padalishos par IMAGO diagnostiku

Aizsāka Kadrija 

Kadrija
padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 17:16
Nu tad taa, vakar biju, izdomaju padalities.
Pirmo reizi muza dabuju tik pamatigu savas veselibas izklastu - no matu galiniem lidz papeziem - gan par ieksejo organu stavokli, gan adu, gan sleketu, redzi utt.
Jasaka, dators nekludijas un arsts savas idejas - ari nee. Ieprieks nezinot, kadas ir manas sudzibas, programma uzradija visu prefekti - 12pirkstu zarnas iekaisums (ku! Tev bija taisniba), gastrits, enerokolits, uretrits, disbakterioze, tievo zarnu iekaisums, zultspusla iekaisums, pat tadu sikumu kaa pedejaa laikaa radusas sapes muguras lejas dalaa uzradiija. Par uretritu - jau gadiem man ir sudzibas, tacu gan urologs, gan ginekologs vairakas reizes ir apliecinajusi, ka ar curasanu man viss ir vislabakaja kartibaa kaut es tacu juutu, ka nee...Par gremosanas problemam vispar vardu trukst - mokos jau 4 gadus. Gastroneteriologi tik smaida un izraksta antidepresantus.Par disbakteriozi - vairakkart ieminejos, ka man pasai ir aizdomas par to - tiku, maigi sakot, apklusinata, ka pec disbakteriozes slimnieces es galigi neizskatoties...
Un tagad viedie skeptiki, velos palugt jusu kometaru - kapec visus sos gadus, staigajot pie arstiem un izejot ntas analizes un proceduras (kobru, kolonoskopiju, USG), neviens arsts man nevareja noteikt sis diagnozes, bet si programma to uzradija lieliski (viss notika manu acu prieksa, un pati vareju redzet, kur iezimejas vajas, slimas vietas, jasaka tas biezi sakrita ar tam, kuras jutu sapes...)
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 17:30
Tikai rodas jautâjums , kas tâlâk to visu ârstçs - arî ðî programma?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 17:36
Nu ja visu to arî izârstçs, tad bûs bijusi taisnîba...
Mani vienreiz aizsûtîja uz asins analîzçm Linezerâ. Asinis pçtîja kompjûters un izdrukâja lapiòu ar iespçjamâm diagnozçm. Vot visas slimîbas nepateikðu, jo nepietika spçka lîdz galam izlasît, kaut kas no sçrijas : leikçmija, leikopçnija, leitralala. Gar acîm melns palika. A ja vçl bûtu noticçts un sâkts ârstçt....Paldies dievam, ârsts ne tikai tanî lapiòâ skatîjâs, bet arî uz mani.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 17:37
Otto, jaa,aizmirsu pieminet - pati programma baigas izfunktiere, kadus preperatus un cik ilgi man jalieto - atkariba no slimibas stadijas un vispar kopeja fona.... Si konkreta programma strada ar konkretiem produktiem (homeopatiskiem), dazas temas zemak jau te sieviete stastija, kaa arstejusi kruts vezi. Tie ir tie pasi produkti.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 17:40
Plants, tas ir pavisam kas cits. Tas, ka man ir sis kaites, es zinaju, jo sliktas passajutas del lasiju un mekleju daudz literaturas, ari arstu atbildes saja forumaa liecinaja, ka man ir sis slimibas. Ku! dazas temas zemak tacu ieminejas, ka vinam skiet, ka man ir 12 pirkstu zarnas problemas - tas vel nebiju bijusi uz so diagnostiku un seit jautaju tikai par ko liecina attiecigas sapes pec esanas...
To, ka man ir gastrits, ari zinu jau sen, jo vienkarsi jabut pilnigam idiotam, lai gadiem mocitos ar kadu problemu un nesaktu par to intereseties plasak. Nez kapec tikai nevienam gastroenteriologam es neintereseju...
Pie reizes varbut ari pasaki, kur veici to diagnostiku un cik tas izmaksaja. Paldies
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:09
Pasakums notiek Barona iela, pie palaco italia, bet pierakstisanas tur ir caur Korallu kluba konsultantiem - zvani uz Korallu klubu un uzjautaa. Es konsultanti atradu forumaa. Oktobrii vel maksa Ls20, bet sakot ar novembri bus Ls 25. Zales gan padargas, bet neko darit...
paldies.
vel - kas tas par korallu klubu un konsultantiem? vai nav taa Aija ar saviem jogurtiem?
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:16
Neee:))) Ta nav Aija:)Korallu klubs - ai, baigi gari jastasta, tas ir tads vispasaules medikju klubs - arstee tikai ar homeopatiskiem lidzekliem. Riga tas klubs atrodas Cesu ielaa. Ja ir nopietna interese, varu ieteikt savu konsultanti - loti forsa meitene.
Ja, varbut iesaki gan :) Ari adresiti, ludzu, ja iespejams. Pateicos


vse bolesni ot nervov, lið odin sifilis ot udovolstvija......
bez komentaariem.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:23
ieva. saule@navigator.lv

Tas ir vinas meils, bet sauc vinu Dzintra. Tiesam forsa. Klubaa ir ari pieejami dakteri - tikko ar vienu pa telefonu izrunajos.
Vision laikam ir noiets etaps- tagad super puper datorprogrammas :), kaadreiz ar visioniem meeginaaja cilveeciniem izdziit slakus un kompenseet neveseliigo uzturu, spiezot uz veseliigu dziivesveidu, nu dazus patiesi slimos soliija arii izaarsteet. Tagad ir sperts naakamajs solis, pierakstam cilveekam neesosas slimiibas, sstaastam vai cik nabadzinam slikti - 105 kaites, viena par otru sliktaaka. Naac, izaarsteesim, gadu padzersim lakstinus pa 30Ls nedeelaa, tad iesim atkal diagnostiku. Soreiz programma pasaka, vot to, to izaarsteejaam, bet ak tavu nelaimi, tagad cita kaite, pret ko citas zaaliites dzeramas.
Taa tas lohotrons turpinaas, kameer vai nu nauda beidzas vai cilveeks naak pie praata. Kaut kaa nav dzirdeets, ka kaadam Nobela preemija mediciina par diagnostikas programmas izveidi, kas noliek visas datortomograafijas utt., buutu pieskirta... Naivie... :(
P.S. Tas jau vien, ka peec tam vini arii zaales notirgo, liecina tikai par to, ka vini ir ieintereseeti atrast peec iespeejas vairaak visaadu slimiibu, kas buutu jaarstee. Un cilveekiem, kas paarlasiijusies med. literatuuru, labs "dzejnieks" sastaastiit var visu ko.
zâlîte
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:39
Kas to visu var izârstçt un cik naudas tam bûs vajadzîgs?? Man iestâtos finansu bankrots!
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:39
Ke, vini nemeklee, meklee si programma, arsts saja procesaa pat var nebut klat. Pirms manis bija kada meitene, mana pazinja, - vinai tika atrasta paris sikas kaites, un nekadi medikamenti netika izrakstiti.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:41
Zalite, un ko Tu man iesaki darit - turpinat nearstet? Vai ticet gastroenteriologiem, ka ar mani viss kartibaa? Savas veselibas labad esmu gatava ari bankrotet. Tikai zel, ka arstejoties ar tradicionalo medicinu jau esmu vairakus simtus izsviedusi vejaa.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:43
Ke, un vel - jau rakstiju, ka pirms tam programma nezin, kas man kais. Kapec tad ta neuzradija piemeram paaugstinatu asinsspiedienu, problemas ar redzi vai muskulaturu? Kapec uzradija tiesi sis kaites - kas man ir iedzimtas no teva un tiesam sagada daudz problemu ikdiena? Magjija?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:43
tad jau nabadzîte tu esi viena liela slimîba. kad visu to izârstçsi ar homeopâtijas lîdzekïiem, lûdzu padalies pieredzç. un vispâr, ko tad plaðâ un bagâtajâ pasaulç tomçr cilvçki turpina iet pie ârstiem, nevis pie datoriem?
zutis
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:51
Ðíiet ka tas aparâts ir kaut kas lîdzîgs ðim: http://www.qxciscio.com/
Kur i-netâ var palasît par to IMAGO?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 18:53
Esmu tomçr skeptiska.
Tik daudz kaiðu, brînums, ka vçl pie dzîvîbas ;)))
Un tagad maksâsi, maksâsi, maksâsi...
Tomçr no sirds novçlu, lai kïûsti vesela.
Kadrija, peec Tevis teiktaa izkalusaas, ka dators Tev ir melnaa kaste un tik gudrs, tik gudrs... Bet patiesiibaa datorprogrammas jau raksta cilveeki, un taa datora gudriiba nav nekas vairaak kaa programma, bet uzprogrammet var da jebko. Protams ir korelaacija starp slimiibu simptomiem un diagnozeem, nu vadam ieksaa simptomus piemetam mazliet klaat gadiijumu skaitlu generatoru, kas pieliek kaadu diagnozi klaat uz dullo, no plasaak izplatiitajaam slimiibaam un super - puper sisteema gatava. Ja veel ar to apietaas uz mutes nekritis speciaalists, kurs nospiezot paaris taustinu kombinaaciju var piemest klaat kaadu diagnozi, kas uzpeld no saskares ar pacientu, tad nu rezultaats ir taads, ka dziiva nauda naak, veel var noalgot kaadus paaris purnus, kas sad tad tur paraadaas un pazino visiem "slimajiem", ka nu ir veseli.
Taadu programmu var sarakstiit pat skolnieks, kas ir apguvis pamatus programmeesanaa, galvenais lai ir kas pastaasta mediciinas terminus...
Un tas loti atgaadina to pasu sisteemu, ko sauc par lohotronu, bija taads raidiijums "Kriminaalaa Krievija"... Taa lohotrona sisteema arii bija apmeeram tas pats tikai daudz primitiivaaks, vienkaarsa lotereja, kuraa dators bleediijaas izmantodams to ka cilveeki uzskata datoru parkautko paardabisku un dzelzaini logisku...
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:18
Ke, es ne par ko negalvoju, tikai stastu savu pieredzi, necensos nevienu parliecinat. Tikai - kur man deties, ja tradicionala medicina neko nav varejusi palidzet? Turklat apkart arvien vairak redzu cilvekus, kas tikusi uz pekam ar netradicionalas medicinas palidzibu.
Alstere - tas slimibas ir iedzimtas- turklat, mans tevs ar taam vel savos 65 ir pie dzivibas.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:21
Kapec cilveki veljoprojam izvelas tradicionalo medicinu? Tapec, ka vini domaa tapat kaa KE. Ir loti gruti atzit, ka tradicionala medicina strada ar novecojusam metodem. Tas atkarigs no cilveka elasticitates. Ja es nedomatu savadak, turpinatu iet pie gastroenteriologiem un ceret, ka mani izrarstes. Vai vismaz uzstadis kadu diagnozi.

Jautajums Ke - tad ka Tu izskaidro to, ko rakstiju temas pieteikumaa? Kapec visus sos gadus, staigajot pie arstiem un izejot ntas analizes un proceduras (kobru, kolonoskopiju, USG), neviens arsts man nevareja noteikt sis diagnozes, bet si programma to uzradija?
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:26
Turklat tradicionalas medicinas arsti tacu redzeja, ka staigaju uzputusies ka grutniece, ka man sausmigi sap, kad uzspiez piemeram uz vedera dazas vietas, ka man mele balta, ka nak atraugas...Nebiju nekada paranoike, kas pati izdomajusi savas kaites un nak terorizet medikus. Es patiesam reali cietu - pat dabuju aiziet no darba, jo veselibas del nevareju tik ilgi nosedet. Gaju gan pie Mezeckas, gan velak pie Danilana, katrs runaja pavisam ko citu, beigas vel sajutos vainiga, ka pati sev izdomaju slimibas un trauceju arstus ik pa paris menesiem...
Pçc kâdiem principiem tas IMAGO vispâr darbojas?
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:31
Gus, pamekle internetaa, jabut.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:41
Vai tieshaam taa ir mediciina? Ja pat aarsta klaatbuutne nav vajadziiga!:/

Man kaa netradicionaalaas mediciinas piekriteejai shkjiet mazliet panaivi "jebko-kautko" saukt par netradicinaalo mediciinu!
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 19:46
to Kadrija
Es tieðâm nezinu ðîs metodes bûtîbu. Bet cik noprotu no teksta, tad datorâ tiek ievadîti kâdi parametri, programma tos apstrâdâ un piedâvâ slimîbu versijas. Ja tas ir tâ, tad tâdai idejai jau bârda izaugusi. N-tie programmçtâji par ðâdâm haltûriòâm naudiòas saòçmuði. Gaisa pilis celtas. Nevar cilvçka organismu pielîdzinât viennozîmîgai sistçmai.
Taèu, ja tas Tev patîk un izklaidç... Galvenais esot ticîba. Tici, un viss bûs kârtîbâ.
Tas ir viss ko es varçju atrast:

1) http://www.tn.by/med_e.asp

(skatît - The hardware-software complex "Oberon", "Aurum")

2) http://www.google.lv/search?q=cache:ibnizHVjDxAJ:www.virtualmagazin.kirov.ru/immedius_eng.htm+%22IMAGO+diagnostics%22&hl=lv

(reâlais serveris nestrâdâ)

- tas ir kaut kâds mistisks krievu raþots veríis, darbîbas principi nav nekur minçti. Toè izskatâs ka lohotrons.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 25?
Ziņa: