Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados

Aizsāka pilošais 

Esmu izmisumā. Jau pusgadu staigāju pie uroloģes, kas ir specializējusies inkotences lietās, bet nekādīgi nevar palīdzēt. Jūnijā vērsos pie speciālista ar nelielu nesaturešanu pēc čurāšanas. Par cik esmu strādājošs un reizēm jāpavada darbā pat 20 h, tad ir problēmas ar higiēnu un smaku. Tiek lietoti tena men, kā arī salvetes, bet birojs maz un redzu pēc skatieniem, ka arī citi darbinieki jūt, ka ožu pēc urīna.
Uroloģe pirmajā apmeklējumā nosūtīja uz ureoplazmu un mikroplazmu pārbaudīties - negatīvs, tātad viss kārtībā. Ultrasonogrāfijā tika pārbaudītas nieres, urīnpūslis un prostata, tur arī viss ok. Ārste otrajā apmeklējumā pateica, tur neko nevar darīt, un viss. Bet jūtu, ka nesaturēšana pēc pilināšanas pieņemās spēkā. Tagad esmu pieteicies pie Ineses Celmiņas. Ilgi gan jāgaida, pat par maksu. Bet ceru uz rezultātu. Savādāk smako viss apģērbs, tāda sajūta, ka nav iespējams izmazgāt urīnu no biksēm, apenēm.

Bet kas tas varētu būt? Vai tiešām tur neko nevar darīt? Operācija? Vai ja būs operācija, tad vai tā būs valsts apmaksāta?
Ja tika veiktas analīzes uz mikroplazmu/ureoplazmu un ultrasonogrāfija nierēm, urīnpūslim un prostatai, tad varbūt vēl kādas nodot pirms vizītes pie ārstes, jo vnk tas viss velkas ilgi.

Vīrietis, 30 gadi, sportisks, nervozs, 12 gados apendicīta operācija, vēlāk aizdomas par cirkšņa trūci, kurai tika veikta pārbaude usg un 2 ķirurgiem un netika apstriprināta.
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
13.12.2016 22:57
Kāpēc neejam pie urologa? Ieteiktu pie vīrieša un Stradiņos. Vēl augums un svars? Vai ir problēmas ar kuņģi zarnām? Gastrīti,atviļņa slimība,čūla,ēdienu nepanesība,gāzēšanās? Vai iepriekš bija katetra ievadīšana urīna kanālā? Kādas sāpes ,iekaisums pēc tam. Apsaldēšanās?
Nakts urinācija? Potences problēmas?
Cieņā.
Rakstīju, ka biju, bet pirmā uroloģe, kas bija specializējusies uz inkotenci neko nevarēja palīdzēt. Tāpēc rakstu, ka tagad iešu pie Celmiņas, bet ilgi jāgaida pat ar maksu. Vīrieši līdz šim nav radījuši nopietnu iespaidu, mēģināšu pie sievietes. Bet stradiņos būs tik ilgi un pieredze rāda, ka nekas tur nav labāks....

augums 178, svars 68. Ar kuņģi nekad nav bijušas problēmas. gāzēšanās varbūt arī ir.... Iepriekš ir bijusi karīna ievadīšana urīnkanālā, kad gulēju slimnīcā ar citu vainu, bet vispār man sāpīgs process. Arī pie sts uztriepēm resnais koks sāpēja. (pat nezinu kā es veikšu urodinamiskos izmeklējumus)
Naktī nav urinācijas, bet potences problēmas vienmēr bijušas
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
14.12.2016 09:29
Te ir plašs darba lauks urologam. Ar šādām problēmām nodarbojas Dr.Pilsētniece, Celmiņa un N. Bozotova.
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
14.12.2016 09:53
Pagaidām padzert B grupas vitamīnus. Tie regulē visu sfinkteru tonusus. Pie fizioterapeita vai urologa lai apmāca starpenes un urīn slēdzējmuskuļu trenēšanu.Pie izelpas pacelt un nolaist anusa apvidus muskuļus.Izvairīties no ilgas sēdēšanas un spiediena radīšanas starpenes rajonā.
Padzert kumelīšu tējas. Tās mazina iekaisuma procesus.Burkānus ar eļļu. Jo burkāni satur A provitamīnus. Tie atbild par gļotādu veidošanu.Kefīri normalizē zarnu mikro floru, kura ražo B grupas vitamīnus.Kāds ir PSA rādītājs asinīs (norma 0-4)? Tas norāda uz problēmām prostatas dziedzerī.
P. Stradiņa urologi ir spēcīgi un pieredzējuši.
Lai veselība un cerība.
Pie Celmiņas arī taisos iet ka pie otrās uroloģes.

Man nepatīk stradiņi garo rindu dēļ, jo tā jau viss ilgi iet. Mani drīz no darba izmetīs par higienas neievērošanu.
Es aizeju pie ārsta, tad nosūta uz citām pārbaudēm, tad atkal pie ārsta, bet rindas ir garas pat par maksu.

Jā, darbs man ir sēdoss un reizēm tās ir pat 20 h.
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
14.12.2016 16:14
Ietektu pameklēt gardnerellas. Vēl ieteiktu lietot kādus kombinētos vitamīnus + atsevišķi C vitamīnu + pa pus tabletei (no 500 mg) Aspirīna vakarā. Lai mazinātu noslieci uz iekaisumu. Vēl labi būtu tikt kādā vietā kur ar cistoskopu darbojas, lai apskatās sēklas pauguriņus jo tie varētu būt uztūkuši.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
14.12.2016 16:15
Ā, un vēl, no darba laikam būs jāatvadās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Gardenellas vai tad nav tikai sievietēm un veči tās iegūst tikai ja partnerei ir un tas izpaužas vecim kā iekaisums? Ja tā, tad man nevar būt gardenellas.
No darba es nevaru atteikties, ja vien mani no tā neizmet, jo tad taisnā ceļā uz ielas.


Bet kā rūpēties par higiēnu? Mazgājos 2 reiz dienā, apenes reizēm mainu pat 3 reiz dienā. Plus tiek lietoti tena mens. Bet jūtu, ka nedaudz ožu pēc urīna. Vēl ir tāda kā pēcsmaka. Ka laikam pilnībā no apenēm un biksēm neizdodas izmazgāt kādu daļu urīna.
Visas drēbes var skalot vispirms ar etiķa ūdeni,tad ar sodas ūdeni, tāpat arī pats tos var lietot- soda ēdamkarote uz litru, etiķi pamēģini pats, bet jāskatās vai nav alerģijas, to var darīt arī darbā, etiķa ūdens būtu efektīvāks, varbūt darbu saglabāsi. Pašam var labāk noderēt citrona sula vai citrons- priekš higiēnas, tas etiķa vietā.
Bij domāts ka etiķa ūdens efektīvāks par sodu ja lieto kaut ko vienu.
Kāpēc pasham lietot? Bija domāts iekšķīgi? Ko tas dos?

Etiķis nedaudz uzlabo situāciju, piemēram telpā, kur dzīvoju mazāk ož. Drēbes mēģināju ar etiķi, varbūt ka nedaudz ir labāk, bet ne tā, ka pilnībā izņem.
Par sodu nebiju aizdomājies.
Vienmēr, kad mazgāju drēbes lietoju tā pavairāk veļas pulveri un smaržīgu veļas mīkstinātāju, kuru neizskaloju pilnībā ārā + pavairāk smaržojos ar parfūmu(vairāk tajā vietā), sanāk bišku varbūt par traku, bet tas pārsit to smaku, vismaz darbadienas pirmajā pusē, taču pie beigām jūtu, ka jau nedaudz ožu. Neērti pat sabiedriskajā braukt, reizēm eju kājām 60 min, siltajā laikā braucu ar riteni.

Drūmākais tas, ka tie tena men ir diezgan palieli un lai arī uzlabo situāciju, tomēr tos nevar nolaist tualetes podā, kas atrisinātu problēmu, jo darbadienas otrajā pusē es ieliktni tad varētu nomainīt uz tīru un izmantojot vēl higieniskās salvetes sev, to problēmu atrisinātu. Bet nav kur izmest ieliktni, jo pods aizdambēsies.
Nē, priekš higiēnas- kā apmazgāšanās līdzekli, noņems urīna aromātu, par etiņi efektīvāk darbotos atšķaidīta slapekļskābe, daudz efektīvāk bet jāievēro piesardzība jo skābe spēcīga, urīnskābe pazudīs,pārvēršoties par ogļskābi kam nav smakas, efekts daudz specīgāks. Bet ļoooti piesardzīgi un atšķaidi, pēc tam ar sodu izskalo. Varbūt ka tena vietā vairākas salvetes labāk lietot, es tā domāju un mainīt max bieži. Bet higiēnai- apmazgāt visu ķermeni kam saskare ar apenēm.... tas gan , pats saproti, ir no darba saglabāšanas viedokļa ne medicīniskā..
vairāki jautājumi
kad iztek, vai uzreiz pēc urināijas ? vai arī pēc tam ?
cik tad iztek ?
pilieni ? karote ?
ideāli nosvērt ieliktni pirms un pēc
agrāk tā nebija ?
urinācijas strūklā laba ?
kad bija apendektomija ar katetri ?
šo vajadzētu pašam noskaidrot pirms ejiet pie Celmiņas

Neliels apraksts par fizioloģiju - vīrietim sfinkters, slēdzējmuskuis , atrodas urīnkanāla dziļumā, uzreiz aiz prostata. Pēc urinācijas kanālā vienmēr paliek urīns , jo kanāla garums ir apmēram 15 cm, diametrs ap 8 mm , tāpat kā krānā, ja mēs to aigriežam, tad tur vienmēr kaut kas vēl izpil ! savādāk vispār nav iespējams
Bet jo vārgāka strūkla , jo vairāk paliek kanālā
Iztek gandrīz uzreiz pēc urinācijas un nedaudz pēctam kādas 10 minūtes pēc urinācijas, īpaši kad apsēžos. Laikā, kad nav iets uz tualeti, piemēram kā tas ir naktī, kad neeju čurāt, tad netek.
Es teiktu, ka iztek kāda tējkarote, reizem varbūt 2, reizēm tikai kādi pāris pilieni, bet pakāpeniski. Bet, ja dienā vairākas reizes iztek, tad tas ir jūtami.

Agrāk bija minimāli, pāris piles un tas nelikās nekas traucējošs, nekas tāds, kas bojātu manu higiēnu.
Urinācijas strūkla it kā laba.

Apendicīts bija bez katedra, bija vnk apendicīda izgriešanas operācija. Katedrs bija ievietots uz 2 dienām citas slimības dēļ, kad biju guļošs uz gultas.
Kad tika veikta usg, tad bija neliela urīna retence urīnpūslī (pēc mikcijas palika 37 ml. Pirmā uroloģe teica, tas neesot iemesls, bet palīdzēt atrisināt manu problēmu nespēja, tāpēc arī mainīšu uroloģi un iešu tagad pie Celmiņas. usg tika veikts arī urīnpūslim un nierēm, kā arī prostatai, viss normas robežās, nekādas patologijas
Sveiki!

Pa šo laiku ir būts pie Celmiņas, veikta urodinamika. Urodinamikas slēdzienā neuzrāda nesaturēšanu, kas ir dīvaini, jo ikdienā to izjūtu, redzu pēc apakšveļas.
Tiku nozīmēts uz biofeedback. Fizioterapeite ieteica ilgāk čurāt, ilgāk nogaidīt kamēr iztek + vingrinājumi. Liekas, ir nedaudz labāk, bet vairāk dēļ tās ilgās čurāšanas.

Bet vēlamais rezultāts nav panākts, jūtu, ka darba dienas vidū jau ožu. Lai gan it kā nedaudz iztek un šobrīd tiek lietotas salvetes, kuras biežāk var mainīt, izmest podā. Tena men man nepatika tā iemeslā dēļ, ka nebija iespējams darbā nomainīt, un tu it kā staigā ar "pamperu" kurš smako + uzreiz neuzsūca, ievēroju, ka nopil garām ieliktnim.

ko darīt?
iet kārties? Vai vēl mēģināt veikt psa analīzes uz vēzi, multiplās sklerozes iespējamības izslēgšanu....? Pārbaudīt mugurkaulu? Vai tomēr iet 3-šo reizi pārbaudīt cirkšņa trūci
Sveiki!

Te agrāk tika uzdoti jautājumi no moliera un mazdaktera puses, bet toreiz kaut kā nebija skaidrības.
Piemēram - Vai ir problēmas ar zarnām? Tad likās, ka nav, bet tagad ievēroju, ka vēders ir ļoti bieži uzpūties un vai tik nav kaut kas zarnās....

Un otrs

Man ir sajūta, ka urinācijas strūkla ir vārgāka, pie beigām vispār sajūta, ka pilina.
Fizioterapeite ieteica ilgāk čurāt, ko arī daru, bet tas tikai nedaudz uzlabo situāciju.

Lasot internetā, redzu, ka par operāciju ar sietiņa ievietošanu ir nevisai pozitīvas atsauksmes - tas vai nu nepalīdz vai arī vīriešiem var ko tur sabojāt. Ārste arī teica, ka manam vecumam ap 30 takā par agru taisīt operāciju. Kāds nezin kāpēc?

Tiek veikti kegela vingrinājumi, bet efekta nav.

Viss sākās vai vienkārši sakrīt ar laiku, kad intensīvi aizrāvos ar sportu(svaru zāle). Vai es tur apakšā nevarēju sabojāt kādu muskuli?
Lūdzu palīdziet, ja variet ar savu padomu, jo pie ārstiem tiek iets, bet viss rit lēnām un efekta nav.
Re: Pilināšana pēc mikcijas vīrietim 30 gados
02.02.2018 22:46
Usg ir virspusēja un manuprāt , lieka laika tērēšana. Uz stradiņiem. Pie urologiem.
Lai veiksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 5?
Ziņa: