teicis ka tas ko es rakstu skaitās nepareizi tapēc negribētu neko diskutet,vienīgi- zināma piesardzība ir gan jāievēro ja ir daudz skābes kuņģī-nedrīkst lietot šos līdzekļus pa dienu, sevišķi ap ēdienreižu laiku, tāpat arī ja ir tieši sāpes vai dedzināšana. Pārējais- tīri mani uzskati kas nesakrīt ar mediķu domām.
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 18:21
Ar sodu cilvēki ir tikuši pie gastrīta saasinājuma,jā.....kad to lieto tikai tad kad dedzina, tā nedrīkst darīt,svarīgs nosacījums ir- no rīta,manuprāt.
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 18:37
Un tad Tu jūti, ka Tev ir efekts uz visu dienu?
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 19:21
Man ir efekts ne tikai uz visu dienu, jo es jau tagad vairs sodu tikpat kā nedzeru, tikai pa retam- apmeram reizi pa 3-4 dienām un ļoti nedaudz, bet nekas no gastrīta vairs nav sen manīts, nekādas sūdzības, pilnīgi. Un man maz interesē vai tas skaitās pareizi, jo daudz svarīgāk liekās ka kādas 20 būtiskas sūdzības ir pazudušas. Nu- bet man tiešām ir labi, ja nekādi -īti vars nemoka. Un ne tikai tie, un es arī nebrīnos ka kāds vēl raksta- ar panākumiem.
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 20:32
Es sodu lietoju tikai tad kad dedzina. Pārējā laikā nē. Pus tējkaroti vai nedaudz mazāk izšķīdinu glāzē ūdens un iedzeru kad vajag. Ievēroju, ka sodai ir vispārīga labvēlīga ietekme uz organismu. Bet ne izteikta. Tāpēc būs grūti raksturot.

Kas attiecas uz apdeguma iespējām no pelniem, tad tas neizklausās visai nopietni. Nē, nu varbūt ja visu krāsni izrij tukšu neuzdzerot... tad varbūt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
labais
Re: Atvilnis, dedzināšana kaklā
24.11.2016 20:49
Tikai soda vien nedos ļoti būtisko ietekmi uz organismu, īpaši ja to kādu laiku nelieto regulāri un tad kad dedzina- tad var būt problēmas, ne visiem, protams. Labāks efekts ir tad ja sodu papildina ar vēl vairākām lietām- pārskābi, dārzeņu sulām un vēl... tas atkarīgs kas jārisina bet piemēram jau ar tikai sodu vien lietojot regulāri var lieliski nomest asinsspiedienu. Un ietekme no tā ir ļoti izteikta:)) Vēl labāk ja to lieto kopā ar pelniem, tie vispār ir baigi labie, nekad nav manīts ka kaut ko būtu apdedzinājuši pat vismazākajā mērā. Pat 3 ēdamkarotes lietojot no rīta. Man gan liekas ka vēl vairāk es lietoju kādu laiku bet grūti saŗēķināt ēdamkarotēs, es ar tām krāsni neliekšķerēju:)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 11?
Ziņa: