Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?

Aizsāka Violet 

Kâ atrast labu ìimenes ârstu. Esmu gatava maksât, par to pretî saòemot ieineteresçtîbu manâs un manas ìimenes veselîbas problçmâs. Vçlos, lai ârsts kïûtu par îstu ìimenes ârstu, nepiecieðamîbas gadîjumâ veltot man savu laiku arî ârpus ierastâ darba laika (vçlos, lai ekstrçmos, tieðâm ekstrçmos gadîjumos varu piezbanît ârstam un pajautât, kâ rîkoties - konkrçts piemçrs brîvdienâs meþâ iekoð odze - ko darît?).

Man ir apnikuðas mûþîgâs rindas un nespeeja sastapt savu ìimenes ârstu - kam gan man tas vajadzîgs, ja ðodien ir man ir 38, bet pie ârsta varu " pierakstîties" tikai nâkamnedçï... Un tiekot pie "ârsta" tiek parakstîtâs kârtçjâs antibiotikas, neklausoties iebildumos, ka pus gada laikâ tâ jau ir 3.reize...

Tâdçï lûdzu atsaucieties, ja kâds ârsts minçtajâ aprakstâ saskatîjis sevi vai arî kâds, kurð paziist attiecîgu speciâlistu.

Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
22.10.2004 19:51
Ïoti laba Veseliibas centrâ 4 Dr. Adijâne . Lîguma ar slimokasi nav, tâtad par visu bûs jâmaksâ paðai.
Lai veicas!


dr. Drçmane Liene - Skolas ielâ - ìimenes ârsta prakse
Galvenais, lai aarstam varu uzticeeties. Lai vinjam ir zinaashana spar visiem jaunaakajiem medikamentiem un iespeejamaam alternatiivaam aarsteeshanaas metodeem. Cik man zinaams, Skolas ielaa 22 praktizee bijushie Rakstnieku polikliinikas aarsti, kam man nav iipashi lielas uzticiiba, lai gan, jaasaka, ka dr. Dreemani nepaziistu, bet abus vinjas koleegjus gan...
Es gan neieteikshu Lieni Dreemani, jo pie vinjas paaraak garas rindas, neveelos, lai kaads man staav priekshaa :)
Varu ieteikt ielikt sludinaajumu aviizee, ka vajadziigs aarsts, un sariikot konkursu starp aarstiem, lai katrs no tiem sagatavo savu piedaavaajumu, un juus katru izveerteesiet un nospriediisiet kas jums tuvaaks sirdij un pienjemamaaks no juusu materiaalajaam iespeejaam.
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
23.10.2004 00:47
Tev noteikti vajag jaunu aarstu.Taadu kas jaunumus samaacijies bet nav veel aplauzies caur ko lieto tikai labi paarbaudiitus medikamentus.
Nee, ne jaunu, bet tâdu, kas seko lîdzi laikam. tâdu, kas izraksta man nepiecieðamos medikamentus, nevis tos, kurus piedâvâ farmâcijas kompânija ar kuru viòð sadarbojas...
Konkurss nebûtu nemax tik peïama lieta:-) Tomçr, manupraat, diezgan neiespçjama.
Un rindas... tur jau tâ lieta, ka vçlos, lai ârsts ir sastopams tad, kad esmu slima, nevis pçc 2, 3 vai vçl trakâk 5 dienâm.
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
23.10.2004 14:06
Nu un kaadaa veidaa tad tu grasies izkontroleet to visu?
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
23.10.2004 14:07
VC4 dr. Adijâne - LABA
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
23.10.2004 14:08
=======Nee, ne jaunu, bet tâdu, kas seko lîdzi laikam. tâdu, kas izraksta man nepiecieðamos medikamentus, nevis tos, kurus piedâvâ farmâcijas kompânija ar kuru viòð sadarbojas...==========
Shito gan buus GRUUTI izkontroleet;))
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
23.10.2004 14:09
Man vienkaarshi taada sajuuta ka tu ar shaadaam prasiibaam atradiisi kaut kaadu dirseeju kas stipri viduveeji velk mediciinaa.
Ja jau visi, tad es arî:))))
Abâm íepiòâm balsoju par Adijâni:) Mierîga daktere, paniku nekad neceï, bet tvçriens - dzelþains:)
Kaa lai nav rindas pie gimenes arsta ja vinhiem ir nepiecieshams lai buutu 1500 - 2000 cilveeku pieraksts, citaadi alga ir maza.Domaaju, ka labu aarstu, kursh pienemshanai veltiitu 1 cilveekam vismaz 30 - 50 minuutes jaameklee kam nav liiguma ar valsti - tas noziimee ka pacientam par visu jaamaksaa. Diemzheel polikliinikaa vienam cilveekam atveeleets ir 15 minuutes, lai aprunaatos, izmekleetu, sarakstiitu nosuutiijumus un receptes, tas noziimee, ka jaastraadaa automaatiski!
Es cik runâjos ar savu ìimenes ârsti, tad pacienti vairâk nâk izrunâties nekâ pçc ripiòâm. Man jau arî patîk papïâpât, par dzîvi, par veselîgu dzîvesveidu u.t.m.l.
Pirmais ko prasu dakterei, kâ var problçmu novçrst, mazinât ar pareizu dzîves veidu. Kad tomçr tabletes vajadzîgas apprasos par to iedarbîbu, blaknçm, kâdi ir analogi.
Daktere visa tâ rezultâtâ (cerams) iedod saprâtîgâko devu un komplektâciju. Aptiekâ vçlreiz var pârprasît vai izrakstîtajâm zâlçm ir krievu, ukraiòu vai leiðu analogi un cik tie maksâ. Tad atkarîbâ no maksâtspçjas, maksâtgribas, vai izârstçties vçlmes izlem ko îsti pirkt.
Es jau vairakus gadus eju pie dr. Dremanes un man vel nekad nav atteikts akutaa situacija tikt pie vinas taja pasaa dienaa, vizite ilgst pat lidz 30 min. par tiem pasiem 50sant. Un galvenais vina ir patikams un smaidigs cilveks. Par dr. Baumani ari esmu dzirdejusi tikai to labako. Ir vel geniaala daktere dr. Voita, bet vina gan arstee bernus.
ak vai, es jau ari par to pasu saaku domaat ..

jau kuro reizi, kad ir slikti, pasaka ka pierakstities var tikai uz nakamo nedelu :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

un veel taa stulbaa maasina, taada veca kotlete ar stulbi nirdziigu smaidinu - ak tad saauksteejaaties??? tad jau paracetamolu variet dzert

bessii laukaa shitas..
2000 pacienti. Pat ja katrs piezvana reizi gadâ, tie ir 6 zvani KATRU DIENU. Saprotu, kâpçc ârsti izvaurâs dot mobilos numurus vai arî bieþi to neceï ârpus darba laika.
Re: Kâ atrast LABU, tieðâm LABU ìimenes ârtu...?
13.10.2005 19:35
dr.Ziediòa 7311118
nesaprotu, kâpçc ar temperatûru 38o vispâr ir nepiecieðams ârsts. Jo taisnîba jau ir - dzer paracetamolu, ja vispâr uzskati, ka kaut kas jâdzer. Ïoti veiksmîgi esmu iztikusi bez savas ìimenes ârstes apmeklçðanas jau 5 gadus un vçl joprojâm esmu dzîva un vesela. Saaukstçðanâs un klepus gadîjumâ lietoju C vitamînu un daudz ðíidruma. Pâriet. Ja bûs kaut kas nopietnâks - vienmçr jau ir maksas medicîna, proti ARS, kur var pierakstîties jau uz nâkamo dienu. (Zinu, jo vedu turp bçrnus)
Par ARSU vairs neko labu nepateikðu. Pie terapçta, kurð pieòem 15 minûtes un izraksta antibiotikas jâmaksâ 9 LS. Vçl apgalvo ka antibiotikas nav nekasslikts un kâ bçrniem tâ pieauguðajiem imunitâti nepazemina. Un vçl pietam es tâs antibiotikas nemaz nedzçru, tiku bez viòâm uz pekâm.
KAS TAS IR EI KUR GRIBI VISUR ÂRSTÇ TIKAI AR ANTIBIOTIKÂM!!!!!
Varbût kâds man var pateikt, kur pieòem dr.Maija Baumane - esmu dzirdçjusi labas atsauksmes.
Tâ nu tas ir, ka bakteriâlu iekaisumu ârstç ar antibiotikâm. Ne jau pret spiedienu viòas izrakstîja, ko?

Ja vçlas ârstu un izvirza augstas prasîbas - tad par ekskluzivitâti ir jâmaksâ.
karaïa galma ârsts arî bija pieejams jebkurâ laikâ.
Ir jau arî tâdi cilvçki , kuriem ir savs personîgais ârsts.
VISI VIÒI IR KRÂPNIEKI, NEKUR NESÛTA, CENÐAS PAÐI KAUT KO IZDARÎT, BET KAD SLIMÎBA IELAISTA - TAD SLIMNIEKS VAINÎGS.
NO PIEREDZES RUNÂJU!!!
Vai M.J. ir bijis pie visiem ârstiem?
Dr. Baumane pienem Skolas 22 ieeja no pagalma
Ezitis miglaa
Liels paldies! Varbût kâds var pateikt vai viòai ir lîgums ar VOVA
Piekrîtu M.J. nu, ir izòçmumi, bet tas bûs 1 uz kâdiem 50. Arî no pers.pieredzes. Kâ tikt vairâk naudas savâkt no pacienta, un tad jau nekad neatzîsies, ka savas neprofesionalitâtes dçï notiek kâda cita slimîba..
Man liekas, ka dr. Baumanei ir ligums, jo jamaksa pie vinas 50 sant.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 4?
Ziņa: