padalishos par IMAGO diagnostiku

Aizsāka Kadrija 

artrits
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.02.2005 20:23
to
valda

Liels paldies.
Paartikas centraa kaa UB tagad ir regjistreeti arii Krievijaa razhoti medikamenti. Taa kaa shii centra kompetenci LJOTI apshaubu. Pie kam, lai regjistreetu UB nav jaapieraada taa efektivitaate, ko nevar teikt par zaaleem.
Kadreiz jauniba gaju parbaudities pec acim joka pec. Atklajas dazadas vainas ,pasmaidiju un nodomaju tas nevar but . Gaja laiks piemirsas visas vainas un dzivoju .Tagad ir pagajusi 20 gadi un ticiet vai neticiet visas ir lenam atklajusas .Parvacoteis uz citu dzives vietu atradu lapinu ar izrakstu .Ta ka ticiet vai ne sava taisniba ir.Taja laika nepiedavaja nekadas zales.Nevaru noliekt ko nezinu bet nojausu ka varetu but tam aparatam kada taisniba.Nevaru tikai saprast kapec seit stridas par zalem ko dators piemekle. Kas spiez vinas pirkt? Varat tacu arsteties ar parastajiem medikamentiem vai ar homeopatiskajiem,tas tacu jusu zina.Problema ir tikai tur, ka arsti diemzel noleidz to ko pasi nevar atrast vai ari tas vainites ir katram tresajam kam nepievers uzmanibu. Tikai mes biezi vien aizmirstam, ka katrs cilveks ir individuals .Viens zinot ka ir slimas plausas partrauks smeket , cits kupinas talak. Un galu galaa mes ar to atskiramies,cits savas izmainas jut ,ka vezis 4 stadija cits jau sunu limeni.No pieredzes varu teikt , ka arsts saka tavs sapju slieksnis ir lielaks neka taustu un pec menesa brinas ,ka vareja plist??????Par datorprogramam neko nejedzu ,bet es nenoliedzu nevienu ne otru.Tas viss pardomam.
to valda

paldies, bet tur nav reìistrçti neviens no manis meklçtajiem UB, un tâda raþotâja, kas raþo koraïïkluba izplatîto produkciju, vispâr nav tajâ reìistrâ! varbût tomçr ir kâds cits reìistrs, kur vçl var meklçt??
Breds
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
23.02.2005 15:58
Tas Koraïïu klubs tieðâm laikam ir ðaubîgs iestâdîjums, ja jau ne adresi ne kâdu citu kontaktinformâciju neuzrâda. Tikai iesaka kontaktçties ar konsultanti, pa epastu, kas turklât neatbils viòas îstajam vârdam. Nu ko lai padomâ cilvçks par ðâdu iestâdi.

P.S. Neesmu nekâdi saistîts ar Vilmâru Blûmu, ðajâ ziòâ esmu neintrâls Latvijas mirstîgais, bet viòa kantoris man vieð lielâku uzticîbu.
valda
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
23.02.2005 17:47
Koraïïklubs atrodas Rîgâ, Miera ielâ 97/99 un tas nav nekâds noslçpums. Tikai jârçíinâs ar to, ka iepriekð nesarunâjot nekâdu konsultâciju Jûs nevarçsiet dabût. Tur gan var dabût literatûru par Koraïkluba produktiem, kâ arî veselîbu pilnîgi citâ skatîjumâ kâ to uztver tradicionâlie ârsti (2 grâmatas "Akademia zdorovja" - krievu val.) Arî interneta adresç http://www.medeor.ru/Coral_Club.htm varat palasît ko vairâk par ðiem produktiem. Par lietoðanas rezultâtiem un daudz ko citu var palasît: http://www.coral-club.com/results/ . Iestâjoties klubâ visus produktus saòem par 30% lçtâk nekâ tirdzniecîbas cena. Iestâðanâs neuzliek nekâdus pienâkumus (nav tâ kâ citâs firmâs, ka jâstaigâ apkârt un jâpiedâvâ pudelîtes ar UB). Taèu tâ dod iespçjas piedalîties seminâros, konferencçs utt., lçtâk tikt uz Imagodiagnostiku. Katrs pçrk tikai to, ko uzskata par vajadzîgu un tam netiek uzspiestas kaut kâdas normas - cik jâpçrk, cik jâizdzer mçnesî vai citâdi. Tieði tas man ðeit patîk.
Jâ, tâlrunis, kuru uzdevu nav mans, bet Aijas, kura man ïoti palîdzçja, kad biju izmisusi ar savu briesmîgo diagnozi - vçzis. Pati strâdâju garas stundas un man nav daudz brîvâ laika. Bet, ja nu ïoti kâds vçlas kontaktçties personîgi ar mani, var zvanît Aijai (6576401) un tad nu es izbrîvçðu kâdu brîtiòu.

Lai Jums veicas!
Jâ... un tomçr... Latvijâ NAV reìistrçti ðie UB un man tas NAV vienalga...
A kaa vinjsu var izplatiit, ja nav regjistreeti? Tad tas ir pretlikumiigi.
to ...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
25.02.2005 14:11
tieði tâ, ka tas IR pretlikumîgi!!!
Nu mîlîði, gribu padalîties piredzç. Ko lai domâ, nezinu! Ðonedçï biju uz OBERON diagnostiku, jo íçros pie pçdçjâ salmiòa. Un nu kompjûters man ðâdu "menju" izdrukâja un atrada: gastrîts, osteoporoze, arteriâlâ stenoze, hronisks holecistîts, difûzais vairogdziedzeris, alerìija, encefalopâtija, einðteina vîruss, katarakta, neirastçnija, varikozâ vçnu saðaurinâðanâs, diatçze, radikulîts, glaukoma, veìetatîvâ nervu sistçma, neiralìija, tromboflebîts, adneksîts, kaut kas ar nierçm, ançmija, kunìa èûla, daþâdi târpi, sâkas âdas limfoma.
man 25 gadi. atzîstu, ka esmu ïoti nervoza. Kad es saòçmu ðo izrakstu, es sapnî tik to lapu redzçju. Sakiet, cik ilgi es nodzîvoðu ar ðîm kaitçm...
Bet tâ sieviete - daktere tik visu skaisti runâja un darîja, ka man ðaubu nebija par viòas darbîbâm sâkumâ. Tagad es nezinu kâ dzîvot. Un man tikai 25 gadi, bet esmu nelietojama. Atsaucas kâds, kurð bijis uz OBERON aparâtu...Esmu neziòâ un ðokâ. Pa ðo laiku tâdu stresu atkal piedzîvoju.
sakne
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
09.04.2008 21:27
Vot tikai neieciklçjies!Es jaunibâ arî gâju uz to acîs skatîðanos, tas bija îstâkais cirks.Dr.vispirms nojautâ: jums taèu kuòìis kâdreiz sâp, olnicas droði vien arî ir apsaldçtas, kâdreiz nav rûgta garða mutç utt., òçmâs sirsnîgi kâdas 20 min., un tad nâca: jums ir gastrîts, þultspûðïa iekaisums, adneksîts,un vçl 10 slimîbas manos tolaik 20 gados...nosmçjos vien, tikai naudu iztçrçju, laikam 20rubïus.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
09.04.2008 22:54
Iipashi interesantas nozologjijas ir:
1) arteriaalaa stenoze
2)difuuzais vaiogdziedzeris
3) einshteina viiruss
4)varikoza veenu sashaurinaashanaas
5)diateeze
6) vegjetatiivaa nervu sisteema
7) saakas aadas limfoma...

Uz shitaa fona paaeejo murdzinju veel var pieciest...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
10.04.2008 08:52
Nuja, bet ðitie ta vismaz kaut ko pasaka, cilvçkam ir pie kâ "pieturçties", briesmîgâk ir, ja aizej pie tradicionâlâs medicînas ârsta un viòð neko nesaprot, tik raksta kaut kâdas ðaibas...cik garð tik plats. Ne jau velti cilvçki meklç kaut ko citu.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
10.04.2008 09:02
Baibux

OBERONS ir ir domaats tiem ljaudiim, kas paarmeeriigi meklee sev slimiibas... hipohondrijas elektroshoka terapija...

par nervu sisteemas sakaartoshanu padomaa, paareejo uztver kaa dumja pusaugu puishelja parupju joku...



Edited 1 time(s). Last edit at 10.04.2008 09:05 by Runcene.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
10.04.2008 10:26
Labais... seviðíi patika:

2)difuuzais vaiogdziedzeris
4)varikoza veenu sashaurinaashanaas
5)diateeze
6) vegjetatiivaa nervu sisteema

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Runcenît!!!
Kâdâ ziòâ, kas pârmçrîgi meklç sev slimîbas. Tipa tas OBERONS ir fufelis...

Tas tâ ir varbût, esmu pârâk apmâta ar ðo domu, ka man kaut kur kaut kas iemeties, visu laiku skraidu pa ârstiem un skaidroju, ka man sâp viss vçders, sâpes pa abiem sâniem tâdas smeldzoðas, te viïòveidîgas, vçders neiziet...tâ viòi mani mçtâ no ìinekologa pie ìinekologa, ìimenes ârsts atkal saka, ka zarnâs visdrîzâk viss ok, bet kâ lai sadzîvo ar ðîm stulbajâm sâpçm...
Izlasîju, ka osteoporoze vispâr sâk izpausties 100% ka 45 gadîgâm tantiòâm, a man parâdîja, ka jau man ir tâ kâ slimîba...Forði ne...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
10.04.2008 17:56
ìinekologa...
tas nozîmç, man pie ìinekologa, vai kas...?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
10.04.2008 19:05
Baibux

taa ir Tava miiljaa VD... Tev izdrukaatais menju pilniigi noteikti ir fufelis...
ak, mana mîïâaa VD. jâ teikðu tâ kïuvusi man tuvâka un lipîgâka pat par vîru...")
Ðobrîd drausmîgi galva reibst, ka vai krîti...
Ok, skaïi var teikt, ka jâmaina un radikâli jâmaina domâðana, sapraðana...
Lasîju, te visâdus foruma tematus un gribu izteikt savu sajûsmu par -KU-. gan zinoðs un interesants cilvçks. Visur viòa ieteikumi, padomi. Nez vai mediíis bûsi, KU??? Paldies par taviem padomiem gan man, gan visiem pârçjiem!!!
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
11.04.2008 10:32
baibux

Paldies, bet nedomâju ka mans ieguldijums ir tik vçrâ òemams. Stâstus par osteoporozi vari neòemt vçrâ. Kas attiecas uz vçdersâpçm un VD tad tâs ir lietas kas iet roku rokâ un novçrst to nebûs vienkârði. Ja vçders neiziet ilgstoði tad ir pamats domât ka tas varçtu bût viens no vçdersâpju izraisîtâjiem un ir iemesls padomât par periodisku vçdera tîrîðanu ar klizmu palîdzîbu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
11.04.2008 14:35
:)
Baibux! Nezin, ko Tu darîtu, ja Tev nebûtu veìetatîvas nervu sistçmas?? Tâ nu gan ir ðausmîga diagnoze!
Kâjas pret sauli! :)
Bet tâ tik tieðâm ir mokoða slimîba. es, goda vârds, nezinu, kâ es dzîvotu, ja man tâs nebûtu. Es jau tâ brîþiem, kad jûtos labi, tas man jau liekas dîvaini un nepieòemami...ka man ir labi...un tad neapzinâti gaidu mirkli, kad atkal bûs slikti...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
11.04.2008 17:39
Tur jau laikam ir tâ íeza, ka gan íermenis, gan prâts vairâk atcerâs tâs sliktâs sajûtas.
Tâtad arî biju uz Imago diagnostiku.Iepriekð neko neteicu, kas man par kaitçm.Galvenais, ko atklâja-aknu parazîti(opistorphys)!Biju saðauts, LICâ 3 stundas riju zondi un nekâdus târpus, protams, neatklâja!Tâ ka izvçle paðu ziòâ, vai barot Koraïïu klubu vai parasto aptieku!
sakne
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
12.04.2008 12:44
Bet vai par ðito joku nevarçtu tâ kâ biku pasûdzçties?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
12.04.2008 14:33
aber tur tak pa gabalu redzams, ka kraapshana... tad jau par chigaanieteem, kas piesakaas ziileet un izvilina naudu, arii jaasuudzas... zinu sievishkji, kas hroniski shaadi ir apkraapta, bet allazhinj atkal uzjkeras. nenoliks tak vinjai polici blakus, kas pieskata, lai shaa, ieraudziijusi chigaanieti, netaisa dumja pekiiniesha gjiimiiti un neskrien pati virsuu ar vajadziibas izteiksmi sejaa...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
19.04.2008 02:35
mulkibas kaut kadas tagad sitais skukis medicine.lv iefiltrejusies par administratori un reklame sito verki
no pieredzes varu pastâstît par imago diagnostiku pernavas ielâ 36

tieðâm saku ka tas nav tâ vçrts! ðodiern izmçìinâju! pilnîgi neko jaunu man nepateica..sâkumâ no manis izvilka inmformâciju par to kas kaið un tad ro paðu biki citâdâkiem vârdiem pasniedza atpakaï un par to man bij jâsamaksâ 35 LS!
..cilvçku apzagðana!
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
23.04.2008 08:53
Kad eksperimenta nolûkos aizgâju uz Folla diagnostiku, par sevi neteicu neko. Diagnoze - nekas nekait. Nu parazîti neskaitâs...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 9?
Ziņa: