Bronhiâlâ astma

Aizsāka Kristîne 

Bronhiâlâ astma
21.10.2004 16:11
Gribçtu painteresçties, kas tas ir, kâ izpauþas, kâ ârstç, cik bîstama tâ ir 3 gadîgam bçrnam.

Vai tieðâm neviens nevar pakonsultçt vai vismaz ieteikt, kur atrast kâdu lasâmvielu par ðo slimîbu?
Re: Bronhiâlâ astma
21.10.2004 16:50
Varu no pieredzes pastâstît.
Mans 3. puika piedzima ar astmatisko bronhîtu. Labi, ka jau 3 mçneðu vecumâ tika noteikta diagnoze. Prognoze bija - neglâbjams astmatiíis.
Izârstçjâm ar:
- rûdîðana;
- ûdens procedûras;
- vingrojumi;
- masâþa;
- çdiens.
Visi dakteri brînîjâs, kâ tas tâ var bût. Tagad puisim 26 jau un nav nekâdu seku. Bet bija tâ, ka tradicionâli ârstçt nevarçja, jo visu laiku bija pârâk slims. Nu grûti sîkâk paskaidrot/aprakstît.
Ja interesç pieredze, tad varam satikties.
li
Re: Bronhiâlâ astma
21.10.2004 17:07
Astmu laikam izraisa alerìija (pret putekïiem) - jârûpçjas lai mâja ir tîra. Aizejiet pie alergologa, pulmanologa 9laikam tas arî òçmas ar astmas slimniekiem).

Neznu vai palîdz tas lîdzeklis, bet ir uz drçbçm un gultas izpûðams lîdzeklis, kas it kâ nobendç putekïu çrci. Nezinu vai tâds palîdz.

Bet par rûdîðanos, peldçðanu un sportoðanu - es arî pazîstu puisi (20 gadus vecs) kurð tâ ir ticis vaïâ no astmas, lai gan bçrnîbâ ârsti viòam paredzçja noþçlojamu dzîvi slimîbâ.
Re: Bronhiâlâ astma
21.10.2004 22:43

Luudzu, te ir laba maajas lapa par astmu

http://www.elpot.lv/
Re: Bronhiâlâ astma
22.10.2004 03:35
womene - cool ))

Vel saits. Nedaudz nopietnak http://www.astma.com.ua

enja
Re: Bronhiâlâ astma
22.10.2004 10:07
Arî mans puika bij "norakstîts",no aptuveni divu gadu vecuma bija pilnîba jadzîvo uz hormonâlajâm zâlçm. Gan pulmanologi, gan alergologi visi kâ viens apgalvoja ka tâ ir astma, citas izejas nav ka tikai hormoni! Es sirdî neticçju un darîju visu-izkârtoju mâju, atteicâmies no dzîvniekiem un turpinâju izmeklçties. Tev ieteikðu -pirmkârt atrodi labu LOR, kas savedîs visus agðçjos elpceïus kârtîbâ, noteikti izmeklç mazo uz visa veida parazîtiem(mums atklâja Toxicara canis,kas mçdz lokalizçties plauðâs un izsauc astmai lîdzîgu stavokli), un vçl arî atradâm gastrîtu (izpauþas kâ atvilnis)kas arî var bût astmâtiskâ klepus, it seviðíi naktî, iemesls. Tas, pats par sevi saprotams ir jâizârstç un iespçjams, par pilnîgu brînumu, pazudîs tâ astma. Papildus ieteiktu stiprinât imûnsistçmu, man palîdzçja homeopâtija, arî uznâkoðu ðad tad klepu pilnîbâ ârstçju tikai ar homeopâtiju, neskatoties, ka daudzi pret to izturas ðeit(Forumâ) skeptiski(dr.Raimonds). Turaties, cînaties un viss bûs labi, tikai nepadodies un nepaliekat uz hormoniem, neviens jau îsti nezin cik to vajag un kas bûs ar bçrna organismu pçc tam! Es esmu uz ðo lietu tieðâm "apçdusi pudu sâls" un iepazinusi daudzus labus ârstus, lai gan dzîvoju ïoti tâlu no Rîgas.
Liels, liels paldies par ieteikumiem!
mediíis
Re: Bronhiâlâ astma
22.10.2004 20:32

Urâ ! Enja ! Paldies , ka arî Jûs zinat un protat novçrtçt , kas ir homeopâtija. Ïoti labs LOR dr. Roze - ja Jûs interesç ARS poliklînikâ vai http:// www.rehabilitacija.clicdev.com
Re: Bronhiâlâ astma
22.10.2004 21:06
Te kas, homeopâtijas piekritçjus sektâs ieraksta?
dakteris
Re: Bronhiâlâ astma
23.10.2004 23:29


Plantam - homeopâtijai ar sektâm nav nekâda sakara. Te tusçjas mediíi un tie , kas grib uzzinât daþâdus viedokïus par to , kâ atrisinât veselîbas problçmas.
PLANT !!! Tie , kuri nevçlas neko zinât - var arî nelasît tekstus. Un, ja ir kâds tâds pacients ârstçts - lûdzu, pulciòâ - padalîties pieredzç.
Re: Bronhiâlâ astma
24.10.2004 00:16
to dakteris
Es ïoti labi zinu, kas ir homeopâtija. Tas ir viens.
Atbildçju "patçtiskajam" saucienam: "Urâ ! Enja ! Paldies , ka arî Jûs zinat un protat novçrtçt , kas ir homeopâtija." - tas ir divi.
"Tie , kuri nevçlas neko zinât - var arî nelasît tekstus" - nu tas tâ stipri bçrniðíîgi.
"Un, ja ir kâds tâds pacients ârstçts - lûdzu, pulciòâ - padalîties pieredzç." Lûdzu: kâds ârsts- homeopâts ar lielu pârliecîbu solîja izârstçt neirodermîtu, alerìiju uz 23 alergçniem. Pieïâvu, ka viòð zina, ko sola. Zâles dzçrâm gan 8 pilienus 10 minûtes pirms çðanas, gan 10 pilienus 8 minûtes pçc çðanas mçneðiem ilgi. Nekïuva ne sliktâk ne labâk. Par diçtu netika minçts neviens vârds. Tâ ir mûsu ìimenes pieredze. Tas nebût nenozîmç, ka noliedzu homeopâtiju kâ tâdu.
Re: Bronhiâlâ astma
31.10.2004 17:50
Vai varetu pateikt, kuri ir tie labie arsti - labais LOR uc?
Renards
Re: Bronhiâlâ astma
03.03.2005 14:48
Cik var ticçt analîzçm uz alergçniem? Vai kïûdas arî mçdz bût?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 12?
Ziņa: