padalishos par IMAGO diagnostiku

Aizsāka Kadrija 

Baltkriievija. Raþotâja kontaktinformâcija:

19 Levkova Str., 220007 Minsk
The Republic of Belarus
Tel/fax: (017) 2217740, 2190745, 2131982, 2190515, 2271940
ATS of the Council of Ministers

Email: fw@tn.by
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 20:45
Dusma:) Nu nevajag tik burtiski uztvert. Arsta klatbutne protams ir vajadziga, bet kamer programma tevi teste, arsts var ari nebut klat. Arsta pieslegsanas ir vajadziga, kad vajadzigs izskaidrot, kas par diagnozi uzstadita un ka jaarstejas.
Gus, ar Baltkrieviju gan tam nav nekada sakara.

Dosu paris piemerus. Pirms paris menesiem saluza mans datora kresls, un aiz slinkuma vel joprojam neesmu nopirkusi jaunu, bet sezu uz pacieta virtuves kresla. Pirms menesa saku just, ka ilgstosi sezot, sak sapet muguras lejas dala, un es protams, nojautu, kas tam pie vainas. Saja programma taa ari iezimejas kaa problemu vieta, un arsts uzreiz pajautaja - vai jums nesap muguras apakseja dala? Saku - sap gan. Vins kaut ko tur papetija uz datora un atbildeja,lai nesatraucoties, jo sis sapes izraisijis kaut kas no arpuses nevis iekspuses - vai nu nepareiza sedesanas poza vai nepareizi vingrojumi. Kad pastastiju par kreslu, vins teica, ka tas noteikti ir no taa.Tagad paskaidrojiet, kaa programma vareja uzminet, ka man ir sis sapes, ja pirms tam neko arstam par to nebiju minejusi.
Otrs - man ir gadus ilga problema - loti biezi jacuraa. Tacu dzeru es loti maz - tiesi aiz sis problemas, jo tiklidz padzeros taa ik pec 10 min. gribas curat. Ieprieks arstam neko neteicu, tacu programma to uzradija! Arsts ta ari pajautaja - jums nav sajuta, ka jus vairak izcurajat, neka izdzerat?Tiesam - sis sajuta man ir jau vairakus gadus! Pasakiet, kaa programma (vai arsts????) to vareja uzminet? Un kapec arsts man nepajautaja neko nepareizu?
Vienkarsi izkaidrojiet man, es neesmu ar medicinu saistits cilveks, tapec gluzi vienkarsi interesejos, pat ja taa ir kada magjija... (hmmmmm....no otras puses - saka jau, ka autovaditaja tiesibas ari visvieglak esot nolikt tiem, kuriem ar automasinas vadisanu ieprieks nav bijusi nekada saskare;)
Kadrija, gribi teikt ka tas ir kâds cits IMAGO? Maz ticams. Vai arî tev ir zinâma kâda konkrçta informâcija?

Anyway, bet tas ka tev to visu uzrâdîja, tieðâm ir ïoti interesanti!
wumene
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 21:07
Man vislabak patika teikums , ka arsts nemaz nav vajadzigs, visu izlemj kaste varda: dators. :-))
Atljaujiet pasmaidiit.
Pat tik gudrai aparaturai ka magnet rezonanse, vajadzigs arsts - diagnosts, kas to rezultatus nolasa un interpretee.

Vispar skumji, ka 21. gadsimtaa ir tik.. ,piedodiet, STULBI cilveeki. Bet nu ko: ir aitas, ir cirpeeji.Taa tam buus buut.

PILNIBA piekriitu 'ke" viedoklim.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 21:09
Wumene, ka butu ja tu izlasitu velreiz un ta rupigak?? Ja slinkums visu lasit, tad varbut vismaz manu ieprieksejo komentaru?

Bus jau labi:))
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 21:13
Gus, man ir si informacija, tacu sobrid man tas nav klat.
Ja Tevi interese, izmanto to email, ko uzradiju augstak - ta meitene tev visu pastastis.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 21:18
http://www.medline.lv/html/shodien/prese.php?id=949


Gu, pamegini seit paskatities.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 21:23
Kadrija, lai Tev veicas! Jacer, ka Tev pietiks veselais saprats ar nopietnam veselibas problemam tomeer griezties pie ARSTIEM.

Kaites, milja, ir KATRAM cilvekam un to, ka Tev pateica diagnozi (apshaubu gan taas pareiziibu) veel nenoziimee, ka Tevi izaarstees. Man gribeetos dzirdeet Tavu stastijumu, kad busi padzerusi taas briinumzaales.

Un klau, varbuut apgaismo muus, tieshi kaadus brinumlidzekljus Tev izrakstija?

Arii es arsteejos pie Mezeckas, mani gan vinja saremonteeja un juutos tagad OK.
Tekstâ ir "IMAGO – AURUM" - tas ir tas pats Baltkrievu aparâts.

"Ðî ârkârtîgi jutîgâ sistçma spçj noíert un atðifrçt organisma slimo un veselo ðûnu raidîtos signâlus" :)
to:Kadrija

Lûdzu pasaki, kurâ vietâ notiek ðî diagnostika???Telefons,kur jâzvana,lai pierakstîtos, un pastâsti lûdzu kâ tas notiek?
OK, vçl jau ir pâragri izdarît secinâjumus, interesanti bûtu vçl dzirdçt kâdas atsauksmes.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 22:31
===========Otto, jaa,aizmirsu pieminet - pati programma baigas izfunktiere, kadus preperatus un cik ilgi man jalieto - atkariba no slimibas stadijas un vispar kopeja fona..
===============

Izklausaas komiski, lai neteiktu vairaak. Ka gan datorprogramma var zinaat kaa reagjees konkreetaa cilveeka organisms???
mamma
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 22:47
Es izgaaju Folla diagnostiku un tur katru zaali vai tableti vareeja paarbaudiit,vai der manam organismam-savienoja tur visaadus vadinjus,un viss par mani bija skaidrs.Tikai vinji palika ljoti nepamierinaati,ka nenopirku neko no vitamiiniem,ko bija man ieteikushi.Man vienkaarshi,nauda pietruukaas...:)
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
21.10.2004 23:00
mamma,
kur Tu gaaji to diagnostiku???Man godigi sakot ,visu shito lasot, radaas baiga veeleeshanaas to briinummetodi izmeegjinaat.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 12:48
Visu zarnu iekaisums. Pie tam iedzimts. No teeva.
Jaa...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 13:57
Bet tçvs ta vçl dzîvs, paldies dievam. Tak jau ar tâm kaitçm var sadzîvot.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 14:30
Kraapnieciiba jau vien ir.Gudraak tas viss izpildiits kaa Folla diagnostikaa bet tik un taa shmaukshana.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 14:44
Man draudzenei maate ar Folla diagnostiku nodarbojaas. Nu i shamai izpeetiija saderiibu ar uztuproduktiem- daarzenji un maize nedereeja, toties bulcinjas ar shampanieti gan. Draudzenei patika taads sleedziens :-)
Nu nez, variet jau but skeptiski, bet man ar so metodi atklaja endometriozi. 15 gadus mocijos ar sapigam menesreizem, ginekologe tik izrakstija hormonus un teica, ka pec pirmajam dzemdibam viss nokartosoties. Uz so diagnostiku mani aizvilka koleege. Apsedos kresla, teicu - man nav nekadu sudzibu, vienkarsi parbaudiet mani. Ar sapigajam menesreizem jau biju samierinajusies un nemaz neiedomajos, ka taa varetu but sudziba.
Diagnoze uzradija endometriozi. Pirmo reizi kaut ko tadu dzirdeju. Atteicos lietot sos produktus, jo vispirms gribeju parunaties ar ginekologi. Gaju pie vinas ar jautajumu - ko tas nozime? kapec jus man nevarejat to atklat? Izradijas, ka so slimibu tradicionala medicina atklaj tikai ar kirurgisku iejauksanos, ne kaa citadi, un arste atbildeja - nu, bet padomajiet, tikai tapec,ka jums ir sapigas menesreizes, es tacu nevareju jus sutit uz operaciju!!!MJaaa...Nezinu, kam taisniba. Pirms gada mani izopereja, un endometrioze patiesam bija un diezgan ielaista. Tagad jutos loti labi. Ari tajaas dienas.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 18:39
Womene, special for you - parkopeju savu teikto velreiz, ja tomer gruti tev izlasit -

Par uretritu - jau gadiem man ir sudzibas, tacu gan urologs, gan ginekologs vairakas reizes ir apliecinajusi, ka ar curasanu man viss ir vislabakaja kartibaa kaut es tacu juutu, ka nee...Par gremosanas problemam vispar vardu trukst - mokos jau 4 gadus. Gastroneteriologi tik smaida un izraksta antidepresantus.Par disbakteriozi - vairakkart ieminejos, ka man pasai ir aizdomas par to - tiku, maigi sakot, apklusinata, ka pec disbakteriozes slimnieces es galigi neizskatoties...
Un tagad viedie skeptiki, velos palugt jusu kometaru - kapec visus sos gadus, staigajot pie arstiem un izejot ntas analizes un proceduras (kobru, kolonoskopiju, USG), neviens arsts man nevareja noteikt sis diagnozes...

Tagad beidzot pieleca? Es STAIGAJU pie arstiem atsperusies 4 gadus, reizem pat raudiens naca, ka vel joprojam ticu un ceru... . Neviens neko nevareja pateikt. Teica - nekas traks nav, viss normas robezaas, jaa, veders jums loti pieputies, bet daziem taa medz but, neliels gastritins varbut - ediet jogurtinus , biezpieninu, padzeriet vitaminus, gan jau bus labi.... utt.
Bet cilveks tacu jut, kaa vins jutas, jut, ka tas nav vis kaut kadas parejosas kaprizes, bet realas problemas.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 18:47
tas jaukâkais ir - nav diagnosticçta neviena REÂLA slimîba, kuru varçtu kaut kâ taustâmi, apskatâmi, analîzçjot pierâdît, lîdz ar to arî ârstçðanas rezultâtus pârbaudît.
Viss tas, ko jums diagnosticçja, ir uzskaitâms jebkuram cilvçkam , kas vecâks par 25 gadiem un atnâcis pie ârsta.
Klasisks piemçrs vecam teicienam - raksti vismaz 10 diagnozes, tad jau bûs labi, tikai ðoreiz caur modernu vadiòu pielikðanu, kâds vecs gudrs terapeits bûtu jums to paðu diagnosticçjis :)
Gadus 8 atpakaï tieði to paðu darîja skatoties acîs (iridodiagnostika), pieïauju, ka pat tie paði ârsti.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 18:55
Otto, ari manas draudzenes ir izgajusas sis diagnostikas, ari mamma. Cik atceros, nevienai no vinam nebija sadas diagnozes. Pec tevis teiktaa, sanak, ka jebkuram pec 25 gadiem ir gan zultspusla iekaisums, gan uretrits, gan enterokolits utt? Paskaidrosi konkretak?
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 18:59
Ok, jautasu taa - Tavuprat, ja esi tik zinoss, par ko liecina, kunga dedzinasana, nemitiga spiediena sajuta visaa vederaa, ediena naksana atpakal mutee, vedersapes 3 stundas pec esanas, vedera uzpusanas vakaraa, sapes labaja paribee, sapes zarnaas (apakseja vedera dalaa), spiediena sajuta kaklaa....Tu gribi sacit, ka pec gadiem 25 tas ir normali? Tad zini, ko es teiksu - man skiet, ka gan Danilans, gan Mezecka domaja tapat...Tacu mani nekas neparliecinas, ka taa justies musdienas ir normali. Es uzskatu, ka man ir tiesibas dzivot normalu dzivi, bez sapem un nemitigas vergosanas savam veselibas problemam.
Kadrij - ja Tu neizrastesies ar sim homeopatiskajam zalem, dodies ciemos pie otto. Domaju, jums butu interesanta saruna:)
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 19:21
Ja otto, ir vederdakteris, tad - pie gastroenteriologiem vairs neiesu. Kapec man jarij kobra (Ls 50 ARSaa), jaizcies kolonoskopijas mokas (arpratigas sapes lidz pat gibsanai par Ls45), lai pec tam man pateiktu - sorry, jums viss ir normas robezas???? Plus vel bezjedzigi antidepresanti Cipralex (Ls20), miega zales (nez kapec, jo ar gulesanu nekad nav bijusas problemas) un daudzi citi preperati, no kuriem man nebija ne silts ne auksts. Danilans vel pec visam sim mokam (ko man nozimeja Mezecka) pateica, ka vins nu nekad man nebutu licis sis mokas izciest, jo sim proceduram tapat neesot nekadas jegas mana gadijumaa...Un tik gruda man ieksa kimiju. Vee....
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 19:25
GUDRS ârsts apmçram pçc 5 minûðu sarunas saprot, kas par lietu pat no daþiem teikumiem kamçr pieliek vadiòus.
Ja vçl pastâstîsiet, ka pçdçjo 4 gadu laikâ nepârtraukti esat staigâjusi pie urologa, terapeita, neirologa, vertebrologa un nekâdu rezultâtu (pat nenosaucoet savas sûdzîbas), tad viòam ir par 100 % skaidrs, ka jums nav nekâdu nopietnu slimîbu (akmeòu audzçju, èûlu, disku trûèu u.t.t. jo esat labi izmeklçta) un par kâdâm sfçrâm ir problçmas.
ârsts jums ir nosaucis visas orgânu grupas izòemot - galvu (nedod dievs pateikt ka jums problçma galvâ aizmuksiet prom) , plauðas, bet jûs nepûtât neelsât, neklepojât, pçc tabakas nesmarþojât , arî sirdi nav piesaucis- droði vien neesat resna, lûpas nav zilas, aizdusas nebija, nopietnu locîtavu defektu nebija - ienâcât taisna bez spieía.
Paliek pâri - þults pûðïa iekaisums - der visiem un nav pierâdâms, urînkanâla iekaisums - visâm sievietçm kaut kas kâdreiz tur apakðâ ir traucçjis un kuram tad nav problçmas ar muguru.
Procedûras laikâ viòð mierîgi varçja spçlçt kârtis un pateikt visu to paðu.
Medicînas studenti kâdreiz spçlçjas - tikai apskatot cilvçku , neuzdodot nevienu medicînisku jautâjumu, mçìina noteikt diagnozes, precizitâte ap 60 % studentiem !!!!!
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 19:58
Kadrija

Vai ðim brînumlîdzeklim, kas pçc nostâstiem vairâk lîdzinâs nâkotnes tehnisko iespçju brînumam, ir arî kâds sertifikâts, kas apliecinâtu ðîs iekârtas "nekaitîgumu" ?

Cik sen tiek izmantota ðî diagnostikas metode?

Cik izârstçto?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
22.10.2004 21:29
Absolûti piekrîtu otto.
Pieredzçjis ârsts, vai ârsts, kas speciâli pievçrð tam uzmanîbu, pçc daudzâm pazîmçm, var noteikt ar ko cilvçks varçtu sirgt. Organisms pats signalizç, kas tam par vainâm, jâprot tik sadzirdçt. Rodas jautâjums, kâ tad diagnozes noteica mûsu vecmâmiòu ârsti?
Ja tie speèuki ir tik progresîvi, ko ta nepretendç uz Nobeïa prçmiju? Diagnozes noteikðana- panâkumu íîla....
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
23.10.2004 15:42
Bet tas tacu ir lieliski! Ja arsts spej noteikt, kas man par vainu, vienkarsi mani apskatot:) Cepuri nosta tada daktera prieksaa:) ne Danilans ne Mezcecka gan nevareja - katrs apgalvoja kaut ko citu un viens otru apstrideja.

Pirms dagnostikas arsts mani neizjautaja, pajautaja vai ir sudzibas, es atbildeju, ka vienkarsi velos zinat savu veselibas stavokli. Un viss.Neteicu, ka esmu bijusi pie kaut kadiem arsttiem, un vins ari ipasi neuzmacas ar jautajumiem.
Divaini, Danilans teica, ka pec disbakteriozes slimnieces es neizskatoties, bet sis arsts apgalvoja, ka taa ir...Interesanti - kadas ir gastro slimnieku arejas pazimes?

Un vel - ko sakat par Sisi stastu?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
24.10.2004 14:50
Tu kautko nesaprati no manis stâstîtâ - ârsts nevis tev kautko diagnosticçja, bet sastâstîja nekaitîgas , nepierâdâmas diagnozes par tçmu, kas tev apmçram traucç.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 13?
Ziņa: