Troksnis ausīs

Aizsāka Anna_T 

Anna_T
Troksnis ausīs
27.05.2017 18:54
Labdien, esmu sieviete pēc 40, 170, svars 58 kg. Aprīlī parādījās trokšņi ausīs, kā motora dūkoņa. Bet dzirdēt dzirdēju it ka salīdzinoši normāli. Aizbraucu uz Stradiņiem pie LORa, ielika slimnīcā un pilināja sistēmas nedēļu. Neko tas nepalīdzēja, kā ielika, tādu pašu izlaida. Nekādas analīzes vai izmeklējumus neveica. Izrakstīja no slimnīcas, iedeva recepti Mildronātam un vel tur vienām zālēm. Pateica, ka jāiet pie ģ.ā pēc norīkojuma doplerogrāfijai un magn.rezonansei galvai. Nu kamēr man ģimenes ārsts iedos nosūtījumus un es izveikšu šos izmeklējumus, paies kādi mēneši 2, jo arī par maksu rindas (plānoju par maksu, bet vienalga vajag nosūtījumus tiem kabinetiem).
Jautāju Stradiņos, vai var būt tādas izpausmes no veģetatīvās nervus sistēmas gļukiem, vai depresijas? Nē, nevarot tā būt. Var zaudēt dzirdi, bet ko darīt - tagad pirkt dzirdes aparātu vai nē, neko nepastāstīja. Tikai ielika slimnīcā un tādu pašu izmeta :)
Vakar nopirku dzelzs tabletes, šodien likās, ka palika labāk (man liekas, ka trūkst dzelzs, bet analīzes nav taisītas, jo tad jāiet pie ģimenes ārsta prasīt). Nesaprotu, vai sagadīšanās, vai varbūt tiešām tas troksnis, ka trūkst organismā kaut kā.
Saprotu, ka tādi simptomi var būt no velns viņu zina kā, arī no nopietnām lietām. Bet varbūt kāds saskāries un zina, ko pasākt? Esmu lasījusi, ka cilvēki sadzīvo ar to visu, it kā jau var, bet tas potenciālais kurlums mani uztrauc.
Re: Troksnis ausīs
27.05.2017 22:10
Grāmatās raksta ,ka trokšņi ausīs ir tipiska vd izpausme,protams ,ja netiek diognosticēta kāda cita nopietna kaite....ja nekas nopietns netiek atrasts,tad tā ir vd izpausme...turpat arī tiek rakstīts,ka no trokšņiem ir iespējams atbrīvoties...

Kurš teica ,ka var zaudēt dzirdi??? un kāds ir pamatojums tādiem vārdiem???ja nav ņemtas nekādas analīzes un veiktas kādas citas pārbaudes,tad domāju ,ka tie ir tukši vārdi,kautkāda iebiedēšana...cilvēks bez pamotojuma ir izteicis kautkādu viedokli...vajadzēja uzjautāt ,kas viņam liek domāt,ka Jūs varat zaudēt dzirdi?bieži mēs esam pārāk vāji,domāju ,ka šajā gadijumā vajadzēja sacelt traci slimnīcā,par tādu attieksmi...kā var cilvēkam pateikt ,ka viņš var zaudēt dzirdi un neko nepaskaidrot...?
Re: Troksnis ausīs
27.05.2017 22:42
:Dman vienreiz inf slimn teica ka man ir trakumsērga un ka nomiršu pēc 10 dienām..nodaļas vadìtàja..es jau arii paspēju atvadiities:D..tā.ka par Jùsu dzirdi arii fufels

Jaa.vd trokšñi ir
Re: Troksnis ausīs
30.05.2017 09:52
Cien. Vai dzirdi uz dzirdes aparāta pārbaudīja?
Vai bija saslimšanas? Gripa, Vidusauss iekaisums? Trauma? Kā ir ar asins spiedienu? Parasti trokšņi var būt pie dzirdes nerva iekaisuma. Pēc baro traumas ( ļoti skaļa mūzika austiņās).
Jo trokšņu iemesli ausīs var būt daudz. Menjera sindromas, piemēram. Asins vadu apkaļķošanās. N. iekaisums. Baro trauma. Infekcija.
Ja Stradiņi nevar noteikt diagnozi, tad es nezinu,kas to var. Tomēr pievienojos LOR teiktajam.
Vajag domāt to sliktāko bet cerēt uz labāko. Neviens ārsts bez papildus izmeklējumiem neko pareizi noteikt nevar. Vajag MR ar kontastvielām. Dzirdes pārbaudi.Rūpīgu anamnēzi. Neirologa konsultāciju.
Saņemsimies un darīsim, ko iesaka ārsts. Bez histērijas,kas tikai pasliktinās stāvokli.
Lai miers, ticība un spēks.
Anna_T
Re: Troksnis ausīs
30.05.2017 11:03
Bet protams, ka pārbaudīja dzirdi, tur ok. Austiņas nelietoju vispār. Diagnoze bija hypoacusis sensoneuralis bilateralis. Bet to noteica tikai uz simptomiem, nekādas pārbaudes neveica, izņemot audiogrammu. Spiediens labs 120/80, nekad nekādi paaugstināti skaitļi nav bijuši, gripas arī nē, bet ziemā bija smags vīruss ar antibiotikām galā, toreiz sāpēja arī ausis.


Man nav nekādas histērijas. Cik lasu, ar trokšņiem ausīs sastopas diezgan paliels procents cilvēku, pat līz 30%, gribēju tikai zināt, varbūt kādam pieredze, ko darīt. Pagaidām man, kā teicu, palika vieglāk, bet katru dienu dzeru dzelzi.
Re: Troksnis ausīs
30.05.2017 17:00
Gripa,ausu iekaisums. Nu jau siltāk. Pašas antibiotikas arī var izsaukt dzirdes n. iekaisumu.Vajag palasīt attiecīgās antibiotikas instrukciju. Tas var palīdzēt LOR am saprast iemeslus un cēloņus.
Padzert B gr. vitamīnus, kefīrus.Vairāk burkānus ar eļļu. Tikai ar B1 uzmanīgi. Viņš var pastiprināt nervu signālus.
Kumelītes,kā viegls antihistamīns. Kalcija glukonāta tabletes .Pa 1 x 2 dienā.Arī kā pretiekaisuma un vājš antihistamīna preparāts. Dabūt grūti, jo ražo Krievijā.
Lai cerība un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.05.2017 09:43 by Mazdakteris1.
Anna_T
Re: Troksnis ausīs
30.05.2017 19:46
Hiconcil antibiotikām nav tādu blakusparādību. B vitamīnu (Neurobin) man slimnīcā špricēja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 6?
Ziņa: