3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī

Aizsāka underline200 

3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
20.12.2016 13:00
Esmu Lielbritānijā, ārsti saka lai iedzer sīrupu un guļ mājās..
Bērniņam 3 gadiņi, pašsajūta ir laba.. spēlējas, ēd kā jau ikdienā. Temepratūras nav, pa dienu paretu reizi iekāsējas, tek iesnas, bet 4:00 naktī katru nakti sāk klepot bez apstājas līdz iedodam klepu sīrupu, kad iemieg iekšā vis viņam rūc un pats krāc.
Dodam viņam CALCOUGH® Children’s Syrup jau 4 dienas, bet nekas nepāriet, uzlīmējām uz nakti uz maiciņas mentola plāksterīti, lai vieglāk elpot, bet bez nekādām izmaiņām.

Esmu jau laiciņu atpakaļ prasijis jums padomu ar ļoti veiksmīgu rezultātu, tādēļ vēršos pie jums atkal.
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
20.12.2016 20:30
Nav sauss gaiss?
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
20.12.2016 20:37
Var pamēģināt iedod uz vakaru pirms gulētiešanas nosūkāt kādu tableti Islamoos BEZ PIEDEVĀM un GARŠĀM (zaļais iepakojums). Tas mitrinās gļotādu, un dzer neko vairāk nevajag dot, lai padzeras pirms tabletes, ja grib.

Latvijā var nopirkt.

http://isla.lv/produkti.php

Varētu būt tūskainas gļotādas.
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
21.12.2016 01:16
Varētu būt, ka tās iesnas, kas pa dienu tek no deguna, naktī guļot iztecēt nespēj, sakrājas un ap 4 naktī to ir par daudz- jāsāk klepot. Jāmeklē, kas ir iesnu cēlonis, kāpēc un kā pa dienu klepo.(Es neesmu dr, es spriežu pēc savas pieredzes ar iesnām)

Iespējams, ka iesnu cēlonis var būt alerģija pret putekļiem paklājiem, kaķu spalvām, vēl ko ieelpojamu. Bet- tur jādzird, kā un kad bērns klepo!



Edited 1 time(s). Last edit at 21.12.2016 01:19 by kachenite.
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
21.12.2016 02:07
Bija viens gadījums, kad bērnam viss kārtībā, bet naktī baigi klepoja un sīca. Izrādījās bērns gulēja ar mantiņu kurai iekšpusē bija pelējums. Secinājumus variet izdarīt paši.
Otrs vai bērnam nav alerģija uz kaut ko? Varbūt spilvens uz kura guļ vai sega?
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
21.12.2016 11:21
Ar mentolu uzman'ig'ak. Tas var izsaukt maziem b'erniem nepatik'sanas Tas ir kairinātājs. .Bērnu ārstam ir jāklausās bernu plaušas.Te jau mineja -alerģija,krēpas(puņķi).Jāpārbauda visas mantiņas un dzīvokli uz pelējuma sēni.
Jādomā arī par atviļņa slimību.Var pacelt gultiņas kājiņas galvgalī nedaudz uz augšu.Tas palīdzēs ari pie puņķiem.Siltas kājiņas.Ja pēdas ir siltas deguna asins vadi nesašaurinās.Vairāk antivielas.
Lai veiksme.
Pelējuma sēne pēc dažiem datiem ir jebkurā gaisā, pat kvalitatīvi attīŗītā, bet īpaši ja ir kondicionieris. Tā ka ar to var rēķināties arī tad ja neredz pelējumu uz sienām vai priekšmetiem.
Iesākumā gan kā pats maigākais pasākums varētu derēt burkānu vai ķirbju sula, tā satur beta karotīnu kas ir vajadzīgs gļotādām lai nebūtu sausas, ķirbis būtu labāks jo satur arī cinku visai daudz, tas veicina beta karotīna iedarbību. Kādu pusglāzi pa dienu var vai pat glāzi kādu nedēļu, vēlāk pusglāzi lai nav pa daudz. Vēl- omega 3 un 6 taukskābes, ja trūkst tad gļotādas ir sausas un viegli kairināmas.
Re: 3 gadīgs bērns ļoti klepo naktī
21.12.2016 12:23
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ar mentolu uzman'ig'ak. Tas var izsaukt maziem
> b'erniem nepatik'sanas Tas ir kairinātājs.
> .Bērnu ārstam ir jāklausās bernu plaušas.Te
> jau mineja
> -alerģija,krēpas(puņķi).Jāpārbauda visas
> mantiņas un dzīvokli uz pelējuma sēni.
> Jādomā arī par atviļņa slimību.Var pacelt
> gultiņas kājiņas galvgalī nedaudz uz
> augšu.Tas palīdzēs ari pie puņķiem.Siltas
> kājiņas.Ja pēdas ir siltas deguna asins vadi
> nesašaurinās.Vairāk antivielas.
> Lai veiksme.

Tieši tā. Un Islamoos nesatur mentolu. Pati arī mentolainās nelietoju. Tās drīzāk der panikas lēkmēm. :) Bērns vienkārši ir savlaicīgi jāpamodina, lai iztīrītu degunu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 5?
Ziņa: