Par Seroxat

Aizsāka Z-Kubs 

Z-Kubs
Par Seroxat
23.10.2004 11:35
Labdien.
Savulaik ocijos ar trauksmes leekmeem.Tagadkaadu laiku 1,5gadus lietoju pa pus tasbletei Seroxata dienaa. Vienu briidi gribeeju atmets un saaku pamazaam samazinaat devu. Diemzzeel saakaas baigaas galvas saapes. tad devu atjaunoju liidz pus tabeletei dienaa un galva nesaap. Juutu ka laikam nevareeshu pamet.
Jautaajus buutu savaadaaks. Vai pie trauksmes staavoklla vispaar ir pareizi lietot Seroxat, jo neteiktu ka es buutu baigaakaa depresijaa. Man it kaa viss ir OK. Neesmu nedz nomaakts nedz neapmierinaats ar dziivi. Ir tikai situaacijas, kad veidojas satraukumiun tie ir tik stipri ka gruuti paar sevi fziski valdiit (reibonni, sirdzklaues, sajuuta ka mirstu :))).
Esmu dzirdejis ka antidepresanti dalaas taados, kas nomierina un taados kas uzbudina. arbuut Seroxat ir kas vairaak stimulee nervu sisteemu un manaa situaacijaa vinsh nebuutu pareizi lietojams.
P.S.
Ceru ka kaads apmeeram saprata:))))))
Re: Par Seroxat
24.10.2004 18:47
Seroksats ir piemeerots trauksmes un panikas gadiijumaa. Pustablete nav lela deva. Varbuut taa, ka paartraucot lietoshanu ir kaadas nepatiikamas galvassaapes, piem., Juusu piemineetaas galvassaaapes. Neviens arii nepateiks, vai tas ir deelj tableteem vai zuud droshiibas sajuuta par pashsajuutu turpmaak, kad tabletes netiks lietotas.
P.S. cik pakaapeniski var samazinaat devu jau taa lietojot pa pustabletei?
iizee
Re: Par Seroxat
24.10.2004 21:15
man arî pirms vairâkiem gadiem bija jâlieto Seroxat tieði pastâvîgas trauksmes sajûtas dçï, tâ ka droði vien pareizâs tabletes tâs ir.
Nja, ârstçðanâ sâkumâ vçl papildus bija arî trankvilizatori, tie gan bija vee
Vii
Re: Par Seroxat
03.11.2004 14:00
Tieshi taa - atmetot var rasties probleemas, var atgriezties pat ieprieksheejie simptomi, tachu tas jaapaarciesh ne ilgaak par nedeelju, baigi viegli nav, tachu, ja zin, ka paaries, tad var sanjemties un iztureet. Runaaju tikai no savas pieredzes. Lietoju Seroxat, tad noleemu paartraukt lietot un nedeelju biju smagi, gandriiz pat apdomaaju iespeeju pieveersties atpakalj zaaleem, tachu tad paargaaja, salidzinoshi strauji paargaaja un viss ir ok.
Zvirgzds
Re: Par Seroxat
03.11.2004 14:30
Cik ilgi juus ietojaat Seroxatu? Man jau iet treshais meenesis, bet tikai shodien, kad nenopirku zaales, es juutos ar pavisam svaigu galvu un speeju normaali koncentreeties. Ieshu pie aarstes un teikshu, lai mani njem nost no zaaleem, bet vinja droshi vien tikai samazinaas devu. Man jau ir apnicis, ka es taada nejuutiiga.. Seksaa arii nekaada prieka.. Vee..
arii ar trauksmi
Re: Par Seroxat
04.11.2004 12:37
Es lietoju Anafranil.Juutos nesaliidzinaami mieriigaaka,bet tas ir fakts,ka arii trulaaka un uz sex vispaar nenesas praats.Jau agraak lietoju kursa veidaa zaales.Bet,kameer nelietoju,trauksme atgriezaas un atkal gaaju,lai izraksta.Taads kaa aplis izveidojas.
neregjistreets
Re: Par Seroxat
04.11.2004 13:30
Ir antidepresanti ar nomierinoshu iedarbiibu un ir ar stimuleejoshu. kas nenoziimee, ka stimuleejoshie kaadam nevar radiit nomaakumu un otraadi. Jaapiemeklee cits, ja dotais neder. protams, ja zaales vispaar atziitas par vajadziigaam.
daktere Dace
Re: Par Seroxat
04.11.2004 17:59
Kurð ârsts jums tik daudz recepðu izrakstîjis Seroxat iegâdei??? Tas ir antidepresants, no kura veidojas atkarîba, tâpçc nav nekâds brînums, ka to atmetot sâkas visâdas galvas sâpes. No tâ ir grûti atradinâties, jo organisms, kas pieradis pie ðîs vielas, savai normâlai funkcionçðanai pieprasa to vçl un vçl. Pârtraucot to lietot, var piemeklçt abstinences sindroms (pacientu valodâ - "lomkas"). Turklât, kâ jau jebkuram antidepresantam, arî ðim medikamentam piemît ïoti daudz blakusefektu, kas pçc ilgstoðas lietoðanas var izpausties kâ daþâdas nepatîkamas sajûtas, sausums mutç, lçkmes, glaukoma, alerìija, urinâcijas traucçjumi, galvassâpes, vâjums, svîðana, caureja, redzes traucçjumi u.c. Katrâ ziòâ - ilgstoða ðo preparâtu lietoðana var novest pie bçdîgâm sekâm.
Re: Par Seroxat
04.11.2004 18:41
to daktere Dace
Nu te forumâ slavçtâ psihiatre dr. Tarande (arî man viòa palîdzçja) piemeklç antidepresantus indivuduâli katram. Tad blakusparâdîbu nav, bet jâlieto diezgan ilgi parasti, lai bûtu stabils rezultâts. Nâcies gadu gaitâ lietot vairâkkârt 2-6 mçneðus. ne blakusparâdîbu, ne 'lomku" nekad nav bijis. Pie tam 'atmetu" nevis pakâpeniski, bet uzreiz.
>>>
Re: Par Seroxat
05.11.2004 09:55
Man domaat dr. Dace bishku taa kaa shauj paar striipu ar taam pesimistiskajaam prognozeem. Vismaz manu pazinju lokaa nekas taads nav noveerots. Palasot jebkuru zaalju anotaaciju mati staavus celjas, kas tik nevar rasties.
Zvirgzds
Re: Par Seroxat
05.11.2004 10:01
daktere Dace, Juus esat psihiatre, ka taa varat spriest??? Manupraat, tieshi taapeec jau taadi aarsti arii ir, lai noteiktu to, kaa aarsteet vislabaak.
Tieshi dr. Taranda arii man teica, ka aarsteeshana buus diezgan ilga, bet nepateica, cik ilga, tachu teica, ka skatiishoties peec taa, kaa notiks izveseljoshanaas. Es, piemeeram, tikai gribeeju zinaat, cik ilgi citi ir lietojushi shiis zaales. Un par "atmeshanu" arii vinja teica, ka, ja dariishot visu, kaa aarsts saka, tad probleemu nebuus. Neviens nav teicis, ka vienaa dienaa kaut ko vajag atmest, tad jau tieshaam varbuut lomkas var saakties!
...
Re: Par Seroxat
05.11.2004 10:05
paarstaaju lietot uzreiz i nekaa nebija, nekaadu lomku, ne arii kaa cita
Z-Kubs
To Zvirgzdam
04.01.2005 19:20
Kur to dakteri Tarandu var dabuut?
Koordinates ja nav zzeel.
ieva26
Re: Par Seroxat
05.01.2005 00:25
taranda ir arsaa
Re: Par Seroxat
05.01.2005 10:25
Z-Kubs
uzraksti man uz meilu. iedoði Tarandas koordinâtes darbâ un mobilo. Pie viòas var arî ârpus ARS aiziet. Vizîtes cena ls 10.
Re: Par Seroxat
06.01.2005 15:35
Es Seroxat lietoju jau 5 g.Esmu satraukusies un neapmierinâta ar tâdu dzîvi. Esmu mçìinâjusi arî nelietot kad jutos labi, bet pçc laika (apm.mçneða) atkal slikti! Esmu lietojusi arî Framex,tad Flux u.c. bet nejûtos tik labi. Tagad atgriezos pie Seroxat 1,5 tbl. dienâ un nejûtos labi. Mani sâk biedçt viss ðis ârstçðanas kurss Vai tas reiz beigsies?Jûtos kâ invalîde.Varbût man tâs nav vajadzîgas, bet ir izveidojusies psiholoìiska atkarîba?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 16?
Ziņa: