Kāds var paskaidrot?

Aizsāka Madara255 

Sieviete, 25.gadi , svars 74kg

Asins analīzes ļoti labas, urīna analīzes ar labas, bet fēcēs atrada šādus rādītājus:

Blastocystis hominis
Entamoeba coli

kas tie tādi ir?
Re: Kāds var paskaidrot?
29.12.2016 20:10
Jāgriežas pie infektologa.
Madara255
Re: Kāds var paskaidrot?
29.12.2016 20:38
Tas ir infekcijas?
Re: Kāds var paskaidrot?
29.12.2016 22:18
Jā, tas ir vienšūņu infekcijas.
Madara255
Re: Kāds var paskaidrot?
29.12.2016 22:28
Tas ir kaut kas traks? Ārstējams?
Re: Kāds var paskaidrot?
29.12.2016 23:04
Protams! Bet jākonsultējas ar infektologu. Nu, vai ar ģimenes ārstu, ja Jūsu ģ.ā.ir gana kompetents.
Madara255
Re: Kāds var paskaidrot?
30.12.2016 00:50
Saubos, ka kompetents, jo analizes uzrada, ka viens raditajs ir atrast jau ieprieks, gandriz gadu atpakaļ. Tagad plusā vēl ir viens radītājs klāt
Re: Kāds var paskaidrot?
30.12.2016 10:28
Blastocystis hominis ir nepatogēna forma, to nevajag ārstēt. Entaomeba coli gan parasti jāārstē, vislabāk doties pie infektologa.
Re: Kāds var paskaidrot?
30.12.2016 11:56
Daudz kas atkarīgs no sūdzībām ,simptomiem un mērķis kāpēc veiktas analīzes. Bez visa tā ir grūti ko teikt. Izņemot to kas ir jau teikts.
Cieņā.
madara225
Re: Kāds var paskaidrot?
30.12.2016 16:42
mazdakteri

sūdzības dakterei bija- vedera sāpes, pūšanās , burbuļošana, slikta dūša, nespēks, brīžiem pat tādā līmeni, ka steidzami jaapguļas, jo liekas ,ka nokritīšu no kājam
Re: Kāds var paskaidrot?
31.12.2016 10:53
Nu,paldies. Ar to vajadzēja arī sākt. Tagad ir jāiziet attiecīga ārstēšana. Pat nezinu pie kā labāk. Infektologa vai Gastroenterologa. Jo pēc tam vajadzēs atjaunot normālo KZT mikro floru. Paralēli B grupas vitamīnus, burkāni (termiski) palīdzēs atjaunot bojātās gļotādas .Pienskābie produkti ar attiecīgām zarnu nūjiņām.Zarnu trakta mikro flora atbild arī par imunitāti.Šim jautājumam arī jāpievērš liela uzmanība. Izslēgt toksīnus,konservantus,akrilamīdus saturošos produktus līdz pilnīgai veselības atgūšanai.Vajadzētu pašai ielikt Google pļāpā attiecīgus atslēgas vārdus. Jo neviens ģimenes ārsts nav spējīgs veikt sarunas par šiem jautājumiem.Tas prasa sistēmu un ļoti lielu laika apjomu.Mums ģimenes ārsti ir pārvērtušies par šķirotājiem un konveijera strādniekiem.
Tātad vajadzēs arī labu dietologu šajā jautājumā.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
31.12.2016 11:23
Es gan domāju- nez vai 2 atrastie mikroorganismi ir uzskatāmi par cēloni problēmām ja jau asinsanalīzes ir labas un antibiotiku lietošana situāciju var neuzlabot jo tās lietojot var vairoties candida un citas sēnes, tad vajadzēs bifidobaktērijas, bet ar tām var neizdoties apkarot disbakteriozi kas būs noteikti un var izrādīties ka pēc antibiotiku lietošanas būs pat tikai sliktāk, to jau zināmā mērā arī Mazdakteris ir teicis. Ne viena ne otra no atrastajām sīkbūtnēm nav īpaši bīstama pati par sevi, tāpēc man tādas šaubas.
Re: Kāds var paskaidrot?
31.12.2016 11:50
Tikai pie infektologa!
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
31.12.2016 12:07
Tomēr arī šajā diskusijā http://www.dr.lv/phorum/read.php?3,430925,431220 visai pareizi ir rakstījuši ka nevar zināt vai Blastocystis hominis izraisa saslimšanas, un tas pats ir ar Entamoeba coli, protams- var iet pie infektologa un cerēt ka tas visu atrisinās. Tomēr arī te stella uzrakstīja visai pareizi par Blastocystis hominis un es ļoti apdomātu kā tālāk rīkoties vēljovairāk tāpēc ka nosaukti ir vairāki speciālisti- infektologs, gastroenterologs, dietologs, ģimenes ārsts.... un tas jau liecina ka viedokļi nav viennozīmīgi. Un tadā gadījumā google var noderēt gan..
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
31.12.2016 12:08
Protams, ka infektologs pateiktu savu viedokli, kas būtu ļoti arī būtisks.....
Madara255
Re: Kāds var paskaidrot?
01.01.2017 15:38
Te ierunajas par candidu. Analizes uzradija ari rauga seni videja daudzumu. Saprotu , ka vajaga dietu, ka Jus domajat, var iet pie uztura specialista ar šādām analizem, lai palidz izveidot ēdienkarti? Plus man ir nervu zales jalieto 2 menesus, tas nenodaris lielaku launumu zarnam?
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
01.01.2017 16:11
Nu jau Tu pateici kaut ko būtiskāku- par rauga sēni, es personīgi domāju ka tā arī varētu būt problēmas cēlonis un tāpēc arī izteicos visai skeptiski iepriekš, jo jebkādi antibiotiku kursi kas apkarotu maznozīmīgas sīkbūtnes var tikai pakaitēt. Nervu zāles nekaitēs zarnām bet neko būtisku arī nedos, izņemot to ka mazinās kādus nervu simptomus... Lūk- iznīdēsi rauga sēni un problēmas ar nerviem un vēderu pazudīs, es to saku no savas pieredzes. Ja negribi neko spēcīgāku, tad vismaz dabīgos antiparazitaros līdzekļus- ingvers, kipoki, kurkuma utt, bet tie tomēr nav baigi spēcīgie. Es lietoju jodu, pārskābi, sodu, rezultāti ir vienkarši izcili, lai gan līdzekļus daži te kritizē kā bīstamus.. Nav bīstami ja ievēro zināmu mērenību un nesasteidz to procesu. Steiga un lielas devas gan var ļoti kaitēt bet, visvairāk kaitē pārmeŗīgi liels iznīdētā rauga daudzums kas sāk pūt visā organismā un veido indīgas vielas, tapēc tā palēnām vajag.
madara225
Re: Kāds var paskaidrot?
01.01.2017 16:52
Bet vai soda nekaites, ja man ir gastrits.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
01.01.2017 17:01
Pie gastrīta soda var pakaitēt ja to lieto parāk daudz jo kuņģis dabīgi nav pieradis pie sārmainām vielām, un ja lieto nepareizi bet ar laiku arī gastrīts pazudīs, man arī bija. Var arī gastrīta gadījumā taisīt sodas vannas- pilnas vai kāju vai sodas klizmas. Bet var tomēr mierīgi no rīta tukšā dūšā nelielas devas sāķt lietot tikai ne uzreiz tējkarotīti kā parasti bet apmēram 1/3 vai 1/4 daļu tējkarotītes. Nu un - es domāju ka tas ir tikai loģiski ka Tev arī gastrīts. Bet nu princips ir tāds ka jasāk ļoti palēnām un japaskatās kā kuņģis uz to reaģēs. Jā- rauga sēni neiznīdēsi tikai ar dietu. Tā parasti ir visā organismā. Vispār- tas kā es to darīju ir drusku garāk aprakstāms....ja gribi- varu pastāstīt, jo arī parskābe vai jods jālieto iesakumā ļoti prātīgi jeb jālieto tikai dabīgie līdzekļi ja bail.. Ja vēlies, vari uzrakstīt labais1961@inbox.lv bet es varu arī te, vnk tas var būt visai gari..
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
01.01.2017 17:07
Ir arī tāda Maksa Gersona metode, es to drusku esmu piekoriģējis un to arī var lietot, ja ir bail no sodas utt. Viņam bij būtiska kļūda- atteikšanās no varamā sāls dzerot daudz dārzeņu sulas, par ko viņu kritizēja vēlāk bet citādi metode laba, tikai mazāk jaudīga nekā tā ko es lietoju.
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 15:44
Madarai. Neesi naiva. Neko nevar izārstēt ar "tautas "metodēm un anonīmu padomdevēju padomiem. Soda ir sārms. Tās veidotie apdegumi var būt bīstamāki par skābes apdegumiem.Reaģējot ar kuņģa skābi veido ogļskābo gāzi. Tā savukārt skābina visu,uzpūš vēderu. Ogļskābā gāze aizņem asinīs vietu,kura pienākas skābeklim. Tas ir vispārzināms fakts jebkuram vidusskolniekam ,kas pārzina ķīmiju.
Sārma -skābes līdzsvars ir konstants lielums.To spēcīgas izmaiņas ( skābs- sārmains) var izsaukt nopietnus kaitējumus. Dabiski produkti ir tie pareizākie, Visas tās metodes - dzīvais ūdens, sārmi, ūdeņraža pārskābes ir slima suņa murgi.Mums jau te bija viens vitamīnu vecis,kurš visu ārstēja ar lielām vitamīnu devām. Slims cilvēciņš, izrādījās. Ar savām fix idejām.
Piekrītu,ka visas slimības ir no nerviem , izņemot venēriskās :))).
Lai saprāts un miers.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 16:04
Sārma -skābes līdzsvars ir konstants lielums./c/ Jā, asinīs, jo tur pH stabilizē bufersistēmas bet ne starpšūnu šķidrumā.Par šo jautājumu un tā lomu vēža attīstībā Otto Heinrich Warburg saņēma Nobela prēmiju .
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 16:40
Ļoti konspektīvi var šeit palasīt, arī par skābj sārmu līdzsvaru un skābekļa apgādi, tāpat ir dots literatūras saraksts beigās. http://mnoncology.com/about-us/practice-news/acid-alkaline-balance-and-cancer-the-truth-behind-the-myth/
moljers
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 18:32
Kuņģis nav pieradis pie sārmainām vielām :):):):)
Kada viela ir siekalas ?
Un kāda vide ir tievajās zarnās ?

nelietīgās skābes sēž starpsūnu slēgtajās telpās un indē organismu :)

Kādas ir pirmās nepatīkamās sajūtas cilvēkam, kas samazina skābes daudzumu kuņģī ?

Otto Heinrich Warburg - prēmiju saņēma 1931 gadā ! pēdējo 100 gadu laikā tomēr šis tas ir mainījies :)
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 18:50
Attiecībā uz Otto Heinrich Warburg nekas nav mainījies, kādu laiku viņa teorija par pH nozīmi vēža attīstībā tika noraidīta, taču jaunākie pētījumi, to atkal apstiprina, bet attiecībā uz pašu šo teorētisko daļu vispār nekad nekas nav mainījies, tika apšaubīta viņa teorija kā vienīgais vēža izraisītājs. Protams ka kuņģis nav pieradis pie sārmainām vielām un nedrīkst tās lietot tad kad kuņģī ir daudz skābes,
nelietīgās skābes sēž starpsūnu slēgtajās telpās un indē organismu :)/c/ Nē, Moljer, tā gluži nav lielākā bēda, ja salīdzina ar hipoksiju par ko raksta Warburg, hipoksijas un pazemināta pH apstākļos ideāli vairojas jebkuras anaerobās šūnas, mikroorganismi, gan vēža šūnas gan sēnes un citi. Pašas skābes ir relatīvi maz kaitīgas.
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 19:26
Beidziet muļķoties ar tām skābēm un pelniem, tas ir totāls sviests:)
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 19:45
Sabzira, var domāt dažādi tomēr pazemināts pH starpšūnu šķidrumā ir ideāla vide lai vairotos pelējuma sēne, rauga sēne, candida , anaerobos apstākļos vispār vairojas absolūtais vairums jebkādu parazītu un nenotiek ksenobiotiķu oksidācija . Tapēc ka trūkst skābeklis.
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 22:33
Ko nozīmē pazemināts Ph starpšūnu līmenī? Tāpēc pazeminās skābeklis?
Daba mūsu organismu veidojusi 3,5 miljardu gadu laikā. Cilvēks sastāv no visiem elementiem ko tā radījusi. Sākot no šūnu vismazākajiem elementiem. Un ne jau teoriju murgiem jāsāk dabas radītajā līdzsvarā jaukties iekšā.
Šarlatānisms gūst piekritējus tieši cilvēku mazizglītotības dēļ. Tā tiek pelnīti miljoni. Dzīvības eliksīri, brīnum diētas, urīna terapija, ūdeņraža skābes uzņemšana apvienota ar sārmainas vides radīšanu.
Te kolēģis teica,ka siekalas izdala fermentus kuras skalda ogļhidrātus. Kuņģī ir skābe kura skalda gaļu(olbaltumvielas). Skaldītā produkcija nonāk sārmainā vidē zarnās. Tur ir sava vide,savs gāzu sastāvs kas ir labvēlīgs zarnu nūjiņu darbībai.Zarnu traktam ar to B grupas vitamīnu ražošanu ir liela nozīme imunitātes sistēmas radīšanā.
Nevar šajos procesos jaukties ar plānprātiņa teorijām,kurš gudrības saņēmis no fantāziju ražotājiem.
Piedodiet par skarbumu.
Mācīsimies paši un mācīsim savus bērnus. Prasīsim lai skolās, arodskolās un pat augstskolās būtu katra saprašanas līmenim saprotama veselības .mācība.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.01.2017 10:09 by Mazdakteris1.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
02.01.2017 22:46
Jā, Mazdakteri, pie zemāka pH skābeklis ir daudz mazāk , to nosaka jau pH definīcija. Un to ļoti labi skaidro izcilais
dr. O.H.Warburg- oficiālās medicīnas speciālists, divu Nobela prēmiju laureāts un šājā daļā viņa teorija netiek apšaubīta no zinātnieku un speciālistu puses.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
03.01.2017 14:01
Bet vispār, Mazdakteri, man Jūs tomēr liekaties gudrs un inteliģents cilvēks un bieži runājat par to par ko arī es interesējos- pelējuma sēne, citas sēnes, parazīti, toksīni un toksiskas vielas un jāsaka ka tiešām- arī es domāju ka par to būtu jāmāca skolās, veselības mācībā, tāpat kā par pareizu ēšanu un daudz ko citu. Viss pārējais- tur ir princips- mūžu dzīvo, mūžu mācies, es to vairāk attiecinu uz sevi jo manuprāt šajā jomā zināšanas nekad netraucē un nav pa daudz. Jā- un personīgi man nebūtu interese zaudēt savstarpēju cieņu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 19?
Ziņa: