attieksme Linezerâ

Aizsāka arita 

arita
attieksme Linezerâ
21.10.2004 21:52
Ïoti, ïoti slikti! Nedçïas laikâ 12 - pirkstu zarnas èûla riktîgi dod par sevi zinât. Zvanu uz Linezera gastr. nod. reìistratûru, saku, ka vçlçtos pierakstîties pie ârsta, jûtos ïoti slikti. Meitene bezkaislîgi nober 15 novembrî tikos un tikos. Man nav ìimenes ârsta, eju bez norîkojuma, tas nozîmç, ka vizîte 15.70 Ls, bet ''kobras'' izmeklçjumi lîdz 60 Ls, tâ paskaidroja meitene no reìistratûras. Uz jautâjumu, vai 15.70 ir tikai konsultâcijas cena, atskançja nicinoðs - protams!- Bïâviens, es maksâðu 60 latus un arî tad jâgaida gandrîz mçnesi!!! Nu, es atvainojos, arî reìistratûrâ atbild tâ, it kâ es jautâtu, kâdâ krâsâ ir viòas biksîtes? Pilnîga neinterese, tik pat labi varçju teikt, ka mirstu - po! Vai Latvijas apstâkïiem tâ ir maza nauda? `
Un tâdos gadîjumos ataust atmiòâ pirms 6 gadiem piedzîvotais Stradiòos, kur jauki jûtas mâsiòas - reketieri! Nekas nav mainîjies, tikai streiki par mûþîgo naudas trûkumu... Interesanti, vai pacientam jâizjût ðîs negâcijas, vai savu attieksmi drîkst motivçt ar naudas trukumu vai vçl ar kaut ko?! Tâ tomçr ir misijas profesija!!!!!!!!!!!!!!!!1
nastix
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 21:56
varbût vienkârði trâpijâs "nepareizs" cilvçks pie telefona? nespazmo!
ja gribâs rîkoties radikâli - uzraksti sûdzîbu, un varbût tas "nepareizs" cilvçks nebojâs nervus citiem zvanîtâjiem? :)
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:01
interesanti, ko tu gribi? gastro ir privâta iestâde, paði nosaka cenas. bet rinda ir rinda, kâpçc tevis dçï kâdam ir j;aatsaka vai pçc darba jâpaliek?
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:24
Uz kobru NAV menesi rinda,to zinu 150%. Rinda ir pie arstiem uz konsultaciju.Pie tam arsts - endoskopists, kas taisis "kobru" apskaidros aptuvenu diagnozi un ja palugsi, ari zales izrakstiis, kuras palietosi lidz tiksi pie gastroenterologa.

Vareji aiziet uz "kobru" , kas parasti nozime 2-5 dienu rinda un tad ar izmeklejumiem uz ARSU pie Mezeckas, vinja pienjem visus,kas atnakushi!

Bet par attieksmi "Gastro"Linezera gan neko sliktu neteikshu, pati tur biju vasara uz "kobru" un viss bija lieliski, dakterite visu izskaidroja un aprunajaas, arii maasinjai nebija ne vainas. Man laikam veicas, parasti tieku pie jaukiem arstiem:))
arita
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:28
Jâ, Nu gan, es tieði tâ arî domâju, ka manis dçï tomçr der pârskatît rindu, jo tâ ir PRIVÂTA IESTÂDE UN NAUDA LIELA. Jo rindâ ir cilvçki ar akûtâm un ne tik akûtâm lietâm, bet, ja man reibst galva un spïauju asinis, tad es domâju, ka reìistrçtâjai bija iespçjas izbrîvçt laiku âtrâk par 15 novembri, jo tiek prasîti arî telefona numuri, tâtad nav problçmu sazinâties ar pacientiem, bet tas taèu ir darbs, vai ne?
Sûdzîbu es, protams, nerakstîðu! Vai jçga, redz, ir atbalstîtâji ðâdâm lietâm, tâtad... Nesen atbraucu no Ðveices. Nepârsteidza nedz veikali, nedz citi labumi, jo tas viss vairâk vai mazâk ir arî pie mums, bet toties SAVSTARPÇJÂS CILVÇKU ATTIECÎBAS.... Fantastika, vçl nevaru atiet, varbût saðûmçjos arî tâdçï, ka slikti jûtos un ka pret mani tik vienaldzîgi. Un apzinos, ka Latvijâ tâ vçl bûs ilgi.
skutje
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:29
par tiem gjimenes aarstiem.
nevar taa..fiksi pie kaada iet nokartot, ka esi vinja "apruupee"? i varbuut buus leetaak, ja ar to noriikojumu (man nav pieredzes, tikai ...filozofeju ;))
nastix
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:31
par ìimenes ârstu - laba doma
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:35
Nuu, par cilveekiem un savstarpeejaam attieciibaam gan piekriitu pilniibaa.Tas tiesa, iipashi tas juutams valsts slimniicaas....

Bet, ja Tu spljauj asinis, tad es Tev SILTI IETEIKTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izsaukt atros un doties uz slimniicu, tur Tev "kobru" uztaisiis momentaa!!!
nastix
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:39
un pie tam ja tev ir 12p.z. èûla, bûtu jâzin ka asins spïauðana nav labs simptoms
arita
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:39
Paldies, womene un skutje! Kaut ko darîðu, baigi slikti! Es jau tikai par to telefona sarunu, lîdz dakteriem un mâsiòâm nenokïuvu. Gan jau , ka tur attiektos normâli. To, ko man paskaidroja womene, vajadzçja tai dâmîtei pie trubas. Paldies!
skutje
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:54
nu...turies, un..lai veicas..ari atieksme no citiem. i..lai laba veseliba. tas IR svariigaakais, heh, pec pieredzes zinu :)
skutje
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:54
sorry par kljuudaam :)
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:55
GALVENAIS nevelc to lietu garumaa!Ja reibst galva, tad taa chuula asinjo un tas NAV LABI.

SILTI IESAKU - dodies pa fikso uz to "kobru" , ja veleshanas iet uz Gastro apsiikusi, tad piem., ARSA ari sestdienas to taisa. Ja pa telefonu pasaka, ka pieraksts pilns, tad speries tik prom un domaaju,ka Tev neatteiks, ja pateiksi, ka lieta nopietna.

Veel variants ir Gailjezers ir tads gastroenterolgs dr.Saule, ljoti pretimnakosh,vari sazvanit Gailjezeru un uzzinat vai shis strada. Ja strada, tad speries uz endoskopijas kabinetu un pasaki kas par lietu, vinjsh nu noteikti neatteiks, izmeklees un zaaliites izrakstiis.

Lai Tev veicas!
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 22:58
ja reibst galva un asinis jâspïauj, tad nav ko pie datora sçdçt, bet âtrie jâsauc. ja var tik ilgi rakstît, tad nemaz tik slikti nav.
Re: attieksme Linezerâ
21.10.2004 23:01
Njaa, man arii shkjiet, ka aatrie te buutu iisti vietaa!
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 03:26
Kamer valsti bus zems medicinas personala atalgojums bus ari biezi problemas ar etisko pussi attiecibas starp viniem un pacientiem. Jo - biezi vien paliek stradat cilveki kuri nav tie labakie. Viniem jastrada vairakas darba vietas, tas nogurdina. Nav konkurences un cilveks zin ka ja vins nelaipni apiesies ar pacientu vinam par to nekas nebus, jo nav kam stradat vina vieta. U.t.t.
Par jusu naudu - lidz konkretai darbiniecei ta nauda neaiziet. Un vinai ir vienalga kas ar jums notiks, ticiet man. Prieks vinas jus esiet darbs. Ta pat ka celtniekam kiedelis, vai soferim litrs benzina un paris kvartalu cela. Ta, luk. Bet attieksme atkariga no katra cilveka izglitibas, prata un sirdsapzinas. Ja sa visa nav to aizstaj ar ieentresetibu, respektivi naudu. Ne jusu naudu konkreti.

)) Neabizojaties. Ta ir realitate.

li
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 10:45
Sakarâ ar ìimenes locekïa slimîbu pçdçjâ nedçïâ diezgan daudz zvanîjos pa daþâdâm valsts medicînas iestâdçm (Gaiïezers, linezers, Stradiòi) - rezultâtâ radies secinâjums, ka reìistratûrâ pieòem darbâ tikai îpaði nelaipnas un niknas kundzes "labâkajos" gados.

Tâ jau nervi èupâ, bet ja zvanot un jautâjot par iespçjâm ârstçties un par samaksu es saòemu pretî gandrîz apvainojumus, ka esmu stulba, ja pati nezinu cik maksâ oprâcija.. Vispâr dûða papçþos un ir stipri jâsaòemas lai zvanîtu vçl kâdai med.iestâdei.

Turklât biju ðokâ, ka zvanot uz âtro palîdzîbu (Ogre) un ieminoties, ka varbût tad ðis cilvçks jâved uz slimnîcu (atkârtota lçkme, slikti, ìîbst nost utt.), jo es nezinu ko darît, âtro dispeèere paziòo "jûs man nediktçsiet noteikumus" un nomet klausuli?! Es vienkârði paliku mçma, jo tâ arî nesapratu vai kâds atbrauks vai nç, ko darît?!
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 10:59
#%$^#
Ja slikti (spïauj asinis, ïekmes u.t.t.), nospïauties par attieksmi un jâkïûst par zvçru. Jâpiespieþ tie âtrie atbraukt un var to izdarît tâ vai citâdi. Zvani vçl li, un neòem galvâ attieksmi - varbût tas ir ne vien veselîbas, bet pat dzîvîbas jautâjums un galvenais ir atrast palîdzîbu.
ole
Re:
22.10.2004 11:18
tieði ðajâ nedçïâ dzirdçju cilvçka, kuram grûti izdabât pa prâtam medicînas lietâs, ïoti pozitîvu atsauksmi tieði par Linezera personâlu.
poga
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 11:22
Nu, patiesîbâ Tev paðai ir izvçle, akûtos gadîjos ir âtrâ palîdzîba un slimnîca. Tur Tevi izmeklçs dienas laikâ un òebûs jâmaksâ nekâs, jo pirmâs 2 dienas ir akûtas. Domâju, ka paðai ðajâ zinòâ jâbût attapîgai, jo vismz 50% no tiem, kas pierakstîjâs Gastro centrâ, iespçjasm ir akûta situâcija. Tâ kâ, nevajag vainot par sliktu attieksmi, Linezers nav vienîgâ slimnîca Rîgâ un summa ir atbilstoðas privâtpraksei. Gaiïezerâ to veiks Tev 10reizes lçtâk. Nestreso.
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 11:23
Nu Ogre ir beediigi slavena shajaa jomaa!:(
Veel vakar delfu forumaa kaads orgeenietis bija uzrakstiijis, ka ja jaasauc aatrie, tad labaak ir kaut vai chetrraapus, bet liidz Riigas robezhai tikt!

Li, ko dariit - likt slimnieku mashiinaa un vest Riigas virzienaa un tad kaut vai paari apmalei un tad sauc brigaadi no Riigas!
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 11:46
autores pirmais ieraksts - 21:52, cik zinu Gastro strâdâ tikai pa dienu, ko tad dâma darîja visu ðo laiku? tâtad attieksme pret savu veselîbu ir diezgan vienaldzîga, nâkamais ieraksts - neilgi pirms vienpadslitiem - dâma joprojâm sçþ pie datora. tâtad nav tik slikti.
tâlâk - ir kâds cits cilvçks, kas ir nogaidîjis rindâ divas nedçïâ un maksâ tâdu paðu naudu, kâpçc viòam vajadzçtu gaidît vçl ilgâk, tikai tâpçc, ka kâds telefoniski nevar pierakstîties, bet ir spçjîgs pusnakti sçdçt internetâ. padomâjiet paði - ja jûs vemjat asinis, ko jûs darat - sûdzaties forumâ vai meklçjat palîdzîbu. asinis spïauj, galva reibst, bet joprojâm vçl neko nedara. murgs.
un par TÂDU NAUDU - Ðveicç, par 15Ls (tas iznâk nepilni 30eiro) nevienâ privâtpraksç pat nerunâs.
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 12:38
Un kaadu tad briinumjauko regjistratuuras meiteni Juus gribat par Ls80 uz rokas? (OK, varbuut Gastro maksaa vairaak, valsts iestaades shaada ir alga). Var filozofeet par misiju, darbu ar cilveekiem, par pensionaaru un skolotaaju agaam utt., bet par konkreeto samaksu var dabuut konkreetu cilveeku. Un ar shaadu algu pat labs cilveeks ar laiku sabojaasies. Taada ir dziive. Un katram savs krekls tuvaaks.
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:05
Sorry, dziive ir viena un ja meiteni shaada alga neapmierina, tad vinjai taa vietaa, lai bojaatu dziivi sev un rietu uz cilveekiem/pacientiem/klientiem buutu jaaiesuuta savs CV uz Saeimu, tur ir lielaakas algas! Nav jaapadara ne sava ne arii citu cilveeku dziive par elli un mazaa alga ir vinjas pashas izveele!!!
Bez tam, vinjas algu, lai cik arii nozheelojama taa nebuutu, nopelna tie pashi cilveeki pret kuriem vinja atljaujaas buut rupja!
Un rupjiiba jau neliecina par mazu algu, bet gan par zemu intelektu!

Nu kapeec viena maasinja var buut jauka kaa engjelis, bet cita turpat bauro, kaa aizkauta cuuka - alga abaam vienaada!
Kas tad nosaka to atshkjiriibu - vai tieshaam alga???
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:10
Saakotneejaa atshkjiriiba, protams, ir cilveeks kaa taads.
Bet teiksim vienaa no manaam bijushajaam darba vietaam shaadi un liidziigi elementi jutaas ljoti labi, jo zinaaja, ka atlaist vinjas nevar, jo tad vispaar nebuus kam straadaat. Jo uzzinot algu jaukie potenciaalie meitenji nozuda atraak kaa peernais sniegs. Ir priekshlikumi situaacijas risinaashanai? Vai nu Tev ir kaut kaads cilveeks vai nav nekaada. Un neba taa sapraatiigaakaa un labaakaa cilveeces dalja straadaa par regjistratori ar Ls80 algu (kaa lai to noformulee, lai neaizvainotu kaadu par minimaalo algui straadaajosho?).
PD
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:11
Nav man saskarsmes ar Linezera darbiniekiem, bet pârdomas ðai sakarâ ir sekojoðas.
No vienas puses, jâ, tâ nu vajadzçtu izturçties reìistratûras darbiniekiem - ka klientam/pacientam vienmçr taisnîba, radot gaisotni, kurâ katrs apmeklçtâjs jûtas apmierinâts ar uzòemðanu/konsultçðanu.
No otras puses, ne katrs to spçj.
Apzinos, ka pati piederu pie tiem, kas nevarçtu - nebûtu brînums, ka ne vienu vien ïautiòu no panckâm izlamâtu, ja viòð sâktu manâ priekðâ "pravas kaèât":) I tapçc no apkalpojoðâs sfçras turos pa gabalu, netîkamus mirkïus aiztaupot gan sev, gan citiem.
Un, galu galâ, ja grib darît, ne tikai runât, darbu ðodien atrast var!
Aprakstîtajâ situâcijâ esmu autores pusç, jo atrunas par mazo algu un kaðíîgajiem zvanîtâjiem/nâcçjiem NAV arguments.
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:13
Risinaajums buutu tad, ja vareetu atrast nevis DARBU, bet DARBINIEKU. Un shaadaas vietaas straadaajoshie juutas gana droshi, jo zin, ka rinda uz vinju vietu nestaav. Ja staaveetu, neuzdroshinaatos taa uzvesties, pat ja gribeetu. Jo baidiitos zaudeet darbu. A ja nebaidaas- var uzvesties kaa tiik...
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:22
nu viss jau it kâ pareizi, algas mazas, darba daudz, cilvçki kaðíîgi, bet... ja attieksme pret pacientu ir kâ pret íieìeli, tad tieðâm ir jâiet strâdât celtniecîbâ.
atceros, kâ vienu studentu izdzina no operâciju zâles par frâzi, ka izskatâs kâ lopkautuvç, tas ir parasts darbs, bet aiz katras slimîbas ir cilvçka problçma, pret kuru jâizturas ar cieòu. bet... atkârtoðos, ja cilvçks kuram ir tik slikti, kâ autorei, sçþ pie kompja un lamâjas, tad es neticu... ir redzçti pacienti ar asiòojoðâm èûlâm, nesçþ viòi pie datora un nesûdzas, viòî sauc âtro palîdzîbu, òem taksi, atrod kâdu, kas var aizvest un brauc uz slimnîcu, nevis kvern internetâ un lamâjas, ka kâdam ir jâatsakâs no savas rindas, jo viòam ir sliktâk.
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:25
Viss jau skaisti par to celtnieciibu un peec buutibas es visam piekriitu.
Bet, ja nav to cilveeku, ko tad?
Automaatisko atbildeetaaju?
Re: attieksme Linezerâ
22.10.2004 13:34
nekas skaists tur nav, bet ja tik ïoti nepatîk, tad nevajag tâdu darbu strâdât. arî man nepatîk mana alga un daþreiz slimnieki nokaitina un daþi ir tâdi, kuriem pat klât negribas iet. bet man tas darbs patîk, varbût joprojâm saglabâjâs kaut kâds ideâlisms no tiem laikiem, kad stâjos institûtâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 12?
Ziņa: