Zilganlillā pleķi uz kājām.

Aizsāka KriiOzii 

Zilganlillā pleķi uz kājām.
31.01.2017 22:21
Problēma sekojoša.
Apmēram jau no pagaišā gada (2016) novembra uz kājām, ciskām ir lieli zilgani, lillīgi pleķi. Janvāra sākumā taisīju asins analīzes, kuras "itkā" uzrādīja 'Laimas' slimību, bet lieta tāda, ka man nekad dzīvē nav iekodusi ērce. Dermatologs Dobelē uzrakstīja gandrīz mēneša ilgu antibjotiku kursu, kā arī paralēli dzēru vēl vienas zāles (nosaukumu gan neatceros) un smērēju kremu. Izmaiņas pilnīgi nekādas. Liekas pat, ka lielāki palikuši. Skaidrs ir viens - laimas slimība tā nav.
Strādāju Vācijā, akurāti uz sitienu pie ārstiem netieku. Vajag padomus, ieteikumus, informāciju ko darīt, versijas 'par notiekošo'!
Vecums - 22 gadi, svars - 67kg, garums 167cm.
Labprāt pievienotu bildi, bet izskatās ka šeit nav tādas opcijas.
labais
Re: Zilganlillā pleķi uz kājām.
31.01.2017 22:26
Tomer- tie ir vai nav zilumi? Jeb varikozas vēnas?
Re: Zilganlillā pleķi uz kājām.
31.01.2017 23:39
Uz šo jautājumu var atbildēt tikai sertificēts ārsts pēc konsultācijas klātienē.
Re: Zilganlillā pleķi uz kājām.
01.02.2017 10:23
Laimas slimību var dabūt arī lietojot kazas pienu. Ne vienmēr var pamanīt ērces kodienu. Lillā krāsas pleķi un pozitīvas analīzes var uzskatīt par pietiekamu pamatojumu a/b kursam. Ja rodas šaubas, jānodod asins analīzes vēlreiz.
Nav pateikts dzimums, kas rada minējumus.
Vēl jāskatās asins recēšanu un tecēšanu. Jāizslēdz hematoloģisku saslimšanu. Saindēšanos ar kādiem metāliem. Pareizi teikts,ka te kopā ar ārstu ir jāizskata visi varianti. Jāzina,kādā darba vidē strādājam. Jāskatās vai ir bijusi, vai ir vakara ķermeņa t* (subfebrilitāte). Jāatceras vai ir bijusi nakts svīšana.Aknu un liesas palielināšanās, Vai ir bijuši palielināti cirkšņu limfmezgli.Vai ir bijis netipisks nogurums.Acu ābolu dzelte?
Lai cerība un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 11?
Ziņa: