bērnam izkrīt mati

Aizsāka mince1987 

bērnam izkrīt mati
27.03.2017 14:16
Labdien! Man bērnam (7gadi) izkrīt mati. VC4 dakteri uzlika diagnozi http://hairandscalptreatment.eu/service/alopecia-areata-jeb-pereklveida-matu-izkrisana//. Vai pāriet? Ko man gaidīt? Kas ir predisponējošais gēns? Vai man jāuztraucas? Tā jau uz nerviem šī visa dēļ... Ļoti uztaucos par meitiņu.
Labdien!
ļoti labi jautājumi....bet,vai pareizāk nebūtu tos jautāt ārstējošam dakterim?

uz jautājumu vai jāuztraucas es varu gudri atbildēt-tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no Jums pašas.Pirmajā variantā Jūs varat uztraukties,uzvilkt pati sevi,krist panikā,ārdīties un darīt vēl simtiem visādu absurdu lietu...bet jēga no tā?
Otrajā variantā Jūs varat pieņemt situāciju tādu kāda tā ir,bez uztraukšanās un meklēt vislabāko izeju no tās ......jo uztraukšanās pēc būtības jau neko nemaina..

Lai Veselība Jūsu bērnam!
Re: bērnam izkrīt mati
27.03.2017 18:58
Tur ir jāmeklē iemesli. To ir tik daudz,ka saņemot informāciju, kas ietver sevī dažas frāzes nav iespējams.
Ja mājās ir kaķi vai suņi,tad var domāt par sēnīšu slimību.Tautā sauktu par kailēdi vai cirpējēde. Saindēšanās ar smagiem metāliem ( dzīvsudrabs, arsēns u.c.)Vai nav bijusi saskarsme ar starojumu . Kā jau teica kolēģe augstāk,jā sadarbojas ar ģimenes ārstu, dermatologu,alergologu,toksikologu.
Kāda no citām vainām. Ieskaitot STS,ģenētiskās.
Lai miers spēks un veselība/



Edited 1 time(s). Last edit at 27.03.2017 18:59 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 8?
Ziņa: