Podagras/hiperurikēmijas diagnostika

Aizsāka Aristotelis 

Aristotelis
Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 11:00
Lai konstatētu urīnskābes sāļus locītavā (piem., pie tādām slimībām kā hiperurikēmija, podagra, ķīmijterapijas, piem. doxorubicin, blaknes) ir jāveic locītavas šķidruma iegūšana un analīze zem speciāla mikroskopa. Vai kāds nezin, kāds ārsts (speciālists) to dara, pie kā jāiet, lai šo pārbaudi veiktu ?
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 13:18
Dr.Anna Mihailova Orto klīnikā.
man kā zinkārīgam cilvēkam un patiesības meklētājam vienmēr jodas jautājumi :)
nopunkēsim celi, iegūsim materiālu, izmeklēsim, atradīsim, ka tur ir hiperurikēmija , urā !!!
ko tālāk ???
Alternatīvās metodes ļauj izvadīt pūrīnus līdz ar citām nevajadzīgām vielām, tos izšķīdināt un lai to izdarītu nemaz nevajag analīzes jo tāpat zināms ka lielākā daļa cilveku uztura lieto pārāk daudz gaļas un citus pūrīnus veidojošus produktus. Ko talāk? Varbūt ka ir kaut kas efektīvāks no medicīnas līdzekļiem bet ja tos atmet tad- dārzeņu sulas pūrīnu šķīdinādanai,arī uzlējumi, limfas stimulācija, pietiekami liels ūdens patēriņš lai to koncentrāciju samazinātu un diēta ar samazinātu gaļas patēriņu. Un mikroelements molibdens. Process gan nav ļoti ātrs. Tās manas domas.
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 17:33
Sabzira: Kāpēc tieši dr. Mihailova un tieši ORTO? Vai viņa Latvijā vienīgā, kas to spēj izdarīt?
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 17:38
Jā, vienīgā LV.
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 19:29
Jā, Dr. Anna Mihailova to vienīgā dara no reimatologiem- gan locītavu sonogrāfiju, gan punktēšanu, gan pati uzreiz skatās mikroskopā.
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 19:57
Stella teica: "Jā, vienīgā... no reimatologiem." Tātad, ir kāds ne- reimatologs arī, kas to dara? :)



Edited 1 time(s). Last edit at 11.12.2016 19:58 by kachenite.
Aristotelis
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 21:43
Redziet, Moljēra k-gs, ja tiks diagnosticēts, ka locītavā ir urīnskābes kristāli, kas bojā locītavu, rada iekaisumu un nežēlīgas sāpes, tad būs pamats pielietot konkrētu ārstēšanu, piemēram, ar Colchicum, nu un protams, ilgtermiņā pielietot Labā ieteikumus. Bet nezinot diagnozi, atliek vien urbināt degunu ar cerību, ka rītdiena nesīs vairāk saules nevis pilnīgu klusumu..
Es gan pieļautu ka jautājums nebij tāpēc ka kāds nezinātu ka ir zāles...... nemaz tik superīgi nav tie rezultāti no to lietošanas, savukārt tas ko es iesaku ir pat visai efektīvi ja dara tā spēcīgi, vel ir vietēji pasākumi- sulu kompreses, vannas...es nedzertu tās tabletes pat ļoti spēcīgu sāpju gadījumā.
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
11.12.2016 22:51
Man nav zināms, ka kāds no kaulu urbējiem- traumatologiem nodarbotos ar tādiem "sīkumiem". Nezinu arī citus dakterus, kuriem būtu tāda prakse.

Šī manipulācija ļauj konstatēt un apstiprināt ne tikai urātu nogulsnēšanos locītavās, bet vispār diagnosticēt kristāliskās artrozes t.i palīdz atdiferencēt kristāliskās artrozes no citām artrozēm.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.12.2016 22:53 by stella_.
Aristotelis
Re: Podagras/hiperurikēmijas diagnostika
12.12.2016 12:25
Paldies, draugi, par atbildēm !
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 6?
Ziņa: