padalishos par IMAGO diagnostiku

Aizsāka Kadrija 

Zel, ka tomer neviens nespeja atbildet uz autores, manuprat, logiskajiem jautajumiem...Mani tie loti ieintereseja! Un neviens nepakomenteja ari sisi stastu...
Esmu dzirdejusi, ka si diagnostika ir daudziem palidzejusi, bet laikam sis nav istais saits, kur to apspriest.
padoms
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
30.10.2004 17:17
Ir tuukstoshiem cilveeku paarbaudiits un droshs veids , kaa uzlabot savu veseliibu.Tas neprasa ne naudu, ne liekus uztraukumus. Paliidz absoluuti visaam slimiibaam. Tas ir Dievgalda sakraments bazniicaa, ko cilveeks var sanjemt ik sveetdienu. Veel labaak, ja to apvieno ar greeksuudzi. To saku arii peec savas pieredzes, jo staigaadama pie aarstiem un uz dazhaadiem moderniem izmekleejumiem, nonaacu izmisumaa, jo aarstu apstiprinaataas diagnozes ljautu man dziivot veel tikai gadus piecus. Tagad man atliek tikai pasmaidiit par pieredzeeto.
Bernadeta
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
30.10.2004 18:20
Òemot vçrâ, ka liela daïa slimîbu ceïas uz nervu pamata, un vismaz daïa autores aprakstîto sajûtu rodas tâpçc, ka viòa jûta (znaèit nervi), tad jau tomçr nav brînums, ka dakteri saka, ka fiziski nav nekâ. Man arî uz nervu pamata ir sâpçjis vairogdziedzeris, da aizgâju pie ìimenes ârstes un paºgâja tâdâ paðâ vîzç:) Uz nervu pamata arî uz tualeti gribas bieþâk, to es esmu pati pârbaudîjusi, un uz nervu pamata man, piemçram, strieko vçders tâ ka prieks. Aber tâpçc neuzskatu, ka man kaut kas nopietni kaið:) Tîri intereses pçc varçtu aizvilkties painteresçties, kâdas man tâs slimîbas, tikai anudu negribas maksât, un arî dakterçties negrasos. Visnotaï labi dzîvoju paðreizçjâ neârstçtâ stâvoklî. Ech...
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
30.10.2004 18:33
Bernadeta
Akuraat mana nostaaja shajaa jautienaa.Prieksh kam man mekleet kaites ja man ir labi.Bet ja kaut kas nav labi tad jaaizveertee vai ir jeega iet pie aarsta.Jo vairums probleemu kas mani piemeklee ir tiirie siikumi un mees ar dakteri tikai viens otram sachakareesim praatu.Tjipa davai vispaariigaas analiizes uztaisiisim varbuut kaut ko interesantu atradiisim u.t.t.
Kadrija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
30.10.2004 21:15
Pie arstiem gaju tapec, ka man nebija labi. Ja, sakuma to norakstiju uz stresu, kas bija pamatigs (darbaa). No darba aizgaju, saku mierigu majas dzivi, bet nekas nemainijas - sapes, ediena skriesana atpakal mute, vedera uzpusanas utt. bija manas ikdienas pavadones. Nezinu, var jau but, ka pareizak ir ar sim mokam samierinaties, mierinot sevi, ka visiem mums kadas kaites, es tomer izlemu uzzinat, kas man kais.

Un velreiz - pirms diagnostikas arstam par savam sudzibam nestastiju. Vienigi mineju, ka zems asinsspiediens laikam...

Ku! Tu tacu pats man nesen atbildeji, ka sapes 3h pec esanas vedera vidusdala liecina par 12 pirkstu zarnu...Manai masai starp citu ta ir opereta...Biju diezgan nepatikami parsteigta, kad IMAGO arsts man pajautaja, vai man ar so 12 pirkstu zarnu kadreiz bijusas problemas....Tagad zinu, ka ir - vaina esot taja vieta, kur kungis pariet 12 pirkstu zarnaa.
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
30.10.2004 21:23
Kadrija
Nu tev jau tas simptoms taads klasisks bija taa kaa es briinos ka aarsti neko neteica un neko nedarija.Ar sho simptomu jau pietiek lai saaktu aarsteeshanu jo praktiski nekaadas citas izmekleeshanas metodes neko tur neuzraada.
Bet par dieetu runaajot es neko iipashu tev neesmu atradis iznjemot noraadi ka taa ir taada pati kaa kungja chuulas gadiijumaa.
Tev meitin viss nav maajaa! Tu drosi vien esi no laukiem, citaadi tu zinaatu, ka kompjuteraa var ievadiit jebkuru programmu, un 25 ls katram noderees patreiz Riga tas ir topaa un kraapnieki tik baaz naudu kabataas, tiesi no taadaam letticigaam kaa tu, ja nu vieniigi tu neestraadaa so jaunizcepto kaspirovsku labaa.
Jaa, ance,divaini tik tas, ka tas programmas sakrit ar patieso situaciju...
Bernadeta
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
01.11.2004 13:41
Dators sakrît ar patieso situâciju? Teiksim kâ ir - takðu nezinam mçs to patieso situâciju:PPPP
Kadrija, pie tam varu teikt, ka tas arî ir samçrâ zinâms, ka vçders ir viena no sfçrâm, kas ïoti cieð "nervu dçï". Aber nevajag tikai uz stresu darbâ visu nogâst. visticamâk ir tâ, ka psiholoìiskâ problçma slçpjas kaut kur stipri dziïâk. Bet tas taèu netraucç ârstçt fiziskos simptomus kaut vai lîdz mûþa galam... Ja gribi ârstçties fiziski - takð dari to, neviens Tev neliedz, tikai man ðíiet, ka prâtîgâk varçtu bût domât par savâm sajûtâm (ne tikai stresu), iespçjams, ka rezultâts bûs produktîvâks.
Bernadeta
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
01.11.2004 13:43
KU!

Par Tâm tipa analîzîtçm... Zini, humors man reiz gadîjâs. Gribçju simulçt diagnozi, da nu tâ daktere aizsûtîja mani uz kardiogrammu (savu mûþu tâda nav taisîta). Beigâs atklâjâs gan kaut ka'da sirds îpatnîba.... Ja nebûtu gribçjusi âkstîties, vçl vismaz kâdu laiku par to nebûtu es zinâjusi:D
Metodei nav nekâdas vainas, ticiet man. Es kâdu laiku atpakaï izpçtiju visu informâciju par ðo metodi. Viòa tieðâm var noteikt diagnozi pat lîdz asins analîzei, tikai no informâcijas, ko saòem no ðûnas. Arî zâïu un homeopâtiskie preperâti, kas ir zâïu katalogâ ir ievadîti programmâ. Tâdçï programma spçj dot konkrçtas rekomendâcijas.
Problçma rodas kad ar ðîm programmâm sâk strâdât konkrçtas kompânijas izplatîtâji. Tad tiek rekomendçti tikai ðîs kompânijas preparâti. Tâs jau ir konkrçtas izmaiòas programmçðanâ.
Vispâr uzskatu, ka ðai programmai vajadzçtu bût katra ìimenes ârsta îpaðumâ. Tikai ïoti dârga.

Junjo - ok, bet kadas zales tad lai arsts piemero, stradajot ar so metodi? Cik saprotu, sis metodes filosofija ir - nekadus kimiskus medikamentus, nekadus tur E un tamlidzigas piedevas utt.
Ok, mana gadijuma - pec diagnostikas izopereju to endometriozi, tacu kaa piemeram arstet gastritu?
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
01.11.2004 14:28
junjo

padalies, kur peetiiji informaaciju par sho metodi?

Man nav raksturiiga tendence noliegt visu, ko nezinu, bet sho- nosaka asinsanaliizi peec informaacijas, ko sanjem no shuunas... no kuras shuunas?...skan shaubiigi...
Nu ko lai saka... Jociigiei ir tie, kas iedomaajas, ka ar kaut kaada aparaata paliidziibu var nolasiit, ko suunas suuta. Laikam juus nevarat aptvert cik patiesiibaa visa siis suunu kiimijas un fizikas paraadiibas ir kompliceetas.
Lai radiitu sodien jau pierastaas magnetiskas rezonanses iekaartas, simtiem, tuukstosiem cilveeku (protams galvenaa ideja un Nobela preemija par so atklaajumu pieder vienam cilveekam) saakumaa izstraadaaja teoreetisko baazi, peec tam nosliipeeja tehnologijas, lai to vareetu realizeet dziivee. Un taa fizika, kas tur notiek nav nevienam nosleepums, nosleepums ir iekaartu tehniskaa realizaacija, jebkurs cilveeks kam tas interesee par magneetiskaas rez. fizikaalo pusi var uzzinaat no A liidz Z.
Ar to es gribu teikt, ka jebkuru tehnologisko sasniegumu pamats ir zinaatne un pirms ir iespeejams tehniski realizeet kaadu ideju, zinaatnes aprindaas tas jau ir izmalts daudzus gadus, pat gadu desmitus. Un saada suunu informaacijas nolasiisanas iespeeja, buutu pietiekami interesanta, lai taa tiktu publiceeta un paviideetu arii kaut vai zinaatnes sasniegumu slejaas. Un nekad nenotiks taa, kaa filmaas, ka kaads seedees pagrabaa un uzbuuvees, teiksim, teleportu. Bez tam katras jaunas idejas iistenosanai muusdienaas ir nepieciesama loti liela nauda un nevar firmele bez milziigiem finansiaaliem ieguldiijumiem un milzu laboratorijaam sasniegt kaut ko taadu. Taa kaa esmu daudz maz reaali domaajos cilveeks, tad apkopojot faktus nekas vairaak kaa sarlataani tas kantoris nav. Nelaujiet tak sevi mulkot!
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
01.11.2004 18:33
ke
Virtuaals rokasspiediens no manis.
Mani gan neviens nemulkoja, vien - mana ginekologe, kas pec tam atzinas, ka nojauta jau bijusi, tikai domajusi, ka nav seviski rentabli (vinas teiciens) sutit mani uz operaciju tikai del sapigam menesreizem.

Si diagnostika neko nerunaja par to, kas ir renatbli un kas ne. Pateica diagnozi un es ar to kaiti tiku galaa. Ja nebutu tur aizgajusi, vel tagad mocitos un ladetos par suro sieviesu likteni reizi menesii.
Paldies, KE!Straadaaju privaat praksee un man blakus tiesi notiek si taa saucamaa diagnostika, nevaru vien noskatities kaa tantuki stripaam vien tur dodas, Padomaaju kaada tomer pasaule ir diivaine, masinai vai sanitaarei pieciiti buutu zeel atdot par dibenma noslauciisanu, uzreiz kliegtu kas taa par kukulnemsanu...Seit pasi no briivas gribas vienkaarsi atdod savu suuri gruuti pelniito.Bagaatie tur neiet, viniem ir labi gimenes aarsti kuri var uzklausiit pacientu pietiekosi ilgi, lai cilveeks visu izrunaa, kas uz sirds,ne jau vienmeer diagnoze vajadziiga.Sei galvenaa nav diagnoz, bet lai tu uzkeries un taalaak eediisi UB jo taapeec jau siis firmas ir lai kaadam tos produktus izbarotu, un ticietman vini nemaz nav tiknevainiigi, sie produkti...
Ance, atnem jums pacientus ja?
Diagnostika tiesjaam ir fantastiska, pati esmu to izgaajusi. Visiem cilveekiem, kuriem esmu ieteikusi sjo diagnostiku, veelaak man ir pateikusji paldies. Par diagnostiku var palasiit www.aur-um.ru, veel var izlasiit "Praktiskais latvietis" 07.04.2003. Noveelu Jums visiem veiksmi! :))))
sance
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
03.11.2004 14:45
Miiljie cilveeki! Es zinu veselu rindu izplatiitaaju firmu, kuraam ir folla, imago un visaadas programma un viens aarsts man teica taa: vai tad tu nesaproti, ka pie taadas programmas var "pievilkt" jebkuras firmas programmu- Vision, koralljus utt.Bet korallji nav nekaadi aarsti, bet kad tajaa staajas jebkura tantinja, naakat tik iekshaa.parastais MLM variants.
likvors
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
03.11.2004 14:56
Aija par kuru te peraties un runajat, piedaavaa loti kvalitativus un efektigus vitaminus un mineralvielas! Pirms aprejat, parliecinieties pashi. Sos produktus lieto loti daudzi cilveeki, ari es un mani darbabiedri, studenti, biznesa cilveki, kas nemaz nav stulbaki par jums te.

Tad kur ir problema galu gala - pasaa programmaa vai produktos, ko pec tam izraksta? Kapec neviens nespej atbildet uz jautajumiem, ko uzdevu es, autore u.c. Respektivi - ka programma var uzminet sis kaites, piemeram, manu endometriozi un kaa autoire stastija - muguras sapes, kas vinai radusas no nepareizas sedesanas...
Un vel - ka tas var but, ka Folla diagnostikas rezultati saskan ar Imago, ja tiek veikti dazadas iestades.

Un kas galu galaa ir tas Folls? Ari krapnieciba? Mana draudzene piemeram ar Follu atklaja kautkadu bakteriju vedera, kas bija pamatigi sabojajusi vinas sejas izskatu un izrasteja to 3 menesu laika ar homeopatiskajiem lidzekliem...Kaut ieprieks veselu gadu staigaja pie dermatologiem, gastroenterilogiem, kas neko nespeja atrast...
Likvor - ja nav noslepums, kas tie ir?
Tur jau taa lieta, ka taas atklaataas diagnozes ir taadas saubiigas. Un kaa juus zinaat ka imago uzraadiitaa diagnoze 100% jums ir, kaa juus to paarbaudiijaat? Tas taapeec, ka tie jums sapuudereejusi smadzenes un juus ticat viniem uz vaarda. Gribu redzeet kaa kaadam nopietni slimam civeekam, tas imago pateiks, teiksim, kur, cik liels un kaads audzeejs lokalizeets tai un tai vietaa. A to te tik mugurinas no nepareizas seedeesanas, taads neriktiigs bacils veederaa, saads veel sazinu kur. Labi es ir runaajis, vairaak neturpinaasu, katram sava probleema kur naudu likt...
Personigi mani neviens nepudereja, vienkarsi pateica, ka izskatas pec ielaistas endometriozes. Un viss. Cik zinu, sie arsti neuzspiez savu produktu lietosanu, tikai piedava, un mana gadijuma atzina, ka isti nav ko piedavat un ieteica griezties pie operejosas ginekologes. Zinu loti daudzus cilvekus, kas ar so diagnozi rokas iet pie saviem arstiem un arstejas ar medikamentiem.
Augstâkâs izglîtibas neglâbs......Ja ir brînumdiagnostikas metodes- kâdçï tâm nav pasaules atzinîba, Nobela prçmija.....?Ak tu dumjâ , slaucamâ tauta....
ksija
Re: padalishos par IMAGO diagnostiku
04.11.2004 13:06
to Sise. Lûdzu pasaki pie kâ biju tu, varbût arî kâdas koordinâtes un cenu. Jo arî mani ði problçma nomoka no laika gala.
Zviedrijaa, par taadu apparaatu nekad nekass nav dzirdeets! Par shaadu atklaajumu patiesham vajadzeeja iedot nobelju preemiiju! Kaapeec jau nav iedota?
Un ja uzturubagaatinaataaji var izaarsteet nopietnas slimiibas, veezi utt, kaapeec mums vajag tradicionaalo mediciinu un zaales?
Ja shii briinumdiagnostika darbojas, un uzturubagaatinaataaji var izaarsteet visas kaites, kaapeec mums tad vel pastaava taada iekaarta kaa slimniicas? Kaapeec visi aarsti nav bezdarbnieki?

Leetticiigaa, slaucamaa tauta.....
Vai taa vareet buut shaada iekaarta?
http://www.healthwatcher.net/Quackerywatch/QXCI/


Vispaar ir veerts apskatiit:
http://www.healthwatcher.net/
Vienkaarsi apbrinojami!!!!!!!!!!! Itkaa mees dziivotu Afrikaa un muus vareetu nopirkt ar stikla krelliiteem.Es pielauju ka seit ir daudz jaunu cilveeku un tomeer tik leetticiigi.Jebkuram medikim ir zinaamas speejas pateikt, kas kais pacientam peec daudzaam paziimeem, peec taa kaa kustaas kaa runaa, peec sejas , peec sarunas, kuraa pats izstaasta kas uz sirds pavisam nemanaami.Un galvenokkaart tur iet cilveeki, kuri grib dzirdeet, ka vini ir slimi.Jaa..atvainojiet oponenti, taa nu tas ir...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 21?
Ziņa: