Smēres alkoholiķu sarkaņģīmim?

Aizsāka Sarkans 

Sarkans
Smēres alkoholiķu sarkaņģīmim?
03.04.2017 13:49
186cm 102kg 36 gadi
Pēdējos gadus ļoti smagi dzēru pirms pusotra gada pamaniju, ka seja itsevišķi vaigi kļūst spilgti sarkani, pirms gada palika arvien trakāk, tā ka pat nedzerot nepazūd. Vislaik likās, ja beigšu dzert pāries nu jau 2 mēneši nedzeru, bet nekas nemainās. Smērēju dārgos Bioderma Sensibio AR produkciju apsārtumiem, tagad pārgāju uz Panthenol Forte, bet ar nekas nemainās. Kauns no mājas iet ārā ar tādu sarkanu purnu, kad dzēru tad vismaz bija viss vienalga. Lasīju, ka dažiem tas var nekad nepāriet, ja tur iekšējie asinsvadi plīsuši sejā vai pat gadiem jagaida. Vai tiešām nav nekā, kas palīdzētu?
Re: Smēres alkoholiķu sarkaņģīmim?
03.04.2017 18:49
Diemžēl, ir notikuši nervu "paralīze" un asins vadi nespēj sašaurināties. Tikai kosmētika un cīņa ar lieko svaru. Jo jādomā arī par hepatozi.
Lai saprāts un veiksme.
Sarkans
Re: Smēres alkoholiķu sarkaņģīmim?
04.04.2017 11:00
Vai tad fotoatjaunošana ar lāzeru nepalīdzētu? Ko ta visu dzīvi ar sarkanu seju jadzīvo. Vasara tuvojas sauļošanās diez pasliktina vai uzlabotu?
recepte...katru rītu un katru vakaru,paskatamies debesīs-tur augšā,sēž bārdains vīrs....mēģiniet viņam prasīt pēc palīdzības,ja prasīsiet no visas sirds,onkulis noteikti palīdzēs...Jūs teiksiet,ka onkuli neredz...šāja procesā nav svarīgi viņu redzēt,svarīgākais palūgt pēc palīdzības un ticēt,ka bārdainais palīdzēs...bet patiesi paļauties,noticēt un lūgt pēc palīdzības nav tik vienkārši...bet pārmaiņas nāk tikai pēc tā...
dārgie krēmi nevar tā palīdzēt kā paša ticība,ka viss uzlabosies un izdosies...
Re: Smēres alkoholiķu sarkaņģīmim?
04.04.2017 16:30
Vislabāk iet pie dermatologa. Vislabāk pie tāda, kurš specializējas uz rozāciju ārstēšanu, un strādā ar lāzeriem, piemēram- Rozniece, Kapteine, Rone.
No asinsvadu sašaurinošiem krēmiem visstiprākais ir Finacea krēms, taču ne visiem tas palīdz. Bioderma AR sērija arī laba, taču pie izteikta apsārtuma tā var būt par vāju.
Sauļoties nav laba ideja.
Atradu labu atlaidi sarkanas sejas procedūrai, ja ir naudiņas, tad vari pamēģināt, nu, to ar 60% -- http://eraesthetic.lv/akcijas/en-special-promotion-laser-vascular-treatment-20-discount . Ja man būtu nauda, tad noteikti izmantotu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 20?
Ziņa: