Acs plakstins

Aizsāka dianiite 

Acs plakstins
15.12.2016 08:23
Sākuma uz acim bija sarkani pleki taka ese, tos dabuju nost jau pirms nedelas bet izskataas ka viena acis ir palikusi jociga, tiesi plakstins, man ta nekad nav bijis, taja vieta ede pat nebija, bet acs plakstinsh ir taka sabiezrjis un izveidojusies taka tada krocina n izskataas ka acs ir uzpampusi jo tai krocinai parkrit pari ara, ta krocina izveidijusies, tiesi taja vieta kur acs taisaas vala tajalocijuma vieta, ka lai to noveers ? vai ari tas pats kautkad noies, et nu jau sada acs man ir 5 dienas, nekutu nekadu diskomfortu, vienigi tas ka loti sausmigi izskataas. varbut kadam jau ta ir bijis?
Re: Acs plakstins
15.12.2016 15:56
Sorry, bet neko nevar saprast, kas Tev ir!?
Ko tas Tev dotu, ja "Kādam tā jau ir bijis"?

Ja ļoti gribās zināt, nobildē savu aci un ieliec saiti uz bildi.
Re: Acs plakstins
15.12.2016 16:57
Pievienojos. Neārstē slimību bet cilvēku (organism). Lūdzam skatīt : Pacientu zināšanai. Ir jāzina, kas tas ir. Dermatīts, alerģija,kašķis, miežu grauds,psoriāze.
Lai saprāts un cerība.
Re: Acs plakstins
15.12.2016 22:01
nav man vairs neviena adas slimiba, viss ir vesels tikai sekas ir jocigas, man vins plakstins ir pargajis acij pari(tuesi palkstina ada) un izskataas ka ir uzpampis. ja ieliktu bildi neviens nesaprastu, jo nav ne apsartis, ne uzpampis, vnk ada krit pari, taka vecam vecenem ????????
Re: Acs plakstins
15.12.2016 23:13
Nu tak aizejiet pie sava ģimenes ārsta.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 13?
Ziņa: