Kāds var paskaidrot?

Aizsāka Madara255 

Re: Kāds var paskaidrot?
03.01.2017 17:19
O, moins! Forumā atkal sācies vitamīnu- sārmu- pelnu- pārskābes "trallallā"!
madara225
Re: Kāds var paskaidrot?
03.01.2017 21:05
Tapec jau forumi ir domati, katrs var izteikt savas domas un viedokli. Nu sarlotani vai ne, bet es atteicos dzert sev domatas nervu zales, bet dwvos uz aptieku pec homeopatijas. Nu, phu phu, bet trauksme sak pazust
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
03.01.2017 21:43
Jā, nu savā ziņā šis forums nav gruži tradicionāls kur cilvēki vienkārši izsaka viedokļus, te vairāk kādi dod padomus- kur jāiet un kas jādara, tomēr man liekas ka katram kas jautā ir zināmas tiesības izvēlēties - vai grib dzirdēt dažādus viedokļus vai nē. Jebkurš taču loģiski saprot ka alternatīvie padomi ir savādāki, tie ir jāapdomā rūpīgi un- tie vispār nav nekāda tāda ārstēšana bet cita cilvēka pieredze- labāka vai sliktāka. Ir alternatīvās medicīnas speciālisti kas arī ārstē, Latvijā un citur. Alternatīvās metodes patiesībā neārstē, tā ir veselības atkopšana. Bet savādākā izpratnē.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
03.01.2017 22:09
Es, piemēram, jebkuru no šiem ieteikumiem pirms sāku lietot pats, pārbaudīju arī pēc atsauksmēm- ko cilvēki raksta, pārsvarā krievu forumos, krievi ir atsaucīga tauta un labprāt padalās, otrs- pārbaudīju vai kāds ar to netaisa biznesu, tad ticamība var būt arī 100- 1000 reizes zemāka atsauksmēm. Ir daudz krāpniecisku metožu ar ko čakarē cilvēkus, bet tas viss ir atkožams. Ir arī vienkārši bīstamas un stulbas metodes kā piemēram sausā badošanās- badošanās bez ūdens, drusku ir jāsaprot- kas var notikt, ir jālasa, jādomā.
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 14:19
Es domāju, ka viens veids, kā mēs varētu izvairīties no problēmām, varētu būt tāds, ka krasi atšķirīgi domājošie neuzsāk savstarpējas sarunas, kas mēdz pārvērsties karstos strīdos.

Esmu gana daudz lasījusi visādus forumus. Ja runa par veselību, tad praktizējošā tradicionālā medicīna nez vai sadzīvos ar alternatīvo. Daudzi ārsti pat homeopātus neuzskata par kolēģiem.

Ar šo gan negribu sākt debates. Izmantojot moderatora tiesības, gribētu lūgt vienkārši par to padomāt un vienmēr nerakstīt komentārus par komentāriem. :)

Lai visiem laba veselība jaunajā cēlienā!
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 14:42
Paldies, Runcene. Tomēr- ārkārtīgi retos gadījumos savstarpējas sarunas arī starp krasi atšķirīgi domājošiem var atnest ļoti interesantus rezultātus, ne vienmēr bet ārkārtīgi retos gadījumos. Te gan diskusija negāja par alternatīvo bet tradicionālo medicīnu un kādu teoriju......
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 16:01
Pie homeopāta parasti iet kad ilgi ārstējas tradicionāli bet nepalīdz. Dažiem homeopāti var palīdzēt.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 16:24
Jā, tā var būt, patiesībā Madarai šis gadījums nav tas raksturīgākais kad derētu homeopāts, personīgi es to nebiju nekur teicis un dažkārt zāles var padzert ja vajag vai dzīves situācija tāda ka noder- tas var paļīdzēt nenobrukt tā pamatīgāķ jo nevar zināt vai homeopatiskās zāles būs pietiekami efektīgas, es šādā ziņā nebūt nenorobežojos no tradicionāļās medicīnas un manā skatījumā nervu zāles ir no tām kas vispār ir ļoti nekaitīgas lai gan sajūtas var teikt pretējo.
Kā jau es esmu teicis daudzreiz- oficiālā medicīna var izglābt dzīvību un noder akūtos gadījumos, bet tā neatgriež atpakaļ pilnīgu veselību, alternatīvā to izdara bet ir mazefektīva akūtos gadījumos. Tā ka katrai ir savs pielietojums manā skatījumā un patiesībā to pielietojuma sfēras ir atšķirīgas. Bet būs ļoti individuāls skatījums tomēr katram- kad kas noder.
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 17:40
Labais, nu Tu jau zini, kā te reizēm ir gājis :)

Un es tikai savlaicīgi lūgtu neapstrīdēt praktizējošu mediķu domas, jo viņi var nogurt un aiziet. Pašlaik mums ir vairāki ļoti labi komentētāji.

Par pārējo es nestrīdos, un man pašai ir visādi viedokļi, jo dzīvē gadījies redzēt visu ko.

Starp citu, psihoanalītiķu rakstos parādās vērojumi, ka audzēji samazinās psihoanalīzes rezultātā, jo cilvēks atrisina savu iekšējo konfliktu.

Paldies Dievam, tā nelaime mani nav skārusi, bet es principā pēdējā laikā maz eju pie ārstiem, kad pēc dakteru domām to vajadzētu. Mēģinu sakārtot galvu un izstrādāt notiekošo. Man pēdējie 3 gadi ir trakākie dzīvē (un vēl viss nav beidzies), agrāk es jau 30 reizes būtu pie ārstiem bijusi, bet man negribas par milzu naudu pēc 5 min. iziet no kabineta ar 10 receptēm, kad zinu, kur īstenībā ir vaina.

Par visādiem mikroorganismiem kā šajā tēmā gan domāju, ka derētu infektologs, bet vienmēr ir jautājums, cik cilvēks ir nervozs vai mierīgs pēc dabas. Tas ietekmē absolūti visas slimošanas.

Un homeopāti ir gudri gan kā cilvēki, gan kā ārsti. Viņi spēj redzēt visu cilvēku. Tiesa, tās cenas vienīgi... Homeopātiju pieminēja pati tēmas autore. Vienkārši pašam jālemj, kad un kur iet.
labais
Re: Kāds var paskaidrot?
04.01.2017 18:09
Es , Runcene, gan nedomāju ka kādam vajadzētu aiziet,par psihi gan jasaka ka- lai gan es pēdējā laikā ļoti respektēju psihoterapiju, tomēr viedokli par to ka arī vēzis ceļas no šīm problēmām, es noraidu... kapēc? Tapēc ka respektēju O.H. Warburga viedokli, jā- tas ir ilgi bijis noraidīts bet atkal tiek atzīts jaunākajos pētījumos, arī Latvijas onkologi savās publikācijās to min kā pirmo. Ar infektologiem ir tā ka diemžēl tie skatītu tikai vienu ļoti šauru jomu te, un tā ir visas medicīnas problēma jo parazitoloģija un toksikologija ir dalītas, infektologi specializējas pa šaurākām vēl nozarēm bet lielu daļu mikroorganismus pat nevar noteikt ar analīzēm. Nu bet- tie kas spēj redzēt visu cilvēku- tas ir to vērts.
Ja es rakstītu visus tos apsvērumus par vēzi- tas būtu ļoti gari, tāpēc es to izlaižu, arī nav pa šo tēmu bet tur ir ļoti daudz.... laikam tam vajadzētu atsevisķu tēmu, ja gribētu diskutēt, šeit cilvēkam konkrets jautākums bij. Bet mani onkoloģija nebaida vispār vairs, tas var izklausīties pārdroši bet tā ir. Un nebaida nekas no tā kas bij agrāk, varētu teikt- tu nezini kā būs rīt, bet es redzu virzību un rītdiena parādīs kā būs, tā pienāks, arī nākamie gadi, kā jau teicu- es redzu virzību. Un tā ir izcili pozitīva. Protams- es zinu viedokli par psiholoģiskajiem cēloņiem, zinu, nav tā ka nezinātu:) Ja vēlies, Runcene, izlasi šo- http://forums.delfi.lv/read.php?f=108&i=343153&t=343153 vari domāt ko gribi, bet tā tas viss bija.. nav spiesta lieta ticēt:))
Blakto
Re: Kāds var paskaidrot?
09.11.2023 22:41
Kā tikt vaļā no blaktocistozis hominis cistām?
Ģimenes ārste saka, ka nevajag ārstēt.
Man gan liekas, ka vajag jo gadās, ka traucē gulēt tie mošķi pa zarnām&pakaļu.
Ir kādas bezrecepšu zāles vai tautas medicīnas varianti? ( ķiploli,ingvers,kurkuma, krustnagliņu eļļa mazliet uzlabo situāciju, bet ne 100%)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 12?
Ziņa: